Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip rengsitės antrą vestuvių dieną?

[quote=bamboske,2007 07 15, 11:21]
as kaip tik jau uzsisakiau ta raudona suknyte is vs su aukstu kaip golfuko kakliuku...

niu ar jau gavai? gal nuotraukyte kokia? bigsmile.gif seip ydomus rubas-mane sudomino (tik ne vestuviu antrai dienai-mat jau per velu)
Atsakyti
Ka rudenines nuotakos rengiasi antrai vestuviu dienai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretele @ 2007 09 24, 11:57)
Ka rudenines nuotakos rengiasi antrai vestuviu dienai?  ax.gif

na suknele grazia ir man nesvarbu kad ruduo noriu buti graziausia o grozis visada reikalauja auku
Atsakyti
QUOTE(jowiciukas @ 2007 09 24, 12:56)
na suknele grazia ir man nesvarbu kad ruduo noriu buti graziausia o grozis visada reikalauja auku

kokiose parduotuvese perkat?Kur ieskot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretele @ 2007 09 24, 13:58)
kokiose parduotuvese perkat?Kur ieskot? g.gif

as tai pirkau Madmuazelej VCUP'e (Vilniuj) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2007 09 24, 13:59)
as tai pirkau Madmuazelej VCUP'e (Vilniuj) ax.gif

O as buvau Madmuazelej ir nieko patinkancio neradau verysad.gif Visos per daug vakarines ir per daug sventishkos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sunbles @ 2007 09 30, 21:11)
O as buvau Madmuazelej ir nieko patinkancio neradau  verysad.gif  Visos per daug vakarines ir per daug sventishkos.  4u.gif

as tai ir norejau puosnios sukneles, todel ten ir issirinkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sunbles @ 2007 09 30, 20:11)
O as buvau Madmuazelej ir nieko patinkancio neradau  verysad.gif  Visos per daug vakarines ir per daug sventishkos.  4u.gif

O as kaip tik nerandu nieko sventisko Kaune,visos kasdienines arba jau pamergem tinkamos.
Atsakyti
Pas mus antros oficialios dienos nebuvo, tik mazas baliukas su atimaisiais. ir mes ta proga buvom apsirenge maikutem su jaunuju piesinukais ir uzrasais "game over". kaip tik jas gavom dovanu. labai super atrode wub.gif
Atsakyti
Tokia aktuali tema o taip toli... bandau atgaivinti bigsmile.gif
Musu antra diena 4u.gif
Atsakyti
as dar ne nusprendziau bet,turiu tokia minti antra diena detis korseta nuo vestuvines sukneles ir pasisiuti ar nusipirkti trumpa miniaka biggrin.gif
Atsakyti
mano vestuves jau visai ne uz kalnu... prisiziurejau istoj temoj tokiu graziu suknyciu.. wub.gif
bet vakar buvau AKROPOLY: arba zieminiai drabuziai, arba grynai karnavalines... gal zinot kokiu parduotuviu Kaune, kur galima butu dailiu suknuciu ziemos metu issirinkt? ax.gif
Atsakyti