ADREV ir grite dėkojuuuu !
rug_gele na man irgi tas pats. Darbo kaip ir daugoka, o rezultatas toks tik šiaip sau. Mielas, bet..
Ne veltui sako, kad genialumas yra paprastume
Sobieska, simpatiškos pakabėlės
Kristi, labai daili arbatinė
Nukritau, o man tai tavo darbelis labai simpatiškas. Toks jaukus naminis, jaukiai nutrintas
O aš savo darbelių net nufotkint nespėjau
, išdovanojau
Gal ir gerai...... kas iš to, kad dabar man pasakytumėt, kad pvz. spalvos bjaurios
Kristi, labai daili arbatinė
Nukritau, o man tai tavo darbelis labai simpatiškas. Toks jaukus naminis, jaukiai nutrintas
O aš savo darbelių net nufotkint nespėjau
Gal ir gerai...... kas iš to, kad dabar man pasakytumėt, kad pvz. spalvos bjaurios
labai patiko sobieskos kabliukai
ir nukritau arbatinė, mano akiai labai jaukiai žiūrisi..
Kristi, jau tokia skani arbatinė
Sobieska, tokie mieli akcentai labai pagyvina aplinką, matau užsikabliavai už "sienos"
, bet tikrai
ji atrodo.
O man idomu buvo kiek atlaikys dekoruotas darbo kalendorius, tai ir padariau dovanai. Gaila tik fotkese skeldejimo normaliai nesimato, o visai gražus gavos.
Sobieska, tokie mieli akcentai labai pagyvina aplinką, matau užsikabliavai už "sienos"
O man idomu buvo kiek atlaikys dekoruotas darbo kalendorius, tai ir padariau dovanai. Gaila tik fotkese skeldejimo normaliai nesimato, o visai gražus gavos.
QUOTE(bus_ka @ 2011 01 05, 16:29)
, bet tikrai
ji atrodo.

matosi itrukiai gerai, ir atrodo idomiai
bus_ka labai
čia dekupaž.popierius ar servetėlė? Tokie motyvai
QUOTE(bus_ka @ 2011 01 05, 14:29)
, bet tikrai
ji atrodo.

Jergutėliau kokia graži darbo knyga!!! kaip tu ja gaminai? dar neteko tokio pavirsiaus dekuzinti
Oho kiek triukšmo pridariau
Na bet tikrai smagu, kad susidomėjimą sukėlė mano darbas. Čia servetėlės, pirkau paprastą darbo kalendorių, jo dekupažas niekuom nesiskiria nuo įprastinio
oij kaip gerai, nes kaip tik zadejau uzduoti klausima del darbo knygos. visi darbuotojai jau gavom 2011. tai savaja noreciau pasigrazinti. ale pamirsau darbe, o galeciau kaip tik dabar kol atosogauju pasidaryt. na bent nieks nekaltas, kad bilobilo jau reikia
.
bet buska betkokiu atveju tavoji labai simpatiskai ziurisi. tik man skilimo nesinori, kadangi pati servetele is saves marga. nors gal gyvai ciupinant ir graziai ziurisi:4u:
bet buska betkokiu atveju tavoji labai simpatiskai ziurisi. tik man skilimo nesinori, kadangi pati servetele is saves marga. nors gal gyvai ciupinant ir graziai ziurisi:4u:
bus_ka islosei uzdedama sita motyva ant kalendoriaus, tikrai, kad traukia aki
...plytos turbut greitai pataps mano vizitine, bet siuo atveju JU labai prasesi pati mano priepircio aplinka, taip, kad nenorejau iskrist is konteksto manau, kad buvai pas mane ikisusi nosi
PS....postai su NUOTRAUKOMIS NECITUOJAMI...ADREV
...plytos turbut greitai pataps mano vizitine, bet siuo atveju JU labai prasesi pati mano priepircio aplinka, taip, kad nenorejau iskrist is konteksto manau, kad buvai pas mane ikisusi nosi
PS....postai su NUOTRAUKOMIS NECITUOJAMI...ADREV
bus_ka tikrai grazus kalendorius
o cia mano padaryta pakabele
o cia mano padaryta pakabele
QUOTE(nukritau @ 2011 01 04, 17:57)
*Kristi*
ir atsinešiau vieną tokią daug darbo reikalavusią, bet didelio rezultato nedavusią, arbatinę

ir atsinešiau vieną tokią daug darbo reikalavusią, bet didelio rezultato nedavusią, arbatinę

pala pala... O kuo tu nepatenkinta? Kodel nusivylei?
Darbelis superinis, matosi kad senas efektas isgautas labai labai gerai, o to ir buvo siekta. Teisingai?
Spalvos labai tikroviskos, realistiskai atitinka tokio "laiko paliesto" daikto ivaizdi. Man tai net labai patinka, nevaryk cia ant saves be reikalo.
O man idomu buvo kiek atlaikys dekoruotas darbo kalendorius
manau kad gal pusmeti laikys, veliau per lenkimus turetu perplysti. Lakas sukietina tas vietas, ir jos paparsciausiai "nuluzta". Nebent ta, kuri naudosis darbo kalendoriumi, ji naudos kaip retai eksploatuojama grazu daikta, o ne kasdiene darbine "rankinukine" darbo priemone
As jau pasimokiusi kelis metus sau dekoruodama darbo knygas, ir lenkimu isvis nebedekoruoju, tai geriau devisi
Beata, darbelis grazus