Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

Sveikos 4u.gif

Indruciuk, gal pravers dėl turėklų http://www.metalostu...i...=4&Itemid=6 jų kontora Telšiuose jei neklystu

Dėl minkštos dalies - aš asmeniškai nusiteikusi prieš odą vienintėlis pliusas kad praktiška prižiūrėt, bet ir tai galima ginčytis ax.gif kiek teko susidurt vasarą kimbi prie jos, o kada vėsiau tai šalta - jau ne pas vienus mačiau arba pledai šalia arba visa dalis uždengta apklotais doh.gif
Atsakyti
aciu visoms pasisakiusioms del odos smile.gif
Atsakyti
Is radziu gal apie eko oda, pas mus sofos virsus oda apacia eko oda, tai po keliu metu eko oda pasviesejo, pabluko kai tuotarpu naturali oda nepakeite spalvos. Tai as tikrai nepirkciau EKO odos baldu schmoll.gif ( isku gal dabar eko oda geresnes kokybes, bet vis tiek) O odiniai baldai taip pat skiriasi, pvz pas mane jie tokie kietesni tai kai prisedi ir kur plika koja ilgiau pasedejus prikimbi, bet kai sedejau pas draugus to nebuvo bent jau taip stipriai nesijaute, nes pas juos minksti odiniai baldai ir oda minkstesne ( panasiai atrodo kaip pas RK) ir kai ikrenti tai ir nesinori atsistoti, kaip katinas isiraitai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(simbarela @ 2010 12 10, 11:47)
..........( panasiai atrodo kaip pas RK) ir kai ikrenti tai ir nesinori atsistoti, kaip katinas isiraitai  rolleyes.gif

Vat kai mes pirkom, tai irgi ziurejom, kad butu galim ikrist ir nenoret islipt wub.gif .
O kur Indruciukas dejo pavyzdzius, tai panasu turejom juoda, nu nepatogus jis man, kaip ant taburetes sedet unsure.gif , tai po metu pardavem.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2010 12 10, 11:06)
Vat kai mes pirkom, tai irgi ziurejom, kad butu galim ikrist ir nenoret islipt  wub.gif .
O kur Indruciukas dejo pavyzdzius, tai panasu turejom juoda, nu nepatogus jis man, kaip ant taburetes sedet unsure.gif , tai po metu pardavem.

Va va nepatogu, gal kad baldas kietesnis ir oda storesne-kietesne buna tai ir kimba labiau ir ji tokia saltesne g.gif
Atsakyti
bent as pasdaugeli maciau odinius baldus dekiais, pledais apkotais, tai man nesinori papildomu skuduru ant va svetaines baldu
Atsakyti
QUOTE(simbarela @ 2010 12 10, 09:47)
Is radziu gal apie eko oda, pas mus sofos virsus oda apacia eko oda, tai po keliu metu eko oda pasviesejo, pabluko kai tuotarpu naturali oda nepakeite spalvos. Tai as tikrai nepirkciau EKO odos baldu  schmoll.gif  ( isku gal dabar eko oda geresnes kokybes, bet vis tiek)

Pritariu 100proc. Jei imti odini, tai tik naturalios odos, i eko oda daugiau niekada net neziureciau. Turim dabar bute is eko odos ir ka jau po 3, 5 metu ta eko oda pradejo kaip ale skeldeti doh.gif Del praktiskumo tai thumbup.gif jei ka ispylei ar purvinom rankom kas nuciupinejo, be problemu nusluostei ir viskas. Kai reikes kada pirkti, tai vel pirksiu, bet tik naturalios odos kampa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luksė: 10 gruodžio 2010 - 12:28
QUOTE(indruciukas @ 2010 12 09, 23:12)
kad jau sumarudijot mane su tom durim,tai vel apklausa  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

nr.1
user posted image
nr.2
user posted image

Aciu  4u.gif

Man ir pirma ir antra grazios. Nors siaip sau rinkciausi tai "tokiu minkstesniu formu" lotuliukas.gif Siai dienai sedim ir ant "baldu parko" baldu thumbup.gif Turim gobalena, nes kai pagyvenau "ant odos" tai niekad nebenoreciau jos. Rimtai pagalvok rinkdamasi sviesia oda-labai reikalauja daug prieziuros.
As tai savo "favorite " minksta kampa turiu nusiziurejusi italformoj. Stovi banginyje ji. Vis eidama prieinu paciupineju wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2010 12 10, 14:33)
.
As tai savo "favorite " minksta kampa turiu nusiziurejusi italformoj. Stovi banginyje ji. Vis eidama prieinu  paciupineju wub.gif  lotuliukas.gif

