Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos *42 namučiai

Apklausa: Kuriuo metų laiku perskaitote daugiausiai knygų ? (62 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 29, 12:25)
Va va drinks_cheers.gif Aš vėliau (kai jie jau buvo išsilakstę) su vienu fojistu kartu dirbau  smile.gif  Beje, šią knygą apie Foje (plius Mamontovo dainų žodžių rinkinuką) įsigijau visai neseniai, tik šią vasarą. Dar neskaičiau net.

Aš tą knygą esu įsigijusi berods dar mokykloje mokiausi, kai tik pasirodė. Net pora kartų skaičiau biggrin.gif Man labai patiko. O šiaip šiais metais teko skristi su Mamontovu viename lėktuve iš Prahos ir sėdėti šalia, tai mano vaikas palaipiojo per jį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2010 11 29, 13:39)
As tai buvau SEL gerbeja, ir tebesu bigsmile.gif (kazkaip budavo du poliai - SEL ir FOJE laugh.gif)
Foje tik tarp kitko. Atsimenu, karta klasioke dave albuma paklausyt, tai visai patiko..."Paskutinis traukinys" istrigo is jo biggrin.gif

O man ir SEL visada patiko, ne tik Fojė (bet Fojė labiau)smile.gif Ai, apskritai gerų, tikrai gerų grupių tuomet buvo. Kad ir Katedra. Iki šiol jaučiu didelius sentimentus Povilui Meškėlai rolleyes.gif Žodžiu, aš visąlaik matyt buvau arčiau roko biggrin.gif (dabar, aišku, irgi).

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 11 29, 13:47)
Kaip aš šiandien tingiu dirbt doh.gif Vis nuvogiu kelias minutes nuo darbui skirto laiko, kad užsiimti visokiais niekaliukais blush2.gif biggrin.gif

Tai tau ir priklauso šiandien atsipalaiduoti nuo darbų mirksiukas.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 29, 14:22)
Negaliu nepasigirti, kad išsilaikiau vieną iš trijų baisių egzaminų laugh.gif

Sveikinu 4u.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 11 29, 15:35)
Aš tą knygą esu įsigijusi berods dar mokykloje mokiausi, kai tik pasirodė. Net pora kartų skaičiau biggrin.gif Man labai patiko. O šiaip šiais metais teko skristi su Mamontovu viename lėktuve iš Prahos ir sėdėti šalia, tai mano vaikas palaipiojo per jį lotuliukas.gif

Atsimenu, pasakojai per mytą mirksiukas.gif

Beje, klausinėjot apie knygas kalėdine tematika. Taigi prisiminiau vieną tikrai į temą, tik mano pačios neskaitytą (jei papultų į rankas, labai mielai paskaityčiau) -
Maeve Binchy "Kalėdų skrynelė" bigsmile.gif Pagal rašymo stilių (kiek galiu spręsti iš vienos skaitytos šios autorės knygos), turėtų būti kalėdinės nuotaikos kūrinys, jaukus, mielas ir šiltas.
O šįvakar pati kibsiu į Dikenso "Kalėdų giesmė" wub.gif Pažiūrėjau, plonutė knygelė, tai gal per vakarą, max per du ją ir įveiksiu.
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 11 29, 10:15)
Tibė, o tu turėjai omenyje, va šitą knygą
kai sakei, kad Obuolys žada išleisti?

aha

SS,dar kartą su gimtadieniu 4u.gif

Tą "Vikingų dukrą" mačiau bibliotekoj,labai norėjau,ir neėmiau,bo ir taip nesveikai daug skaityt reikėjo tuo metu,o dabar nebematau aš jos verysad.gif
Atsakyti
Sielos sparnai,

Kad pildytusi visa ko viliesi,
Kad vienus norus vytusi kiti,
Kad visi žmonės, kuriuos Tu mylėsi
Laimingi būtų, džiaugsmo kupini 4u.gif

Su Gimtadieniu bigsmile.gif birthday.gif
Būk laiminga wub.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Sielos Sparnai, smagaus gimtadienio!!
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gegytė: 29 lapkričio 2010 - 16:19
Siandien gavau siuntini,o nezinau nuo ko.O pastas kaip tycia nedirba,elektra dingo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 11 29, 16:22)
Siandien gavau siuntini,o nezinau nuo ko.O pastas kaip tycia nedirba,elektra dingo. doh.gif

Ane blink.gif ? Prienuose nuo vakar iki šiandien pietų irgi nebuvo elektros g.gif
Atsakyti
laaaba bigsmile.gif
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 28, 22:04)
Va apie Lennoną aš galbūt irgi norėčiau paskaityti. Nors ir nesu jo didelė gerbėja, bet drįstu manyti blush2.gif , kad muzikos pasaulyje jis sužibėjo ryškiau nei MJ. Na ir plius labai mažai apie jį težinau, delfis jo tiek nelinksniuoja biggrin.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Masako @ 2010 11 29, 11:16)
kokiu nekaltu veideliu visiems trimitavo, kad jokiu plastiniu operaciju nera daresis

laugh.gif tas ir man užkliuvo

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 11 29, 13:25)
Labai nudžiugino šis tavo postas, nes filmą mačiau ir jis man labai patiko wub.gif Knygą taip pat turiu ir net buvau pradėjusi skaityti, bet tuo metu užpuolė darbai ir teko ją atidėt į šalį ax.gif Tai dabar tikrai žinau, kad manęs laukia labai netgi nebloga knyga bigsmile.gif

būtinai perskaityk mirksiukas.gif . jei gerai pamenu, tai tau gamta, jos aprašymai patinka? o ten jų gan nemažai ax.gif
puiki knyga thumbup.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 29, 13:40)
Apie Astridą Lindgren norėčiau paskaityti.

Prisiminiau, kad dar pora autobiografinio pobūdžio knygų namuose turiu - Fojė "Aš atsisuksiu atgal" (buvau  didelė Fojė gerbėja, na ir dabar dar tebemėgstu tą muziką)

Astridos Lindgren skaičiau biografiją, buvau dar vaikas visiškas (na, gal į ketvirtą klasę ėjau g.gif ). ir kaip man patiko thumbup.gif įdomiai parašyta

O Foje man labai patinka blink.gif bet tik dabar sužinojau, kad autobiografinė knyga yra apie juos blink.gif kaip noriu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2010 11 29, 17:31)
Ane blink.gif ? Prienuose nuo vakar iki šiandien pietų irgi nebuvo elektros g.gif

Aha. doh.gif Bet cia tik paste doh.gif
Atsakyti
Sielos Sparniukai, su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Sielos Sparnai,

user posted image
Atsakyti
SS, su Tavo Diena 4u.gif

user posted image
Atsakyti