Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(J_Vaida @ 2011 01 06, 12:19)
Baltai uzpavydeti galima, nes pati net netikiu, kaip viskas greit gavosi biggrin.gif pagalvoju, ir pati sau pavydziu  thumbup.gif  na ka, aikstukej leidzia tris kartus pasitaisyti, nors man ne karto neprireike. Nuvaziavau iki estakados ir pats paklause ar jau pasiruosus pradet egzamina, nes ten dar auto pasibandyt gali.  Auto gavau, kurios labiausiai bijojau. Astryte ilgaja. laukdama egzamino, zinokit nemeluosiu, vos is tu nervu neapsiverkiau, kaip jaudinaus, bet atsisedau ir suemiau save i rankas, susikaupiau. klausima uzdave tik viena, kaip patikrinciau ausinimo skyscio lygi. egzaminuotojo pavardes nezinau, bet buvo is vyresniu, nepliurpem vazinedami, bet vistiek man jis toks savas buvo, nebijojau kazkaip jo. gatvej kai vaziavom, jis ten svilpavo, pro langus ziurinejo... mieste, kaune, tai vazinejom raudondvario plentu, ziedukais, vienpusis eismas ir stopai. grizus dar paklausiau kokias klaidas dariau, tai sake viskas gerai, i viena duobyte pataikiau ir vienoj vietoj mieste gerokai paslydau, bet siaip sake viskas gerai  ax.gif

Na aš būčiau išprotėjus jei būtų reikėję ten laukti dvi valandas. Paskui - nesvarbu išlaikyčiau ar ne - būčiau apsiverkus iš streso. Man kitaip neišeina. blush2.gif Bet tu šaunuolė thumbup.gif Ir dar mašina gavai ta su dideliu galu? blink.gif doh.gif Dar klausimas: kaip išmokai gerai aikštelėj važinėti (kokiu būdu išmokė)? Sniegas nuvalytas būdavo? Ar kažkur papildomai mokeisi?
p.s.chemijos prospekte dar nemačiau, kad kada būtų nuvalyta aikštelė.. bet ka gali žinot. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 01 06, 18:36)
Na aš būčiau išprotėjus jei būtų reikėję ten laukti dvi valandas. Paskui - nesvarbu išlaikyčiau ar ne - būčiau apsiverkus iš streso. Man kitaip neišeina. blush2.gif Bet tu šaunuolė thumbup.gif  Ir dar mašina gavai ta su dideliu galu?  blink.gif  doh.gif  Dar klausimas: kaip išmokai gerai aikštelėj važinėti (kokiu būdu išmokė)? Sniegas nuvalytas būdavo? Ar kažkur papildomai mokeisi?
p.s.chemijos prospekte dar nemačiau, kad kada būtų nuvalyta aikštelė.. bet ka gali žinot. smile.gif

jo jo, gavau ta ilga opeliuka su galu biggrin.gif doh.gif pamaciau, maniau numirsiu biggrin.gif bet nieko, labai lengvai valdos. aikstuke regitroj buvo nuvalyta, estakada net nugrandyta bigsmile.gif papildomu vaziavimu neemiau ne vieno, tik kiek priklause. turejau gera instruktoriu ir kazkaip pramokau. pas mus aikstukej tai visaip budavo, ir nuvalyta ir ne. o aikstelej ismokau vazinet pagal schemas. kiekvienas prisiparkavimas turi savo schema kaip ivaziuot, jas isiminus, tai labai paprasta padaryt. jis man pora kartu pakartojo tas schemas ir isiminiau. veidrodelius nusireguliuoji tik ir leki smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Bet su ta ilga mašina važiuojant turbūt kitaip ir kuoliukai turi išsidėstyt mašinos atžvilgiu, pro kita vieta gal turi matytis.. Pasimesciau visai. Dbr dar pradesiu tos masinos bijot. doh.gif
zinau kad aikstelej vaziuojam pagal schemas, ale vistiek, tai sniego daug, tai tamsu, ner kada ten man makaliuotis. Bet reikes bandyt. Kaip matot, jau pradedu "sikt" del egzo. rolleyes.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 01 06, 21:32)
Bet su ta ilga mašina važiuojant turbūt kitaip ir kuoliukai turi išsidėstyt mašinos atžvilgiu, pro kita vieta gal turi matytis.. Pasimesciau visai. Dbr dar pradesiu tos masinos bijot. doh.gif
zinau kad aikstelej vaziuojam pagal schemas, ale vistiek, tai sniego daug, tai tamsu, ner kada ten man makaliuotis. Bet reikes bandyt. Kaip matot, jau pradedu "sikt" del egzo. rolleyes.gif  doh.gif  biggrin.gif

