Įkraunama...
Įkraunama...

PASIGIRKIM MŪSŲ "PUODE"

QUOTE(sobieska @ 2010 12 18, 15:34)
Paskutinis siu metu darbas thumbup.gif ...gelyte atlieka "atidarytojo "funkcija

Kaip įdomiai sugalvota wub.gif
Vis dėlto dekupažas- "sunkus" menas- ypač kai nori padaryti kažką tokio, o nesigauna.
Merginos ir burbulai Jūsų gražūs be proto.
visoms rodančioms ir puošiančioms temą darbeliais
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mildute6 @ 2010 12 18, 15:56)
Kaip įdomiai sugalvota  wub.gif

Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Deverax @ 2010 12 17, 15:29)
Žinau, skaičiau visas knygas smile.gif
Ar galėčiau pakritikuoti?
Gražu  wub.gif Ir įsivaizduoju, kiek reikia darbo įdėti, kad tokie grožiai gimtų. Ir kaip tu spėji tiek padaryti?  smile.gif

kritikuok verysad.gif
Atsakyti
Sobieska, na net nežinau ką pasakyt smile.gif Nesigylinsiu į paveiksliuką-nuotrauką, man labai patiko šonų sprendimas, nedamatau kas ten, bet žiūrisi gražiai 4u.gif Aj, dar sauniai sugalvojai veidrodėlius mažiukus klijuot ten, kur didelių nėr mirksiukas.gif
Mildute6, aš drįsiu ir sau iš šios puokštės rožytę paimt. Labai smagu į tą puokštę žiūrėt, toks jausmas, kad visų mūsų gimtadiens biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2010 12 18, 20:34)
Sobieska, na net nežinau ką pasakyt smile.gif Nesigylinsiu į paveiksliuką-nuotrauką, ...

aciu 4u.gif

o be reikalo nesigilini biggrin.gif , ten laaaabai daug mano darbo, aisku mergiotes nepiesiau, bet zole viena kita ir fona tai stengiausi isgaut ax.gif

mildute6 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2010 12 18, 20:40)
aciu 4u.gif

o be reikalo nesigilini biggrin.gif , ten laaaabai daug mano darbo, aisku mergiotes nepiesiau, bet zole viena kita ir fona tai stengiausi isgaut ax.gif

mildute6 4u.gif

matau matau, kad ir su dangdeliu daug padirbėta ir jį turėjau omeny biggrin.gif , tik mergiote ne mano galvai lotuliukas.gif
Atsakyti
RaselesB knygų skirtukas "Twilight" - tobulas 4u.gif
Atsakyti
Sobieska,labai super dezute 4u.gif Labai grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2010 12 18, 19:40)
... ten laaaabai daug mano darbo, aisku mergiotes nepiesiau, bet zole viena kita ir fona tai stengiausi isgaut ax.gif

Ar parašytum detaliai kaip darei?
Atsakyti
QUOTE(ADREV @ 2010 12 18, 17:48)
kritikuok  verysad.gif

Nenusimink, viskas ateina su praktika - kuo toliau dekoruosi, tuo dailesni bus darbai 4u.gif Tiesiog man nelabai žiūrisi ta juostelė ant dangtelio, per stambi, manau reikėjo labiau subtilesnę klijuoti, pvz. tokią juostelė atitinkamo pločio.
Atsakyti
QUOTE(Deverax @ 2010 12 18, 23:23)
Nenusimink, viskas ateina su praktika - kuo toliau dekoruosi, tuo dailesni bus darbai  4u.gif Tiesiog man nelabai žiūrisi ta juostelė ant dangtelio, per stambi, manau reikėjo labiau subtilesnę klijuoti, pvz. tokią juostelė atitinkamo pločio.

gal ji nuotraukoje taip atrodo, o realiai tai neatrodo plati biggrin.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ADREV @ 2010 12 18, 22:38)
gal ji nuotraukoje taip atrodo, o realiai tai neatrodo plati biggrin.gif

Ne tai kad ji plati (esu mačiusi šią juostelę), tik tokia stambi. Na čia mano nuomonė, gal realiai atrodo ir kitaip smile.gif
Atsakyti