Įkraunama...
Įkraunama...

Teorija kaip pastoti ir klausimai kodėl nepastojam

QUOTE(Ragany @ 2011 04 09, 21:18)
iki mmm dar liko apie 10 dienu, kazi ar verta dar stengtis ar jau pailseti? unsure.gif

aš kažkaip visada maniau, kad poilsis ir yra vaikelio pradėjimas, kai tai tampa darbu, prasideda problemos su pastojimu.. 4u.gif manau, artumas svarbus ne tik per vaisingas dienas...o jeigu per vaisingas nesinori? biggrin.gif geriausias režimas: noriu vaikelio, noriu artumo, tada, kai man norisi, o ne tada, kai "reikia", geriausias kabliukas mažyliui 4u.gif blush2.gif įsivaizduoju, kokį stresą vyras patiria, kai žino jog tai todėl, kad reikia, nesugebėčiau kaip reikiant atsipalaiduoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija: 04 gegužės 2011 - 10:23
Sveikutes. Mes su MB truputi apsipyke tai po O nelabai ka ir darom, zinau kad negerai, nes ruosemes bent kas antra ar trecia diena pasistengti, bet kai toks bendravimas tai ne ND galvoje g.gif nors va ziuriu as i savo grafikeli ir galvoju, kad reiketu dar pasimyluoti ax.gif gal siand.pasikalbesim ir susitaikymo proga pasimyluosim blush2.gif Pas mus tai su ND yra taip - kai pradejom dazniau smileysex.gif tai dazniau ir norisi ax.gif o jei jau buna taip kad kuris nors nenusiteikes tai ir ilsimes ax.gif
Griebiu is nauju nestuke.gif virusiuka ir tikiuosi laimingos pabaigos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2011 05 04, 10:20)
aš kažkaip visada maniau, kad poilsis ir yra vaikelio pradėjimas, kai tai tampa darbu, prasideda problemos su pastojimu.. 4u.gif manau, artumas svarbus ne tik per vaisingas dienas...o jeigu per vaisingas nesinori?  biggrin.gif  geriausias režimas: noriu vaikelio, noriu artumo, tada, kai man norisi, o ne tada, kai "reikia", geriausias kabliukas mažyliui  4u.gif  blush2.gif įsivaizduoju, kokį stresą vyras patiria, kai žino jog tai todėl, kad reikia, nesugebėčiau kaip reikiant atsipalaiduoti  smile.gif

butent thumbup.gif
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 05 04, 12:45)
Sveikutes. Mes su MB truputi apsipyke tai po O nelabai ka ir darom, zinau kad negerai, nes ruosemes bent kas antra ar trecia diena pasistengti, bet kai toks bendravimas tai ne ND galvoje  g.gif nors va ziuriu as i savo grafikeli ir galvoju, kad reiketu dar pasimyluoti  ax.gif gal siand.pasikalbesim ir susitaikymo proga pasimyluosim  blush2.gif Pas mus tai su ND yra taip - kai pradejom dazniau smileysex.gif tai dazniau ir norisi  ax.gif o jei jau buna taip kad kuris nors nenusiteikes tai ir ilsimes  ax.gif
Griebiu is nauju  nestuke.gif virusiuka ir tikiuosi laimingos pabaigos smile.gif

