QUOTE(fancy @ 2011 01 07, 18:11)
o galbut geras CV, kur surasyta tik tai, kas reikia ir yra tas kabliukas. Kaip jau minejau, as nesiskundziu pakvietimu i pokalbius stoka, nors ir nerasau motyvacinio, kur jo nereikalauja. mano nuomone yra tokia, jei jo nepraso - tai ir nusiuntus jo nieks neskaitys, nes greiciausia pagrindinis atrankos kriterijus yra patirtis. Be abejo, kiekvienas is musu yra asmenybe ir kiekvienas kitaip save pateikia. As kategoriskai nesakau, kad nereik siust, bet nieks negali paaiskint, kodel vienom skambina, kitom - ne.
Na, aš labiau teoriškai kalbu, mokiausi apie CV ir motyvacinius laiškus + patirtis (mano atveju labai sunku būtų susidaryti realų vaizdą tik iš CV).
Mane taip pat kviečia, tačiau man dažniausiai netinka darbdavių pasiūlymai (pačios žinot, ar alga, ar darbo pobūdis, ar laikas, ištisai mokausi

). Aišku bedarbė nebuvau ilgai. O dabar kai prisidėjo magistras kažin ar sulauksiu daug pasiūlymų. Negaliu meluoti ir sakyti, kad suderinsiu. Nesuderinsiu, 2 dienų reikia ir viskas...
Mano bėda, kad man 29 metai, turiu darbo patirties įvairios, bet mokslai dar nebaigti

Pavyzdžiu tiems, kurie gerokai padirbę eina toliau mokytis, suprantu, kad sunku, bet bent darbdaviai į tave palankiau žiūri - esi savas ir pan.