QUOTE(J_Vaida @ 2011 01 06, 12:19)
Baltai uzpavydeti galima, nes pati net netikiu, kaip viskas greit gavosi
pagalvoju, ir pati sau pavydziu
na ka, aikstukej leidzia tris kartus pasitaisyti, nors man ne karto neprireike. Nuvaziavau iki estakados ir pats paklause ar jau pasiruosus pradet egzamina, nes ten dar auto pasibandyt gali. Auto gavau, kurios labiausiai bijojau. Astryte ilgaja. laukdama egzamino, zinokit nemeluosiu, vos is tu nervu neapsiverkiau, kaip jaudinaus, bet atsisedau ir suemiau save i rankas, susikaupiau. klausima uzdave tik viena, kaip patikrinciau ausinimo skyscio lygi. egzaminuotojo pavardes nezinau, bet buvo is vyresniu, nepliurpem vazinedami, bet vistiek man jis toks savas buvo, nebijojau kazkaip jo. gatvej kai vaziavom, jis ten svilpavo, pro langus ziurinejo... mieste, kaune, tai vazinejom raudondvario plentu, ziedukais, vienpusis eismas ir stopai. grizus dar paklausiau kokias klaidas dariau, tai sake viskas gerai, i viena duobyte pataikiau ir vienoj vietoj mieste gerokai paslydau, bet siaip sake viskas gerai 

Na aš būčiau išprotėjus jei būtų reikėję ten laukti dvi valandas. Paskui - nesvarbu išlaikyčiau ar ne - būčiau apsiverkus iš streso. Man kitaip neišeina.

p.s.chemijos prospekte dar nemačiau, kad kada būtų nuvalyta aikštelė.. bet ka gali žinot.