Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

sveikos
buvo liuks biggrin.gif
Atsakyti
Oi kaip baltai pavydziu Jums pasisedejimo, na nieko, kita karta tikiuosi ir man pavyks irnesakyk.gif Kaip maistas, ar patiko???

RK, burzuikes deja uosvis neturi yra kazkam jau paskolines. Kaip tau ten su tuo garazu?
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2010 12 02, 10:07)
Oi kaip baltai pavydziu Jums pasisedejimo, na nieko, kita karta tikiuosi ir man pavyks  irnesakyk.gif Kaip maistas, ar patiko???

RK, burzuikes deja uosvis neturi yra kazkam jau paskolines. Kaip tau ten su tuo garazu?

Nebuvo mano megstamo patiekalo, kuri visada ta pati uzsisakinedavau kinieciuose centre unsure.gif
O siaip, viena kitos viska ragavom, tai nezinau ka reiks sekanti karta uzsisakyt g.gif

SALTA garaze. Vakar buvo santechnikai, apsiziurejo kaip cia ka statys, surase ka reikia dar nusipirkti.

O mes tai kita savaitgali planuojam kraustytis, tik ne i koki vaizdeli. Nebus nei grindu sudetu svetainej, nei sienos jauciu dazytos, nei virtuvinio. Bet nu taip gyliai man dzin kazkaip, bele i nama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2010 12 02, 11:16)
O mes tai kita savaitgali planuojam kraustytis, tik ne i koki vaizdeli. Nebus nei grindu sudetu svetainej, nei sienos jauciu dazytos, nei virtuvinio. Bet nu taip gyliai man dzin kazkaip, bele i nama biggrin.gif

blink.gif blink.gif blink.gif nu pavarot, mažają irgi įtrauksit į savo avantiūrą ax.gif ar dar pas senelius paliksit

Matyt Ilonux (jei neklystu) pinigų nori sutaupyti, kad daugiau į bačką nekristų lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi kaip baltai pavydziu Jums pasisedejimo, na nieko, kita karta tikiuosi ir man pavyks  irnesakyk.gif Kaip maistas, ar patiko???

merginos sake visos siaip sau.......
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2010 12 02, 10:23)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  nu pavarot, mažają irgi  įtrauksit į savo avantiūrą  ax.gif  ar dar pas senelius paliksit

Matyt Ilonux (jei neklystu) pinigų nori sutaupyti, kad daugiau į bačką nekristų  lotuliukas.gif

Ai, kai pagalvoju, nieko cia baisaus. Svetaine su virtuve turi duris nuo visu kitu patalpu, tai ten ir sedesim visa ziema. Grindis bus sildomos, vaiksciosim su tapkem, tai betono vaizdas turetu nelabai mane gasdint kokius 3 men. Virtuvej pasijungsim kriaukle, kaitlente, saldytuva. Sakiau nedesim name grindu, kol nebus VISKAS ispakliuota, nutrinta ir suristos dulkes! Tik i vonia irengta reiks eit per visa nama.
O siaip persikrauscius, as su mazaja iskart i Vilniu mausiu pas sese, o MB paliksiu darbuotis. Kai grisiu, galesiu jau pasikviest kavos tave kaimyne drinks_cheers.gif (nors ne tas pats kvartalas, bet matom juk viena kita per langus biggrin.gif )
Papildyta:

QUOTE(edituke @ 2010 12 02, 10:26)

Jauciu centre geresnis maistas g.gif.
Papildyta:
RK, burzuikes deja uosvis neturi yra kazkam jau paskolines.

Aciu, kad norejei padet del burzuikes. Mes viena radiatoriu prasivedem garaze, tik kai as buvau Vilnuj, aisku ji isvede ne toj vietoj doh.gif . Norejau radiatoriaus ant sienos tarp 2 duru (2 iejimai i nama pas mus is garazo), o isvede toliausiam taske nuo iejimu doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2010 12 02, 09:26)

mano visai nieko buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2010 12 02, 10:50)

taip iseitu tik tavo
Atsakyti
Sveikos, nu geras vakar buvo meetas, kuriame galejau dalyvaut po tokio ilgo laiko thumbup.gif

Man tai, ka uzsisakiau, tai nepatiko, tik pora gabaliuku per prievarta sukimsau, labai riebu buvo. Daugiau to nebeimsiu. Patiko RK patiekalas, kita kart reiks toki imt.

