QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 10, 13:47)
Sveikutes! As su savo ne kokiomis naujienomis

5 val ryto pribudau nuo skausmo. Is kart perbego siurpuliukas, kad ir vel nepasiseke ir ateina mmm. Taip ir buvo, nesulaukiau nei penktad. kad testa sugadinti

Ir vel mmm

Dabar treciadieni turiu eiti pas gydyt.konsultacijai ir jei nutars kad reikia daryti konizacija tai teks iskesti ir tai

ir tiketis kad po to viskas bus gerai. Gal tos mano bedeles turi itakos tam kad nepastoju

Zodziu bandau blogas mintis vyti salin, nors kol kas nelabai iseina ir laukti geru rezultatu po visu proceduru

O dar tas nezmoniskas mmm skausmas!!! Kosmaras kazkoks man siandien! Na bet Dievulis zino ka daro. Dabar galvoju kad po visko kai jau gausim leidima testi darbus nenaudosiu jokiu OT. Paliksim viska likimui. Nes kas is to kad planavom, skaiciavom, stengemes ir nieko nepavyko

Na mergytes lauksiu nors is jusu geru ziniu

smagu pasidziaugti kad ir kito laime
niu va mergyt, dar ne laikas

ateis laikas bus ir vaikiukas kaip sako, zinau, kad kartais sunkiau padaryt, nei pasakyt, bet ateis ir tavo laikas

susitvarkysi savo moteriskas bedeles ir vel galesit planuoti, o gal dar ir tas neleidzia pastojimui
laikykis ir viskas atsistos i savas vezias

as ryt ryte vaziuoju mazai operacijai, reikia papildoma dantuka istraukti
sekmytes !!!!
Papildyta:
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 10, 21:16)
Sekmes ir kantrybes

ir labai laukiam geru rezultatu!
Man mintys kyla kad gal pas MB ne kas su spermiukais

nes aluti tai nustojo gurksnojes, bet jau ruko

o kaip tik draugei gyd.sake kad alkoholis ir rukymas zudo spermiukus
oj tie musu vyrai, mes dedam visas pastangas, skaciuojam, matuojam o jie tik saudo kartais ir tai nesekmingai
maniskis irgi aluti nustojo gurksnoti, bando mesti rukyti, bet labai jau sunkiai, jam vargsui sekas
Papildyta:
QUOTE(dziulike @ 2011 03 10, 17:29)
joanaxxxx labai gaila,
bet manau ateis dar tas stebukliukas
o man kazkaip cia keistai, mm dar negreit, o taip pamaudzia pilvuka... toks keistas jausmas..., taip intensyviai dirbom... tai net nebzinau...
tikekimes geriausio