QUOTE(daite @ 2010 11 26, 19:05)
Beje, šiandien susirangiusi ant sofos dėl žiemiško oro prisiminiau Solženicyno "Vieną Ivano Denisovičiaus dieną" ir užbaigiau.
Gal parduodi?
QUOTE(Diana24 @ 2010 11 25, 19:00)
aistuliaa, kaip patiko "Sudeginta gyva"?
labai išgirta knyga,bet aš ištiesų tikėjausi iš jos daugiau,nors negaliu sakyti,kad nepatiko
Registruojuosi su Waris Dirie "Dykumų gėlė" labai patiko! Sukrečianti,įdomi knyga,skaitant rodos pati jauti autorės skausmą,išgyvenimus bei emocinius nuopolius ir pakilimus,kadangi man labai patinka rytietiškos istorijos tai buvo įdomu skaityti apie žiaurias tradicijas,kitokią kultūrą,požiūrį į gyvenimą bei aplinkinį pasaulį,moters atradimus ir nusivylimus iš Afrikos persikėlus į Europą ir JAV...tikrai knyga verta pačio aukščiausio įvertinimo
Registruojuosi su Waris Dirie "Dykumų gėlė" labai patiko! Sukrečianti,įdomi knyga,skaitant rodos pati jauti autorės skausmą,išgyvenimus bei emocinius nuopolius ir pakilimus,kadangi man labai patinka rytietiškos istorijos tai buvo įdomu skaityti apie žiaurias tradicijas,kitokią kultūrą,požiūrį į gyvenimą bei aplinkinį pasaulį,moters atradimus ir nusivylimus iš Afrikos persikėlus į Europą ir JAV...tikrai knyga verta pačio aukščiausio įvertinimo
Dar nebaigta
QUOTE(AgnĖ.** @ 2010 11 26, 19:12)
Deja ne, nes ne nuosava, o bibliotekinė.
QUOTE(daite @ 2010 11 26, 18:05)
Labas vakaras,
Buvau šiandien iškišusi nosį į gražų žiemišką orą pirmąkart po ligos, tai nuėjau į paštą pasiimti "Kaizerio", ačiū Fatimaaallaai
Beje, šiandien susirangiusi ant sofos dėl žiemiško oro prisiminiau Solženicyno "Vieną Ivano Denisovičiaus dieną" ir užbaigiau.

Buvau šiandien iškišusi nosį į gražų žiemišką orą pirmąkart po ligos, tai nuėjau į paštą pasiimti "Kaizerio", ačiū Fatimaaallaai

Gero ir malonaus skaitymo
Kaip norėčiau paskaityti šios knygos, na ir kitų Solženicyno knygų. Bet norėčiau skaityti rusų kalba
QUOTE(Mona187 @ 2010 11 25, 22:20)
Turėsiu omeny, bet nemanau, kad čia labai reikšminga
Papildyta:
QUOTE(Vessta @ 2010 11 25, 22:31)
Jei atsigausiu su sveikata (tikiuosi), tada galėčiau aš.
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 26, 19:06)
Aš pradžiai norėčiau pirmosios knygos apie Mikę Pūkuotuką. Viskas iš eilės
O Sugrįžimą... net nežinau, ar skaičiau
O aš turiu pirmą knygą, nes gavau dovanų nuo direktorės gimtadienio proga O Sugrįžimą... net nežinau, ar skaičiau
QUOTE(Masako @ 2010 11 26, 11:13)
as pagalvojau, idomu, ar jus kazkur rasotes, kurias knygas perskaitete? Nes as tai ne...
Nesirašau, tik rašausi ką noriu perskaityti.
Sveikos, viešpatieliau su viešpatyčiukais, kiek jūs prikalbėjot.
Labai labai labai mažai, bet pradėjau knygą Mėlynoji dama.
O aš knygų nesirašau ir labai to gailiuosi...
na tik kompe, bet jeigu kas, tai sąrašų netekčiau.
Labai labai labai mažai, bet pradėjau knygą Mėlynoji dama.
O aš knygų nesirašau ir labai to gailiuosi...
Nelabai galiu šį sekamdienį
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 26, 14:49)
Nemyliu aš jo
Arogantiškas diedas
Jei ir toliau taip ardysis , tai ateityje jo knygų nebepirksiu
Iš principo.
Bet tas, kurias jau papirkau, teks perskaityti
Jei ir toliau taip ardysis , tai ateityje jo knygų nebepirksiu
Bet tas, kurias jau papirkau, teks perskaityti
Sveikos
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2010 11 25, 16:03)
iš kelionių knygų laukiu U. Barauskaitės apie Libaną, nes ten taip pat labai norėčiau nuvažiuoti.
Labai laukiu sitos knygos
QUOTE(Masako @ 2010 11 26, 11:13)
as pagalvojau, idomu, ar jus kazkur rasotes, kurias knygas perskaitete? Nes as tai ne...
Aš, kaip didelė sąrašų mėgėja, rašausi ne tik perskaitytas knygas, bet ir matytus filmus, kurių irgi nemažai žiūriu (ar, tiksliau sakant, žiūrėjau).
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 26, 17:03)
O aš šiandien savo kelioninių knygų kolekciją papildžiau Kinderio knyga "Atgal į Afriką". Perpirkau iš vienos forumietės
Su nuolaidomis jos nesu mačiusi, jei knygyne pirkti, knyga nepigi. Taigi manau, kad geras pirkinukas 
Tikrai geras, ji ir tarp mano norimų knygų.