QUOTE(*Kristal* @ 2010 12 02, 10:23)
Matyt Ilonux (jei neklystu) pinigų nori sutaupyti, kad daugiau į bačką nekristų  lotuliukas.gif

Na taip, del RK pazadu kraustytis prasiskolinau juodai, tuoj reiks turta pradet pardavinet lotuliukas.gif Va ir pasitikek draugiu pazadais biggrin.gif

QUOTE(Reniss @ 2010 12 02, 10:50)

Tavo is tiesu buvo neblogai. Palyginus su mano buvo visai skanu.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 12 01, 01:24)

KAIP pas jus garazuose saltis? Ar labai salta? Pas mus garazas kaip namas apsiltintas, bet skirtumas didelis, nes toks jausmas, kad tie garazo vartai isvis nesulaiko nieko blink.gif

pas mus tai nesalta, kai sildom KKK tai visai silta buna kaip namuose beveik, pas mus irgi kol vyras neaptvarke pilnai apacios trauke ciongai, bet dabar prikele biski grindis garazo ties vartais nes nebuvo ten pilnai iscementuota nuo namo isigijimo, tai dabar daug smagiau kai ieini ir del vaiko nebaisu kad susals, nes megstya jis eit kartu peciu kurt, malkas kraut biggrin.gif
QUOTE(Reniss @ 2010 12 01, 17:13)
tikiuos busiu ax.gif
sveikos

musu langai rasoja, ir sausintuvus turim visur, bet rytais buna aprasoje, nedaug, bet buna doh.gif

o kokius sausintuvus turit??? g.gif
Mes mastem isigyti bet dabar paliekam forke minimaliai pravira pirmam aukste ir antram aukste ijungiam vonioje ventiliacija, taip 1-2 val. dienoj prajudinam oro srautus ir ziurim kad ta dregme tiek nebekyla buna 55-60 kai norma yra 50-60, tai gal isspresim si reikala kol zidinukas bus, poto gal savaime prasitrauks g.gif

Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2010 12 02, 10:40)
pas mus tai nesalta, kai sildom KKK tai visai silta buna kaip namuose beveik, pas mus irgi kol vyras neaptvarke pilnai apacios trauke ciongai, bet dabar prikele biski grindis garazo ties vartais nes nebuvo ten pilnai iscementuota nuo namo isigijimo, tai dabar daug smagiau kai ieini ir del vaiko nebaisu kad susals, nes megstya jis eit kartu peciu kurt, malkas kraut biggrin.gif

o kokius sausintuvus turit??? g.gif
Mes mastem isigyti bet dabar paliekam forke minimaliai pravira pirmam aukste ir antram aukste ijungiam vonioje ventiliacija, taip 1-2 val. dienoj prajudinam oro srautus ir ziurim kad ta dregme tiek nebekyla buna 55-60 kai norma yra 50-60, tai gal isspresim si reikala kol zidinukas bus, poto gal savaime prasitrauks g.gif

mes tuos standartinius is ermitazo, tokios dezutes su milteliais, tai dabar dregmes pas mus 25-35 buna, kai budavo 65-75
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reniss: 02 gruodžio 2010 - 10:56
Mielosios, turiu klausimeli blush2.gif Zinau, kad jau simtakart buvo cia apie tai kalbama.. Koki PVC langu profili isrinkot? Turiu pasiulymu, kainos skirtingos, ir palygint nelabai iseina, kadangi skirtingi profiliai unsure.gif Ir ar su 2, ar 3 stiklais? g.gif

edituke, fainas avataras! lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nastanka: 02 gruodžio 2010 - 11:46