Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(indruciukas @ 2010 12 08, 15:01)
po kaledu uzsakinesiu mazajam lovyte ir staliukka su kedutem is "perku vaikui", staliukui ir kedutems duotu 8% nuolaidos ar kas nores dar jungtis? Apie situos kalbu:
http://www.perkuvaik...ir-kedutes.html

Mes jau gavome, nelaukėme su užsakymu, nes nugąsdino, kad žalių jau tik pora komplektų belikę. Džiaugiuosi, kad paėmėm - staliuko žalia spalva identiška sienose esančiai žaliai spalvai. Gaila, mediniams baldams pagyvinti panašios plokštės rasti nepavyko...

QUOTE(indruciukas @ 2010 12 08, 15:01)
Aciu visoms del langeliu  4u.gif o kazin jei deti voniose su matiniais stiklais duris  g.gif  ir is vis nezinau, kokiu su tais langeliais noreciau  doh.gif  doh.gif

Pas mus visur, kur langeliai, tai matiniai. Dėl formos neteko sukti galvos - iš anksto kažkaip neapsitarėme, tai MB nuvažiavęs durų užsakyti ekspromtu pats išrinko doh.gif . Neesu jais patenkinta, bet pripratau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltike: 08 gruodžio 2010 - 17:54
QUOTE(ilonux @ 2010 12 08, 13:06)
Mums bute keite toks Aleksandras gyvatuką, tai jokių priekaištų neturėjom, auksinių rankų žmogus, jis pas mus viską darė - plyteles, tapetus klijavo, grindis dėjo, balkonus lentelėm kalė, santechniką keitė. Paskui pas kelis draugus iš eilės remontą darė. Bet tai buvo seniai, prie 8 metus, tai dabar nė nežinau, ką jis veikia, ar LT apskritai begyvena..Jei nori, parašysiu į AŽ jo tel. nr., gal pavyktų rasti.

indruciuk, pasižiūrėjau tavo nuotraukas, balionas tai liuks  thumbup.gif , bet man dar labai patiko jūsų vonia  wub.gif , labai skoninga...

parasykit, bandysim skambint, ieskot, klaust biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2010 12 08, 18:52)
Pas mus visur, kur langeliai, tai matiniai.

O duru langeliai tie matiniai, persimato, kai sviesa dega? Mes duris turim, o langelius dar uzsakinesim, tai kai pjovem veidrodi, lyg nusiziurejau kokiu tu langeliu noriu, tamsintas ir is vienos puses lyg veidrodinis, be jokiu rastu.

Indruciuk, fainuolis balionas smile.gif ir vonia grazi bigsmile.gif

Edituke, gerai cia apie ta kate parasei:D (o ji vis dar aplink zuja?) . Pas uosvius sode buvo tas pats, tai ir liko ta kate, pavadino Cigone biggrin.gif , nors jau ir turejo savo kate 12 metu...

Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 12 08, 17:01)
Aciu visoms del langeliu  4u.gif o kazin jei deti voniose su matiniais stiklais duris  g.gif  ir is vis nezinau, kokiu su tais langeliais noreciau  doh.gif  doh.gif

Pas mus ir vonioje ir wc su langiukais sviesus matiniai, nieko nesimato, o sviesos daug sklinda, koridoriuje nereik jungti sviesos kai kuris nors maudosi, kaip sakant, tauposi lotuliukas.gif
Atsakyti
kokios storio pakopas darot 4 ar 5cm g.gif Siandien buvau susitikusi su vienu meistreliu, tai skirtumas ~500lt g.gif
vat cia ta problemine vieta pirmame aukste, kur durys prie duru doh.gif ...
user posted image
sitos man butu labai netgi nieko- nei tikra klasika, nei modernas- kaip ir viskas name thumbup.gif azuolines, kaina gera, bet be langeliu....
user posted image
sitos jau su langeliu, bet uosines ir kaina didesne nei tu azuoliniu...
user posted image

nors persiplesk doh.gif o gal daryti pirmame aukste be langeliu, o antrame su langeliais g.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Baltike @ 2010 12 08, 18:52)
Mes jau gavome, nelaukėme su užsakymu, nes nugąsdino, kad žalių jau tik pora komplektų belikę. Džiaugiuosi, kad paėmėm - staliuko žalia spalva identiška sienose esančiai žaliai spalvai. Gaila, mediniams baldams pagyvinti panašios plokštės rasti nepavyko...

tai patenkinta staliuku bigsmile.gif dedi dar viena pliusa jam bigsmile.gif tai tada as uzsakineju drasiai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 08 gruodžio 2010 - 21:19
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2010 12 08, 20:29)
O duru langeliai tie matiniai, persimato, kai sviesa dega?

Šešėliai matosi, jei arčiau durų kas juda, bet kiaurai nepersimato. Na, vonioje, tualete man vistiek nesmagu būtų...

