Įkraunama...
Įkraunama...

Fuerteventura

QUOTE(vilmaaa @ 2012 04 13, 17:12)
Manau, kad drąsiai galit pirkt saloje. Kainos tikrai nesikandžioja, o ir pasirinkimas bus bent jau šiuo metu tikrai didesnis  mirksiukas.gif

aiskutis ,dekui uz info 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
norėjau pasiteirauti dėl viešbučio, kokie Jūsų atsiliepimai? Gal kažkas l. krito į akis? L. patiko ar nepatiko? ax.gif
Iš anksto dėkoju už ats.
Atsakyti
O man įdomu, kokios automobilių nuomos kainos?Gal panašiai galit parašyti kiek Jums atsiėjo auto dienai (nuoma + kuras)?Ir sakykim ar galima persikėlus iš vienos salos į kitą ( Lanzerotė-Fuerte) galima vietoj auto išsinuomoti?
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2012 04 14, 13:21)
aiskutis ,dekui uz info  4u.gif

Nėra už ką mirksiukas.gif

QUOTE(knoti @ 2012 04 15, 06:36)
Laba diena  4u.gif
norėjau pasiteirauti dėl viešbučio, kokie Jūsų atsiliepimai? Gal kažkas l. krito į akis? L. patiko ar nepatiko?  ax.gif
Iš anksto dėkoju už ats.

Viešbutis mums tiko ir patiko smile.gif Maistas skanus, pasirinkimas didelis. Vaikams vakarais labai šaunus MiniDisco būdavo. Švaru, gražu, tvarkinga smile.gif

QUOTE(ausytė @ 2012 04 16, 20:49)
O man įdomu, kokios automobilių nuomos kainos?Gal panašiai galit parašyti kiek Jums atsiėjo auto dienai (nuoma + kuras)?Ir sakykim ar galima persikėlus iš vienos salos į kitą ( Lanzerotė-Fuerte) galima vietoj auto išsinuomoti?

Mums 10 dienų Opel Astra kainavo 202 eur.Kuras man regis kanavo kažkur 0,98 eur. Auto išsinuomoti galima ir persikėlus iš vienos salos į kitą. Mes paskutinį kartą kai buvome, tai kėlėmės su auto. Bet ne visos firmos leidžia. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergiukai o kokie vakarai ten?gal salti? kiek mazdaug silumos buna ?
Atsakyti
Nemanau, kad sušalsit mirksiukas.gif Mes kai buvom vasarį ir lapkritį tai vakarais pravėsdavo.Bet pilnai pakakdavo nestorų megztukų tiek mums tiek vaikams rolleyes.gif Dabar manau, kad tikrai šiltesni vakarai turėtų būti.
Atsakyti
QUOTE(vilmaaa @ 2012 04 19, 16:48)
Nemanau, kad sušalsit  mirksiukas.gif Mes kai buvom vasarį ir lapkritį tai vakarais pravėsdavo.Bet pilnai pakakdavo nestorų megztukų tiek mums tiek vaikams  rolleyes.gif Dabar manau, kad tikrai šiltesni vakarai turėtų būti.

Dar vienas mergaitiskas klausimas ,ten viesbuti skaiciau, kad vyksta vakarai ivairiausi ,nzn kokia avalyne pasiimti blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2012 04 20, 11:44)
Dar vienas mergaitiskas klausimas ,ten viesbuti skaiciau, kad vyksta vakarai ivairiausi ,nzn kokia avalyne pasiimti  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Na basutės manau, bet kokiu atveju nepamaišytų mirksiukas.gif
Atsakyti
O dar sakykite prašau, kokios kainos gėrimų, pvz. vandens, alaus, vyno?Ar skiriasi kainos Fuertei ir Lanzerotei?Ar yra Lanzerotei paplūdimių su koralais, kad būtų galima pasnorklinti (gal galite parašyti tokias vietas). Ir gal turi keltų nuorodas Fuerte- Lanzerote ir kad butu galima su auto keltis. Inere ieškojau bet nelabai radau gerų žemėlapių su keliais ir visomis lankytinomis vietomis, gal kas turite Lanzerotes ir fuertes?Oi kiek aš čia daug klausimų ir prašymų pabėriau...Bet gal kas pagelbės?
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(ausytė @ 2012 04 21, 10:40)
O dar sakykite prašau, kokios kainos gėrimų, pvz. vandens, alaus, vyno?Ar skiriasi kainos Fuertei ir Lanzerotei?Ar yra Lanzerotei paplūdimių su koralais, kad būtų galima pasnorklinti (gal galite parašyti tokias vietas). Ir gal turi keltų nuorodas Fuerte- Lanzerote ir kad butu galima su auto keltis. Inere ieškojau bet nelabai radau gerų žemėlapių su keliais ir visomis lankytinomis vietomis, gal kas turite Lanzerotes ir fuertes?Oi kiek aš čia daug klausimų ir prašymų pabėriau...Bet gal kas pagelbės?
Ačiū

Jei klausiat apie gėrimų kainas viešbutyje, tai negaliu nieko pasakyti, nes pas mus buvo AI. O jei parduotuvėse, tai tiksliai nepasakysiu, bet tikrai bėra didelės. Vynas galima rast vis ne brangaus. wub.gif Čia aišku pagal poreikius. Kainos skirtingose salose tikrai labai nesiskiria.
Kiek žinau, Lanzarotėje paplūdimių su koralais nėra. Man regis, Kanarų salose iš vis tokių paplūdimių nėra. ax.gif
Iš Fuertės į Lanzarotę keltais kelia dvi firmos:
NAVIERA ARMAS
FRED OLSEN

ČIAšiaip neblogas puslapiukas. mirksiukas.gif
Žemėlapius pakankamai neblogus dalina auto nuomos punktuose. mirksiukas.gif
Atsakyti
Niu va mes jau po atostogu wub.gif ..niu kainos ten tikrai ne panasios ,vis gi zmones gyvena is turizmo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2012 04 28, 15:19)
Niu va mes jau po atostogu wub.gif  ..niu kainos ten tikrai ne panasios ,vis gi zmones gyvena is turizmo  ax.gif

Kainos kur? Parduotuvėse ar kavinėse? Nu nežinau, kai mes prieš metus buvome, pardduotuvėse tikrai ne kaži kuom skirėsi ax.gif
Atsakyti