Įkraunama...
Įkraunama...

PASIGIRKIM MŪSŲ "PUODE"

rug_gele na man irgi tas pats. Darbo kaip ir daugoka, o rezultatas toks tik šiaip sau. Mielas, bet.. blink.gif Ne veltui sako, kad genialumas yra paprastume ax.gif 4u.gif
ADREV ir grite dėkojuuuu ! 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Sobieska, simpatiškos pakabėlės 4u.gif
Kristi, labai daili arbatinė 4u.gif
Nukritau, o man tai tavo darbelis labai simpatiškas. Toks jaukus naminis, jaukiai “nutrintas“ 4u.gif

O aš savo darbelių net nufotkint nespėjau blush2.gif , išdovanojau ax.gif
Gal ir gerai...... kas iš to, kad dabar man pasakytumėt, kad pvz. spalvos bjaurios ax.gif
Atsakyti
labai patiko sobieskos kabliukai thumbup.gif ir nukritau arbatinė, mano akiai labai jaukiai žiūrisi.. thumbup.gif
Atsakyti
Kristi, jau tokia skani arbatinė thumbup.gif
Sobieska, tokie mieli akcentai labai pagyvina aplinką, matau užsikabliavai už "sienos" biggrin.gif , bet tikrai thumbup.gif ji atrodo.

O man idomu buvo kiek atlaikys dekoruotas darbo kalendorius, tai ir padariau dovanai. Gaila tik fotkese skeldejimo normaliai nesimato, o visai gražus gavos.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2011 01 05, 16:29)
Sobieska, tokie mieli akcentai labai pagyvina aplinką, matau užsikabliavai už "sienos" biggrin.gif , bet tikrai  thumbup.gif ji atrodo.

O man idomu buvo kiek atlaikys dekoruotas darbo kalendorius, tai ir padariau dovanai. Gaila tik fotkese skeldejimo normaliai nesimato, o visai gražus gavos.
user posted image

matosi itrukiai gerai, ir atrodo idomiai biggrin.gif
Atsakyti
bus_ka labai thumbup.gif čia dekupaž.popierius ar servetėlė? Tokie motyvai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2011 01 05, 14:29)
Sobieska, tokie mieli akcentai labai pagyvina aplinką, matau užsikabliavai už "sienos" biggrin.gif , bet tikrai  thumbup.gif ji atrodo.

user posted image

Jergutėliau kokia graži darbo knyga!!! kaip tu ja gaminai? dar neteko tokio pavirsiaus dekuzinti smile.gif
Atsakyti
Oho kiek triukšmo pridariau smile.gif Na bet tikrai smagu, kad susidomėjimą sukėlė mano darbas. Čia servetėlės, pirkau paprastą darbo kalendorių, jo dekupažas niekuom nesiskiria nuo įprastinio mirksiukas.gif
Atsakyti
oij kaip gerai, nes kaip tik zadejau uzduoti klausima del darbo knygos. visi darbuotojai jau gavom 2011. tai savaja noreciau pasigrazinti. ale pamirsau darbe, o galeciau kaip tik dabar kol atosogauju pasidaryt. na bent nieks nekaltas, kad bilobilo jau reikia lotuliukas.gif doh.gif .

bet buska betkokiu atveju tavoji labai simpatiskai ziurisi. tik man skilimo nesinori, kadangi pati servetele is saves marga. nors gal gyvai ciupinant ir graziai ziurisi:4u:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 05 sausio 2011 - 17:30
bus_ka islosei uzdedama sita motyva ant kalendoriaus, tikrai, kad traukia aki thumbup.gif

...plytos turbut greitai pataps mano vizitine, bet siuo atveju JU labai prasesi pati mano priepircio aplinka, taip, kad nenorejau iskrist is konteksto manau, kad buvai pas mane ikisusi nosi biggrin.gif

PS....postai su NUOTRAUKOMIS NECITUOJAMI...ADREV ploja.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 05 sausio 2011 - 19:12
bus_ka tikrai grazus kalendorius thumbup.gif

o cia mano padaryta pakabele smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(nukritau @ 2011 01 04, 17:57)
*Kristi*  thumbup.gif  thumbup.gif

ir atsinešiau vieną tokią daug darbo reikalavusią, bet didelio rezultato nedavusią, arbatinę  doh.gif  blink.gif

user posted image

pala pala... O kuo tu nepatenkinta? Kodel nusivylei?
Darbelis superinis, matosi kad senas efektas isgautas labai labai gerai, o to ir buvo siekta. Teisingai?
Spalvos labai tikroviskos, realistiskai atitinka tokio "laiko paliesto" daikto ivaizdi. Man tai net labai patinka, nevaryk cia ant saves be reikalo. drinks_cheers.gif

O man idomu buvo kiek atlaikys dekoruotas darbo kalendorius

manau kad gal pusmeti laikys, veliau per lenkimus turetu perplysti. Lakas sukietina tas vietas, ir jos paparsciausiai "nuluzta". Nebent ta, kuri naudosis darbo kalendoriumi, ji naudos kaip retai eksploatuojama grazu daikta, o ne kasdiene darbine "rankinukine" darbo priemone mirksiukas.gif
As jau pasimokiusi kelis metus sau dekoruodama darbo knygas, ir lenkimu isvis nebedekoruoju, tai geriau devisi smile.gif

Beata, darbelis grazus smile.gif Netiketumo faktorius, panaudojus tokiam daiktui sita servetele - perfect thumbup.gif
Atsakyti