QUOTE(indruciukas @ 2010 12 08, 21:28)
tai patenkinta staliuku  bigsmile.gif dedi dar viena pliusa jam  bigsmile.gif 

Vaikai 100% deda. Vienbalsiai nusprendė, kad reikia arba dar dviejų kėdžių, arba dar vieno tokio pat komplekto lotuliukas.gif . Vietos visiems norintiems neužtenka...
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2010 12 08, 21:29)

Edituke, gerai cia apie ta kate parasei:D (o ji vis dar aplink zuja?) . Pas uosvius sode buvo tas pats, tai ir liko ta kate, pavadino Cigone biggrin.gif , nors jau ir turejo savo kate 12 metu...

musiske jau irgi turi musu duota varda ''peliokas'' - uz ta dovanota pele biggrin.gif

QUOTE(indruciukas @ 2010 12 08, 22:28)
sitos jau su langeliu, bet uosines ir kaina didesne nei tu azuoliniu...
user posted image

nu man grazesne su langeliais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2010 12 09, 10:36)
Šešėliai matosi, jei arčiau durų kas juda, bet kiaurai nepersimato. Na, vonioje, tualete man vistiek nesmagu būtų...

Kazkaip jokio nesmagumo niekas tualete dar nepajuto, nes langelis siauras ir tikrai nieko nesimato, o vonioje irgi kazkaip, man net fainiau kai langeliai daugia u ir sviesos ir erdves ax.gif Niekada nedeciau i kambarius duru be stiklu, i pagalbines, kaip garazas, sandeliukas sutinku, o kitur man graziau asmeniskai su stiklais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2010 12 09, 12:01)
Kazkaip jokio nesmagumo niekas tualete dar nepajuto, nes langelis siauras ir tikrai nieko nesimato, o vonioje irgi kazkaip, man net fainiau kai langeliai daugia u ir sviesos ir erdves  ax.gif  Niekada nedeciau i kambarius duru be stiklu, i pagalbines, kaip garazas, sandeliukas sutinku, o kitur man graziau asmeniskai su stiklais  4u.gif

pas mane irgi ir tualete ir vonioj su lageliais, skalbykleje irgi su langeliais, matau visada ar nepamirsta sviesa isjungt biggrin.gif
Atsakyti
Jauciu apsilankysiu kada Kretingoj pas Baltike ir Taikute ax.gif (jei nieko pries) , tu duru stikliuku paziuret, nes kai buvau, visai neatkreipiau demesio, ne ta stadija galvoj buvo biggrin.gif . Pas mus daug duru su stikliukais, tai noriu, kad nepersimatytu...

Indruciuk, o kodel tau problematine vieta duru (kur po laiptais) ?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2010 12 08, 22:29)
O duru langeliai tie matiniai, persimato, kai sviesa dega? Mes duris turim, o langelius dar uzsakinesim, tai kai pjovem veidrodi, lyg nusiziurejau kokiu tu langeliu noriu, tamsintas ir is vienos puses lyg veidrodinis, be jokiu rastu.

Pas mane visos durys (isskyrus i katiline ir i sandeliuka) yra su matiniais stiklais. Va labai panasaus kaip musu
http://www.feltoma.l...s/durys_11d.jpg
Persimamtyt tikria niekas nepersimato, tik seseliai.

QUOTE(indruciukas @ 2010 12 08, 23:28)
nors persiplesk  doh.gif  o gal daryti pirmame aukste be langeliu, o antrame su langeliais  g.gif  bigsmile.gif

Va jei reiktu daryt is naujo, tai tikriausiai stiklus deciau tik miegamuosiuose kambariuose(ypac vaiku). O kitur(wc, vonia, tamburas, darbo ir kt) nedeciau. Nes kazkaip wc ir vonios stiklai buna vaiku aptaskyti, tamburo duru stiklai visada buna suns nulaizyti doh.gif

Tokius didelius stiklus darem, nes galvojom , kad truks pirmo ar antro auksto holuose sviesos. Bet patirtis parode, kad galejom ir nedaryt.

Indruciukas ir pirmos ir antros durys man grazos thumbup.gif

-----Labai grazi vonia thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sania: 09 gruodžio 2010 - 12:25
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2010 12 09, 13:04)
Indruciuk, o kodel tau problematine vieta duru (kur po laiptais) ?

todel,kad durys viena salia kitos,apvadai net sueina ir jei deti wc be stiklu,o darbo kambario su stiklais, tai atrodys kaip is biednumo,kad ka turejo,ta sudejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif

vistiek neapsisprendziu,kaip geriau su tom durim daryti doh.gif dabar kabariuose yra durys su stiklais,bet man jokio skirtumo nebutu jei is vis tu duru nebutu- vistiek mes ju niekada neuzdarinejam biggrin.gif biggrin.gif o vaikystej pas mama visos durys buvo be jokiu stiklu- tik virtuves ir saliono turejo stikliukus- jokio nepatogumo nejauciau g.gif

Sutvarke man rozetes name thumbup.gif - visgi buvo viena rozetke netycia uztinkuota- tai nuotraukos pagelbejo thumbup.gif bet.... miegamajam viskas buvo paruosta dazymui, lubos net nudzytos viena karta- ir ka- kazkaip su visais tais perjungejais blogai laidai sumetyti doh.gif doh.gif zakon podlasti- butent miegamojo nuotrauku neturiu nei vienos doh.gif doh.gif blink.gif tai dabar is naujo ves laida per siena, reiks tinkuoti, dazyti doh.gif doh.gif doh.gif ir kaip visada nera kaltu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 09 gruodžio 2010 - 13:54