Manau, pakeisti mastyma kartais butu visai naudinga. Ir tuos grafikus, planus nors kuriam menesiui mesti i sona. Ka prarasite? beveik nieko..Gal tas menuo kaip tik bus vaisingas mirksiukas.gif Suprantu, kad sis noras pastoti yra toks didziulis, kad apima visa musu mastyma ir ( sutikite) kartais buna nekontroliuojamas. Nenuostabu, kad taip galima prarasti kantrybe ir pamesti galva.
as mastau visai kitaip- svarbiausi yra du zmones - pora. O vaikelis, kuris ateina ar planuojamas yra tik tu dvieju zmoniu meiles atspindys. Todel, svarbiausi yra santykiai ir jausmai siu dvieju zmoniu..
nesipykite su vyrais ! mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos visos planuojancios ir nuosirdziai sveikinu visas besilaukiancias! Jungiuosi ir as i jusu bureli 4u.gif Laukiam gandru jau pusantru metu... Pradzioj labai intensyviai planavom, stresavom, matuodavau BT, dariausi OT, nieko nepavyko... Veliau darydavom pertraukas, bandydavom atsipalaiduoti ir nedaryti robotisko darbo, o tik tada, kada norisi smileysex.gif Paskutinius sesis menesius planuojam vel labai intensyviai, bet rezultatu kol kas nera verysad.gif Mano ciklas gana reguliarus, dabar uz keliu dienu turetu buti mmm, bet aisku labai tikiuosi, kad ju nebus biggrin.gif Turbut ne man vienai pries mmm buna taip, kad 'jauciu' kazkokius 'nestumo' pozymius, kurie daznai buna tik fantazija itakota ilgo laukimo susilaukti mazuciuko 2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaputis @ 2011 05 09, 00:46)
Sveikos visos planuojancios ir nuosirdziai sveikinu visas besilaukiancias! Jungiuosi ir as i jusu bureli  4u.gif  Laukiam gandru jau pusantru metu... Pradzioj labai intensyviai planavom, stresavom, matuodavau BT, dariausi OT, nieko nepavyko... Veliau darydavom pertraukas, bandydavom atsipalaiduoti ir nedaryti robotisko darbo, o tik tada, kada norisi  smileysex.gif Paskutinius sesis menesius planuojam vel labai intensyviai, bet rezultatu kol kas nera  verysad.gif Mano ciklas gana reguliarus, dabar uz keliu dienu turetu buti mmm, bet aisku labai tikiuosi, kad ju nebus  biggrin.gif  Turbut ne man vienai pries mmm buna taip, kad 'jauciu' kazkokius 'nestumo' pozymius, kurie daznai buna tik fantazija itakota ilgo laukimo susilaukti mazuciuko  2.gif  ax.gif

as tikriausiai po tiek laiko kreipciausi i gydytoja, issitirt del visu infekcijus, nes kai dabar vaiksciojau, tai pati gydytoja sake nelabai panos savo noru ziuri, gali but kokia paprasciausia mikoplazma ar dar kas ir neleidzia pastot.. pas mane ciklas irgi yra labai reguliarus, bet gydziausi pries pora metu nuo vienos zarazos.. tada man buvo uzdrausta galvot apie vaikus, o kai ejau pakartotinai tikrintis matyt buvo isnykus, jei gydytoja liepe apie vaikus galvot... man jei metus nesigautu, as eiciau ziuret, ir vyra dar prie to pacio pasiusciau..
Atsakyti
Labas visoms planuojančioms rolleyes.gif Labai noriu prisidėti prie jūsų, nes visai neseniai su vyru nusprendėme, kad jau laikas pasišaukti gandrus blush2.gif kartu esame jau 7 metus, bet vis sakėme, kad dar ne laikas, o štai, kai dingus mėnesinėms kilo įtarimas kad laukiuosi (bet tai buvo klaidingas aliarmas), supratome, kad jau labai norisi...bėda ta, kad šiuo metu gyvename atskirai (vyras užsienyje dirba), bet jau taip nekantrauju pradėt dirbt ta linkme 4u.gif ... prisiskaičiau čia įvairiausių teorijų, tai tikiuosi, kad netrukus, nuvykus atostogų pas brangiausiąjį bus proga juos išmėginti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2011 05 09, 09:52)
as tikriausiai po tiek laiko kreipciausi i gydytoja, issitirt del visu infekcijus, nes kai dabar vaiksciojau, tai pati gydytoja sake nelabai panos savo noru ziuri, gali but kokia paprasciausia mikoplazma ar dar kas ir neleidzia pastot.. pas mane ciklas irgi yra labai reguliarus, bet gydziausi pries pora metu nuo vienos zarazos.. tada man buvo uzdrausta galvot apie vaikus, o kai ejau pakartotinai tikrintis matyt buvo isnykus, jei gydytoja liepe apie vaikus galvot... man jei metus nesigautu, as eiciau ziuret, ir vyra dar prie to pacio pasiusciau..

