Įkraunama...
Įkraunama...

Teorija kaip pastoti ir klausimai kodėl nepastojam

QUOTE(dziulike @ 2011 04 07, 18:58)
Kiek galima tai nezinau, as va stengiuosi bent pusvalanduka pagulet aukciau pakelusi dubeni, ir einu jau praustis, biski isbega gerio....
bet kad ji sunku sulaikyt smile.gif

As paguliu kojas iskelus i virsu apie 20min ir jei imanoma stengiuosi nesiprausti arba tik su dregnomis servietelemis nusivalau.
Atsakyti
QUOTE(vika1986 @ 2011 04 07, 17:48)
Sveikos mergaites, man tai labai idomu kiek laiko po pasimylejimo jus pagulit ir neinat i vonia nusiplaut geros vietos?mes su vyru jau nuo nauju metu ieskom broliuko ar sesutes, bet kolkas nesekmingai.....po pasimylejimo eidavau miegot kad tik spermiukai niekur nepabegtu ir nusipraustdavau tik ryte, bet preita menesi po tokiu bandymu vos neprisisaukiau pienliges, tai dabar iskilo klausimas kiek laiko galima su visu tuo geriu pagulinet ax.gif

man neisiena ilgai pagulet. pagulu tiek, kiek maniskis su dusu susitvarko. Kokias 5 min. paskui vistiek tenka keltis ir praustis. Bet nepasakyciau, kad kazkas isbegtu unsure.gif

vakar uzvakar dariausi OT. tai , kaip ir minejau, blakioji juostele rysekejo ir vakar buvo ypac ryski. Siandien pasidariau, juostele jau silpsta. Kaip suprantu - pats laikas ND ? thumbup.gif Gal si karta pavyks, nes tiek vakar , tiek siandien labai stengemes..
Atsakyti
QUOTE(muji @ 2011 04 09, 16:00)
man neisiena ilgai pagulet. pagulu tiek, kiek maniskis su dusu susitvarko. Kokias 5 min. paskui vistiek tenka keltis ir praustis. Bet nepasakyciau, kad kazkas isbegtu  unsure.gif

vakar uzvakar dariausi OT. tai , kaip ir minejau, blakioji juostele rysekejo ir vakar buvo ypac ryski. Siandien pasidariau, juostele jau silpsta. Kaip suprantu - pats laikas ND ?  thumbup.gif  Gal si karta pavyks, nes tiek vakar , tiek siandien labai stengemes..

Dabar vis stenkites kiekviena diena, arba bent jau kas antra kokia savaitele, nes ir po O yra tikimybe pastoti tai isnaudokit visas progas mirksiukas.gif
Siulyciau ilgiau paguleti po ND nei 5min mirksiukas.gif Visgi ne siaip sau ir gine sako kad paguleti iskelus kojas, tikriausiai tai turi reiksmes. Atrodo padaryciau viska kad tik padidinti tikimybe greiciau buti nestuke.gif

Atsakyti
iki mmm dar liko apie 10 dienu, kazi ar verta dar stengtis ar jau pailseti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2011 04 09, 19:18)
iki mmm dar liko apie 10 dienu, kazi ar verta dar stengtis ar jau pailseti? unsure.gif

Sunku pasakyti. Mano drauge kazkodel sako kad ji pastojo pabaigoj ciklo. Bet mes si kart buvom tinginiai ir i pabaiga ciklo visai neatlikom ND, tik pries O ir kelios dienos po. Kol kas nezinau ar pavyko. Viena testa jau sugadinau, is pradziu nieko, bet po kiek laiko pasirode vaiduokliukas, kuris suteike dar vilties. Bus matyt po keliu dienu, jei neateis mmm tai gadinsiu dar viena testuka ax.gif
Atsakyti
Daugelis moteru sako, kad as pastojau jau i ciklo pabaiga, kas yra bent jau is fiziologijos puses neitikima. Jos paprasciausiai pamirsta, kad mylejosi iskart po menesiniu, ar dar kelios dienos pries O, kada yra tokia terpe, kai spermatozoidai dar gali isgyvent iki 6 dienu iki ovuliacijos. As bent jau rimtai netikiu, ir kazin, ar koks rimtas ginekologas tiketu jei sakytumet, kad pastojot pvz 3 ar 5 dienos iki menesiniu. Arba tas kraujavimas ne menesines, arba moteris pastojus anksciau
Papildyta:
QUOTE(Ragany @ 2011 04 09, 19:18)

