QUOTE(Ragany @ 2011 05 09, 09:52)
as tikriausiai po tiek laiko kreipciausi i gydytoja, issitirt del visu infekcijus, nes kai dabar vaiksciojau, tai pati gydytoja sake nelabai panos savo noru ziuri, gali but kokia paprasciausia mikoplazma ar dar kas ir neleidzia pastot.. pas mane ciklas irgi yra labai reguliarus, bet gydziausi pries pora metu nuo vienos zarazos.. tada man buvo uzdrausta galvot apie vaikus, o kai ejau pakartotinai tikrintis matyt buvo isnykus, jei gydytoja liepe apie vaikus galvot... man jei metus nesigautu, as eiciau ziuret, ir vyra dar prie to pacio pasiusciau..
As pati tai buvau privaciai pas gine, ji dare pagrindinius tyrimus, skana ir pan.,viskas buvo super. Sake bandykit - turi gautis

Vyras tyresi tik hormonu lygi, krauja ir pan., sakem jei si karta nieko - vyras bandys savo turtus tirtis

Is tikro tai tas laikas taip greitai bega, kai labai nestresuojant tiesiog bandem ir bandem, tai nepastebejom kaip tiek laiko jau praejo... Folio rugsti jau geriu tiek kiek bandom - pusantru metu

tikiuosi nebus jos per daug man

Vis gi viltis mirsta paskutine, siandien arba ryt turi buti mmm, bet dar nieko nera, tai manau greit bandysiu gadinti NT jei neprasides. Stengiuosi iki galo islaukt, tai ne daug NT esu sugadinus
Papildyta:
QUOTE(wildulyte @ 2011 05 09, 11:13)
Labas visoms planuojančioms

Labai noriu prisidėti prie jūsų, nes visai neseniai su vyru nusprendėme, kad jau laikas pasišaukti gandrus

kartu esame jau 7 metus, bet vis sakėme, kad dar ne laikas, o štai, kai dingus mėnesinėms kilo įtarimas kad laukiuosi (bet tai buvo klaidingas aliarmas), supratome, kad jau labai norisi...bėda ta, kad šiuo metu gyvename atskirai (vyras užsienyje dirba), bet jau taip nekantrauju pradėt dirbt ta linkme

... prisiskaičiau čia įvairiausių teorijų, tai tikiuosi, kad netrukus, nuvykus atostogų pas brangiausiąjį bus proga juos išmėginti
Kuo didziausios sekmes jums