Mes irgi ilgai "ciupinejom" viena is italformos ir dabar jau turim savo svetainej nuo pavasario. Labai fantastiski baldai, oda tokia minkstute. Jokio diskomforto del salcio ar lipimo kazkaip nejauciu. Pries tai laikinai buvom pasistate gobelenine, tai su mano terlem+katinu nelabai praktiska. Dabar isnesem i darbo kambari ta gobelenine, naudojam sveciam. Ant odines sofos turiu patiesus pleda, bet ne del saltumo, o terliojimu ir mazu rankyciu, kuriu nesuziuresi - tai sokolada, tai obuoli pasteveria...Ant gobelenines irgi visada pleda laikiau. Jei parenkamas grazus, tinkantis prie interjero pledas, man visai grazu, jaukumo suteikia...
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2010 12 10, 10:08)
Indruciuk, gal pravers dėl turėklų http://www.metalostu...i...=4&Itemid=6  jų kontora Telšiuose jei neklystu

Aciu 4u.gif turiu siuos pasizymejus... pradziai del turklu eisim pas kaimyna, kai tas kaina uzgiedos- tai visu kitu meistru kainos niekingai mazos atrodys lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Aciu visoms del sofkes 4u.gif 4u.gif gerai,kad musu su MB nuomones del odos sutampa thumbup.gif mn geriau jau pledas graziai sulankstytas salia, tik ne tie prakeikti veliurai doh.gif doh.gif gal po poros metu ir as kitaip snekesiu,ir sofke su gobolenu pirksiu, bet pakolkas as uz oda ax.gif o del patogumo, tai reiks gerai pasivolioti ant ju pries uzsisakant lotuliukas.gif lotuliukas.gif As "arsenale" i vonia man patinkancia buvau prigulusi, tai su sofkes pasimatavimu nebus bedu biggrin.gif biggrin.gif
dar man tinka tos sofkikes todel,kad yra ant kojeliu- sildomoms grindims pats tas thumbup.gif
ir gal kuri uzmatete tokio tipo (na kad galvugalis butu arba kvadratukais arba rombeliais susiutas) miegamojo lovu kad butu ant kojeliu ir kad butu sviesiu spalvu pasirinkimas? Aciu 4u.gif
http://www.baldupark...ova-hermes.html

parveze dazu i miegamaji du pavyzdzius- nei vieni ne i tema doh.gif neisivaizduoju,kaip reikspagal tapeta ta spalva atrinkti doh.gif

dar balkone sniega nusikasiau- kai pirmam kartui- tai akcija-atrakcija, bet kai dazniau taip reiks, kazin ar labai patiks lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sania @ 2010 12 10, 14:33)
Rimtai pagalvok rinkdamasi sviesia oda-labai reikalauja daug prieziuros.

protingi zmones mokosi is svetimu klaidu, nelabai- is savu biggrin.gif biggrin.gif tai as matyt is tu antru lotuliukas.gif zinau,kad bus daug vargo, kad gailesiuos, bet vistiek as noriu sviesiu baldu.... blush2.gif bet gal ir cia bus kaip su grindim- sakiau tik sviesias, o gavosi ne visai sviesios lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 12 10, 16:40)

ir gal kuri uzmatete tokio tipo (na kad galvugalis butu arba kvadratukais arba rombeliais susiutas) miegamojo lovu kad butu ant kojeliu ir kad butu sviesiu spalvu pasirinkimas? Aciu  4u.gif
http://www.baldupark...ova-hermes.html

O nebandei ten pat kreiptis is kur nuoroda paimta sios lovos. I Baldu parka g.gif
Papildyta:
QUOTE(indruciukas @ 2010 12 10, 16:40)

protingi zmones mokosi is svetimu klaidu, nelabai- is savu  biggrin.gif  biggrin.gif tai as matyt is tu antru  lotuliukas.gif zinau,kad bus daug vargo, kad gailesiuos, bet vistiek as noriu sviesiu baldu.... blush2.gif bet gal ir cia bus kaip su grindim- sakiau tik sviesias, o gavosi  ne visai sviesios  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na pagalvojus is kt puses, gal rimtai kartais galima labiau pavargt, pasaugot, bet turet tai kas miela sirdziai ir akiai... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2010 12 10, 15:41)
O nebandei ten pat kreiptis is kur nuoroda paimta sios lovos. I Baldu parka g.gif

man reiktu aukstesnem kojelem.... jie neturi nieko tokio.... bent jau puslapyje ar ekspozicijoj... o tada kai buvau,dar "nedege" ta lova,tai per labiausiai ir neklausinejau...
Atsakyti