QUOTE(tercija @ 2010 11 26, 15:47)
Keista labai, kol neplanavom vaikelio, tai manaiu, kad jei nesisaugai kokius pora menesių ir lelius jau yra. Na bet patirtis rodo kitaip
Kolkas nusiteikus labai optimistiškai, suterėm mylėtis į dieną po du - tris kart vaisingųjų dienų savaitę ir manau pavyks

aišku, naivu, bet tikiu, kad kalėdos - stebuklų metas

Juk iš esmės nesame bandę labai smarkiai stengtis, anksčiau būdavo maždaug, specialiai nesekiau nei dienų, nei didinom mylėjimosi skaičių... Manot tas neturi įtakos?
Ai čia dar, skaičiau, kad vis dėl to orgazmas turi labai didelę įtaką bandant pastoti, nes kai prieš tai mėnesį buvau pastojus, tai ta naktelė buvo

tai sakau, gal dirbant robotiškai ir nesigauna....
mano patirtis sako, kad kaip tik 'nesveika' daug namu darbu. mano ex vyras buvo tikrai aktyvus toj srity, tai mes nesisaugodami pragyvenom 4 metus be pastojimo. o uzteko keliu savaiciu pertraukos, ir uzkibo

kazkur skaiciau, kad sperma subresta per ne maziau nei 48 h, tai jei mylites dazniau, ji tiesiog nera geros kokybes
ir dar toks pastebejimas, kad as nepastojau kol buvau kuda, o priaugus svorio tai pavyko. kiek zinau tai irgi susije..taigi merginos, jokiu dietu
Papildyta:
QUOTE(muji @ 2011 04 09, 17:00)
man neisiena ilgai pagulet. pagulu tiek, kiek maniskis su dusu susitvarko. Kokias 5 min. paskui vistiek tenka keltis ir praustis. Bet nepasakyciau, kad kazkas isbegtu
tai negalima praleisti to duso?

juk neisimurzinat labai stipriai?

visdelto ne bulviakasis ar sienapjute kokia