Na ką Slengiuos žiūrėta, GInduliuos pravalas, - jaučiu judėsim link Triušelių.Gal trečias kartas nemeluos
Sveikutės, įlindau pasiguost...
Kaip jau rašiau buvom susiradę sklypą Ginduliuos ir laukėm iš komandiruotės grįžtančio šeimininkės vyro, kad pasirašyt sutartį.... Ir ką jūs manot, sutartu laiku kelias dienas nekelia ragelio, o paskambinus iš kito telefono pasako kad jokio sklypo nebeturi... Žagtelėjau, nes nebegalėjau paklaust kas kaip ir kodėl... O jau projektavau mintyse daiktus į dėžes dėjau...
Ir vėl sklypo paieškos... Net nebežinau ar to benoriu - pavargau... Nors kita vertus, gal ir gerai, gal ten ne vieta buvo mums gyvent? Kaip sako niekas nevyksta be priežasties...
Na ką Slengiuos žiūrėta, GInduliuos pravalas, - jaučiu judėsim link Triušelių.Gal trečias kartas nemeluos
QUOTE(salamandra07 @ 2010 12 04, 00:08)
Ir vėl sklypo paieškos... Net nebežinau ar to benoriu - pavargau... Nors kita vertus, gal ir gerai, gal ten ne vieta buvo mums gyvent? Kaip sako niekas nevyksta be priežasties...
Dar tik sklypo ieskot, o jau pavargai? Tai kas bus kai ieskosit projekto ar ji kursit, o kur dar VISAS STATYBU PROCESAS
Mes vargstam jau 3 metai, bet verta, TIKRAI VERTA
QUOTE(salamandra07 @ 2010 12 04, 01:08)
Sveikutės, įlindau pasiguost...
Kaip jau rašiau buvom susiradę sklypą Ginduliuos ir laukėm iš komandiruotės grįžtančio šeimininkės vyro, kad pasirašyt sutartį.... Ir ką jūs manot, sutartu laiku kelias dienas nekelia ragelio, o paskambinus iš kito telefono pasako kad jokio sklypo nebeturi... Žagtelėjau, nes nebegalėjau paklaust kas kaip ir kodėl... O jau projektavau mintyse daiktus į dėžes dėjau...
Teisingai, RK sako, Jums dar pavargti labai ir labai anksti
Pas mus rozetes name visos baltos ir tikrai i kitas nekeisciau, man grazu ir sterilu, kazkaip tos kremines gal labiau prie plyteliu taikiciau ar pan, bet kai ir taip yra ka taikyti tai net nezinau ar verta visam name deti skirtingas
O mes kazkaip taip stipriai ir neieskojom sklypo. Sklypas pats mus surado
Tiesa, ziurejom Ketvergiuose dviejose vietose - vienas naujam kvartale palei Minija, posukis pries Sernu tilta i desine, o kitas - paciuose Ketvergiuose, kazkaip to kaimo gilyn, nemoku pasakyti kur tiksliai, sklypas buvo grazus, su bebrais
bet ten buvo 40 a, dalinti nelabai norejo, be komunikaciju. Bet pabijojom, kad ir ten ir ten reikia labai daug i drenaza investuot.
Gavau samata is Sadvitos. Tai tas Rehau Geneo 6 kam. 3 stiklu mum apseitu 30.000 Lt. Netgi keista..
Reikes nuvaziuot, pabendraut 
Papildyta:
RK, ar nebijai, kad ta kremine lubu spalva smaugs?
Gavau samata is Sadvitos. Tai tas Rehau Geneo 6 kam. 3 stiklu mum apseitu 30.000 Lt. Netgi keista..
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2010 12 03, 23:35)
Ai, miegamajam liustra, tai lubu noriu kremines spalvos, kad neziuret gulint i baltas lubas
RK, ar nebijai, kad ta kremine lubu spalva smaugs?
QUOTE(Nastanka @ 2010 12 04, 13:48)
O kodel?
Na gal ne kremine, bet ne balta kaip popierius galvoju
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2010 12 04, 13:54)
O kodel?
. Veliau gal koki pavyzdi idesiu parodyt ne baltu lubu.
Gal as netaip ta kremine isivaizduoju?
Sveikutes, youtube radau Superini vaizdeli Kaledu tema, parodyta kaip Kaledu Senelis nakti atnesa dovanas, Mano mazasis net šnabždejo žiurėdamas kad senelis neišgirstu
. Tikrai verta parodyti mažiesiems
Kaledu Senelis (uždėjau zalia spalva,nes Kaledu tema rasau
)
Kaledu Senelis (uždėjau zalia spalva,nes Kaledu tema rasau
Aciu visoms pasisakiusioms del rozeciu ir jungtuku spalvos
As kazkaip galvojau,kad baltas desiu,MB cia mane sumarudino vakar parvaziaves su ta spalva- sako dekim kremines,gi nei vienos sienos baltos nebus
maziau tepsis (matysis nuterliuzinimai
)... tai dedam dabar kremines spalvos... siandien dar su ta elektra teko gava pasukti
plana kai vedziojo palikau statybose,o jis tarp tu visu dulkiu an palanges beveik metus metesi, tai isbluko mano papaisymai nuo kur kokie perjungejai eina
ir kam kuris jungtukas skirtas
tai teko kartu su elektrikais papluseti,kad sugalvoti, kas cia kaip galetu buti- tai lyg ir issiaiskinom
tik prie iejimo baisiai daug jungtuku liko

Papildyta:
ai, dar darbininkai viena "ciuda" padare
vonioj kur turejo buti pakabinamas sviestuvas ispjove skyle halogenui
kazin eis sutvarkyti
man ten visiskai nereikia halogeno per viduri vonios
As kazkaip galvojau,kad baltas desiu,MB cia mane sumarudino vakar parvaziaves su ta spalva- sako dekim kremines,gi nei vienos sienos baltos nebus
Papildyta:
QUOTE(indruciukas @ 2010 12 04, 17:40)
Aciu visoms pasisakiusioms del rozeciu ir jungtuku spalvos
maziau tepsis (matysis nuterliuzinimai
)... tai dedam dabar kremines spalvos... siandien dar su ta elektra teko gava pasukti
plana kai vedziojo palikau statybose,o jis tarp tu visu dulkiu an palanges beveik metus metesi, tai isbluko mano papaisymai nuo kur kokie perjungejai eina
ir kam kuris jungtukas skirtas
tai teko kartu su elektrikais papluseti,kad sugalvoti, kas cia kaip galetu buti- tai lyg ir issiaiskinom
tik prie iejimo baisiai daug jungtuku liko

Papildyta:
vonioj kur turejo buti sviestuvas ispjove skyle halogenui
kazin eis sutvarkyti
man ten visiskai nereikia halogeno per viduri vonios 
Papildyta:
kur ispjove skyle?gipse?
QUOTE(indruciukas @ 2010 12 04, 17:54)
jei dar niekas nedazyta ,be abejo eina uztaisyti,pabandysiu rasti informacijos ,kad jums parodyti
QUOTE(Ihmantas @ 2010 12 04, 18:01)
jei dar niekas nedazyta ,be abejo eina uztaisyti,pabandysiu rasti informacijos ,kad jums parodyti
tai kad dazytos jau lubos
pasleptam apsvietime iki dazymo pas mus lope lubas kur vandeni leido