As pati tai buvau privaciai pas gine, ji dare pagrindinius tyrimus, skana ir pan.,viskas buvo super. Sake bandykit - turi gautis ax.gif Vyras tyresi tik hormonu lygi, krauja ir pan., sakem jei si karta nieko - vyras bandys savo turtus tirtis ax.gif Is tikro tai tas laikas taip greitai bega, kai labai nestresuojant tiesiog bandem ir bandem, tai nepastebejom kaip tiek laiko jau praejo... Folio rugsti jau geriu tiek kiek bandom - pusantru metu doh.gif tikiuosi nebus jos per daug man unsure.gif Vis gi viltis mirsta paskutine, siandien arba ryt turi buti mmm, bet dar nieko nera, tai manau greit bandysiu gadinti NT jei neprasides. Stengiuosi iki galo islaukt, tai ne daug NT esu sugadinus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(wildulyte @ 2011 05 09, 11:13)
Labas visoms planuojančioms  rolleyes.gif Labai noriu prisidėti prie jūsų, nes visai neseniai su vyru nusprendėme, kad jau laikas pasišaukti gandrus  blush2.gif  kartu esame jau 7 metus, bet vis sakėme, kad dar ne laikas, o štai, kai dingus mėnesinėms kilo įtarimas kad laukiuosi (bet tai buvo klaidingas aliarmas), supratome, kad jau labai norisi...bėda ta, kad šiuo metu gyvename atskirai (vyras užsienyje dirba), bet jau taip nekantrauju pradėt dirbt ta linkme  4u.gif ... prisiskaičiau čia įvairiausių teorijų, tai tikiuosi, kad netrukus, nuvykus atostogų pas brangiausiąjį bus proga juos išmėginti  thumbup.gif

Kuo didziausios sekmes jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
mes planavom puse metu- nesekmingai. Bet del to nesikreipem i gydytojus. Tik nusprende sauktis gandrus pasitariau visus tyrimus- nieko blogo jie nerode.Kaip jau skelbiau cia praeita savaite- uzkibo smile.gif Receptas sekmnigo pastojimo, mano nuomone, - atsipalaidavimas ( pasikartosiu)
kol kas viskas "laikosi"- bet jauciuosi nekaip..Pikina, silpna..ziuariia pavargstu, ilgiausiai miegu..Kas bus toliau? dar tik pradziu pradzia..
Atsakyti
muji, sveikinu su nestuke.gif ir manau kad pati pradžia ir yra sunkiausia, kol organizmas prisitaiko prie tokių didelių pokyčių ax.gif
Atsakyti
Dideliausi sveikinimai muji Laikykis! Del to atsipalaidavimo tai zinau, kad tai 100 % tiesa, tik va ne visada tai gaunasi, bet as viena is tu, kuri tiki likimu ax.gif
Atsakyti
Prasau patarimo,o gal kuriai taip yra nutike...
Man pries tris men dare abrazija,paskyre dubhastona nuo 16c.d.
planuojam leliuka jau l.l.l seniai manau jau trys metai,visi tyrimai geri,neaisku kodel gandrai neaplanko...
Ar kiek padeda pastojimui dubhastonas?
Atsakyti
QUOTE(llrenatall @ 2011 05 09, 22:54)
Prasau patarimo,o gal kuriai taip yra nutike...
Man pries tris men dare abrazija,paskyre dubhastona nuo 16c.d.
planuojam leliuka jau l.l.l seniai manau jau trys metai,visi tyrimai geri,neaisku kodel gandrai neaplanko...
Ar kiek padeda pastojimui dubhastonas?

o vyras daresi kokius nors tyrimus?
Atsakyti