Nu viskas tas pats. tik galas ilgesnis. ziuri pro tuos pacius langus, tos pacios schemos. is tikruju man tai irgi buvo sita auto baisiausia, bet labai lengva vaziuot su ja. Nebijok wink.gif ax.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif gal bandysiu prašyt švogerio, kad pamokintų su universalu parkuotis.. kad mažesnės akys būtų pamačius egzamino auto, nes man tai dažnai papuola kas "geriausia". thumbup.gif doh.gif
Jum nebuvo taip, kad kam pasakai kad teises laikaisi tai sako "ooo, tai jau duosi garo, pamatysi, nardysi gatvem kaip zuvis vandeny" ir pan.. Net mikriaus vairuotojas sakė, kad lėksiu kaip vėjas. Kas jiem visiem darosi, biggrin.gif aš juk pareiginga vairuotoja būsiu, tik antra pavara tai tikrai nevažinėsiu. lotuliukas.gif
Ir dar visi išsišiepia sužinoję, kad mokausi žiemą. Maždaug "labai gerai važiuot išmoksi". Aha, išmoksiu vėžlinėt ir jau neįsivaizduoju kaip galima važiuot sausa danga. Gal vasarą nemokėsiu. lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaunietes mamytes tai kokiose aikstelese mokotes vairuoti?kur nuvalytas sniegas? g.gif Noreciau savaitgaly pasimokinti,nes laukia ir manes isbandymas Regitroje? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simile @ 2011 01 06, 15:40)
Sveikutes,kreipiuosi y kaunietes mirksiukas.gif gal kas zinote ar aikstele chemijos prospekte nuvalyta? ax.gif

Ten negalima mokintis.
Prie muravos koloneles savaitgali galima mokintis auto abc aikstelej. 10lt,kainuoja valanda. Bet bus tikrai nuvalyta
Atsakyti
QUOTE(Semi @ 2011 01 07, 12:15)
Ten negalima mokintis.
Prie muravos koloneles savaitgali galima mokintis auto abc aikstelej. 10lt,kainuoja valanda. Bet bus tikrai nuvalyta

Chemijos prospekte tai cia prie pramones senuku? Ten tikrai galima mokintis, ne karta maciau paprastas masinas vazinejant. niekas nedraudzia ten vaziuoti. tik kad sniego pilna.. bet vis geriau nei nieko.
Atsakyti
Sveikos,

Jungiuosi ir as prie jusu thumbup.gif Gal yra besimokanciu Šiauliuose? g.gif Būtų įdomu padiskutuoti wink.gif
Man 22 sausio egzas 4u.gif

Dėl mokymosi žiemą, tai aš žinokit džiaugiuosi thumbup.gif Jaučiu kai ateis pavasaris man bus per daug vietos lotuliukas.gif
Atsakyti
Kodėl? ax.gif
Atsakyti
Uzsuku pasiziureti kaip sekasi busimiems vairuotojams 4u.gif biggrin.gif mokytis ax.gif
ziema nera blogai vairuoti, uztat pavasari bus visai lengva biggrin.gif
Papildyta:
Kristutei gero egzo linkiu, bus viskas ciki, o toms, kurios jau islaike, gero kelio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Editaroma @ 2011 01 08, 16:03)
Uzsuku pasiziureti kaip sekasi busimiems vairuotojams 4u.gif  biggrin.gif  mokytis ax.gif
ziema nera blogai vairuoti, uztat pavasari bus visai lengva biggrin.gif
Papildyta:
Kristutei gero egzo linkiu, bus viskas ciki, o toms, kurios jau islaike, gero kelio 4u.gif

Ačiū thumbup.gif Kaip nors thumbup.gif
Atsakyti