QUOTE(aureelka @ 2010 12 01, 15:25)
jus tai bent einat i pokalbius,as tai tik vienam pokalbyje esu buvus,per paskutinius du menesius,kazkoks kosmaras darba susirast
O tai ta anglu kalba ten labai reikalinga darbui,kad reikia ja labai gerai moketi?
Toje vietoje, kur buvau anglų k. reikalinga kasdien, nes reik bendrauti su užsieniu. Bet apie tai, kai gerai pagalvoji, galima buvo ir telefonu pakalbėt. Tiesiai šviesiai paklausti ar laisvai kalbu angliškai. Iškart pasakyčiau, kad ne, nereiktų nei pasimatyt.
QUOTE(abiga @ 2010 12 01, 17:02)
Jus jau bent kviecia
Kartais pagalvoju ar geriau kai kviečia ir pastoviai gauni neigiamus atsakymus (o kartais išvis negauni atsakymų) ar geriau visai neit

Nenusiminkit kaip nors
QUOTE(Elise @ 2010 12 01, 17:52)
Reiskias, tas minusas - nemokejimas anglu kalbos, iveikiamas. Turetumet darba, jei pasimokytumet, ar is vakaro pareptuotumet teksta
Apsvarstykit kaip galetumet sau padet
Žinau, kad įveikiamas, bet kol kas nėra pinigėlių rimtiems kursams. O ir nežinau ar turėsiu tokį darbą, kuriame reiks kalbos. Pvz. pastaruosius penkis metus dirbau vienoje įmonėje, kur anglų kalbos prireikė vieną kartą atsiliepus telefonu. Ir viskas. Žinoma, tai, ką išmokčiau neprapultų, bet nėra litukų... Užburtas ratas.
QUOTE(krishana @ 2010 12 01, 18:34)
siaip jeigu moki kalba, tai nesvarbu stresas ar ne, visvien kalbi, tik svarbu kad nepradetum nuo streso nesamones kalbeti
jeigu imone bendradarbiauja su uzsieniu tai ji - butina, bet jeigu del vaizdo praso tai galima is vakaro tikrai ismokti koki pristatyma ivairiom temom, pvz. apie save/buvusi darba/perspektyvas.
Siaip labai gaila kad taip isejo =/ Gal reikejo vadovui pasakyti, kad jaudiniesi ir truputi uzmirsai ?
Sakiau, kad jaudinuos. Na, bet ir neslėpiau, kad vis dėlto laisvai jos nemoku. Ką čia slėpsi, kai ir taip matosi, kad nėr taip gerai, kaip reiktų...
Iš vakaro buvau sugalvojus ir kaip prisistatyt angliškai, bet čia davė paverst pristatymą įmonės ir produkto. Na, plačiai taip. Kur jau ten man
QUOTE(dontstop @ 2010 12 01, 18:40)
Kaunietės, gal kas nors buvot pokalbyje įmonėje Kauno Baltija?
Ne, neteko. o ko ten ieško? Ten siuvimo kompanija, ane?
QUOTE(mocha @ 2010 12 02, 00:27)
Tokiems atvejams aš pasiruošus pasakyt, kad ankstesnėj veikloj užsienio kalbos neprireikė, todėl pasimiršo, be to, aš esu visada pasiruošusi kalbą išmokti/pagilint reikalui esant, todėl tai ne problema. Aišku, jiems reikia, kad mokėtum čia ir dabar, bet kas jau kas, užsienio kalba yra irgi išmokstama, o tuo labiau ją prisimint galima dar greičiau jei tuo užsiimi...

nenukabinkit nosies.
Beje, iš modatos/finaugos man šiandien skambino 4 kartus, o aš nekėliau ragelio
Tai, matyt, buvai prisižadėjus ateit dirbt pas juos?

Už tai ir ieško.