Na dar kelias dienas galit pasistengt, nes gal sikart ovuliacija veliau buvo, bet kai jau bus like 7-8 dienos iki mmm, kazin, ar beverta. Bet myletis del malonumo bent jau vis tiek nepakenks wink.gif
Atsakyti
QUOTE(fobia @ 2011 04 10, 12:38)
Daugelis moteru sako, kad as pastojau jau i ciklo pabaiga, kas yra bent jau is fiziologijos puses neitikima. Jos paprasciausiai pamirsta, kad mylejosi iskart po menesiniu, ar dar kelios dienos pries O, kada yra tokia terpe, kai spermatozoidai dar gali isgyvent iki 6 dienu iki ovuliacijos. As bent jau rimtai netikiu, ir kazin, ar koks rimtas ginekologas tiketu jei sakytumet, kad pastojot pvz 3 ar 5 dienos iki menesiniu. Arba tas kraujavimas ne menesines, arba moteris pastojus anksciau
Papildyta:
Na dar kelias dienas galit pasistengt, nes gal sikart ovuliacija veliau buvo, bet kai jau bus like 7-8 dienos iki mmm, kazin, ar beverta. Bet myletis del malonumo bent jau vis tiek nepakenks wink.gif

na, kai pastosiu as, pasakysiu, kaip ir kodel pasiseke biggrin.gif kol kas persiritom i antra ciklo puse.
Atsakyti
na pas mus liudnos naujieneles, buvau pas daktare, progesteronas zemas, israse vaistuku... sansai atrodo dar labiau sumazejo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(dziulike @ 2011 04 13, 21:20)
na pas mus liudnos naujieneles, buvau pas daktare, progesteronas zemas, israse vaistuku... sansai atrodo dar labiau sumazejo sad.gif

O kiek tas progesteronas ir kelinta CD? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dziulike @ 2011 04 13, 21:20)

nenusimink,progesterona galima pareguliuoti vaistuku pagalba mirksiukas.gif
Papildyta:
o ka mergaites daryti,kai mano O vyksta toje puseje kur yra pasalintas kiausintakis. ir tik labai retai O buna likusiame .
Atsakyti
QUOTE(tercija @ 2010 11 26, 15:47)
Keista labai, kol neplanavom vaikelio, tai manaiu, kad jei nesisaugai kokius pora menesių ir lelius jau yra. Na bet patirtis rodo kitaip verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Kolkas nusiteikus labai optimistiškai, suterėm mylėtis į dieną po du - tris kart vaisingųjų dienų savaitę ir manau pavyks thumbup.gif  aišku, naivu, bet tikiu, kad kalėdos - stebuklų metas  4u.gif Juk iš esmės nesame bandę labai smarkiai stengtis, anksčiau būdavo maždaug, specialiai nesekiau nei dienų, nei didinom mylėjimosi skaičių... Manot tas neturi įtakos?

Ai čia dar, skaičiau, kad vis dėl to orgazmas turi labai didelę įtaką bandant pastoti, nes kai prieš tai mėnesį buvau pastojus, tai ta naktelė buvo  thumbup.gif tai sakau, gal dirbant robotiškai ir nesigauna....

mano patirtis sako, kad kaip tik 'nesveika' daug namu darbu. mano ex vyras buvo tikrai aktyvus toj srity, tai mes nesisaugodami pragyvenom 4 metus be pastojimo. o uzteko keliu savaiciu pertraukos, ir uzkibo ax.gif kazkur skaiciau, kad sperma subresta per ne maziau nei 48 h, tai jei mylites dazniau, ji tiesiog nera geros kokybes doh.gif
ir dar toks pastebejimas, kad as nepastojau kol buvau kuda, o priaugus svorio tai pavyko. kiek zinau tai irgi susije..taigi merginos, jokiu dietu thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(muji @ 2011 04 09, 17:00)
man neisiena ilgai pagulet. pagulu tiek, kiek maniskis su dusu susitvarko. Kokias 5 min. paskui vistiek tenka keltis ir praustis. Bet nepasakyciau, kad kazkas isbegtu  unsure.gif

tai negalima praleisti to duso? blink.gif juk neisimurzinat labai stipriai? ax.gif visdelto ne bulviakasis ar sienapjute kokia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tss @ 2011 04 15, 13:53)
mano patirtis sako, kad kaip tik 'nesveika' daug namu darbu. mano ex vyras buvo tikrai aktyvus toj srity, tai mes nesisaugodami pragyvenom 4 metus be pastojimo. o uzteko keliu savaiciu pertraukos, ir uzkibo ax.gif kazkur skaiciau, kad sperma subresta per ne maziau nei 48 h, tai jei mylites dazniau, ji tiesiog nera geros kokybes doh.gif
ir dar toks pastebejimas, kad as nepastojau kol buvau kuda, o priaugus svorio tai pavyko. kiek zinau tai irgi susije..taigi merginos, jokiu dietu  thumbup.gif

Papildyta:

tai negalima praleisti to duso? blink.gif  juk neisimurzinat labai stipriai? ax.gif  visdelto ne bulviakasis ar sienapjute kokia lotuliukas.gif

Su ta sperma, tai čia individualus dalykas manau smile.gif kai kur rašo, kad 24 val užtenka, kai kur 48 smile.gif cia gal nuo vyro organizmo priklauso, nes kai stebiu pastojusiu BT grafikelius fertilije tai dauguma pastojusiu kas diena ND atlikdavo smile.gif
Atsakyti