as kazkur slaiciau, kad vonele reikalinga iki 3 menesiu, po to mazylis jau gali maudytis kartu su teveliais. pati laukiu savo saulytes, jau turiu ir butiniausiu daiktu sarasa ir net nzn ar verta vonele pirkti. gal rasiu bent jau ne nauja, nes jos reikia tokiam trumpam laikui

QUOTE(Ievuuska @ 2009 09 09, 12:24)
O gal kas turite tokią vonelę? 
Man patinka, kad ji su laikikliais tvirtinasi prie vonios kraštų, pati yra gan didelė ir joje dėl visų tų išgaubimų gali mažyli maudyti pats vienas. Bet va dabar imu galvoti ar šiek tiek paaugus mažyliui nepradės spaust tarpkojo visi tie išgaubimai
Be to ir normaliai išsitiest joje turbūt nelabai išeina 

Man patinka, kad ji su laikikliais tvirtinasi prie vonios kraštų, pati yra gan didelė ir joje dėl visų tų išgaubimų gali mažyli maudyti pats vienas. Bet va dabar imu galvoti ar šiek tiek paaugus mažyliui nepradės spaust tarpkojo visi tie išgaubimai

Mes tokia turim - patenkinti

gerai, kad vonele paskolino.paskui nebutu kur buve deti.mes nuo 1 menesiuko maudomes dixelej vonioj
daugiau erdves maudynems
uztat labai praverte pradzioj paroloninis ciuzinukas i vonele
o vystymo lenta mums pravercia iki siol.padejom ant skalbimo masinos.labai patogu - minksta ji pakankamai, tad mazius ten megsta nuogas gulet ir su lempom snekuciuotis net iki pusvalandzio

uztat labai praverte pradzioj paroloninis ciuzinukas i vonele

o vystymo lenta mums pravercia iki siol.padejom ant skalbimo masinos.labai patogu - minksta ji pakankamai, tad mazius ten megsta nuogas gulet ir su lempom snekuciuotis net iki pusvalandzio

Net neisivaizduoju kaip be voneles buciau issivertusi ji man labai labai reikalingas daiktas buvo. Vystymo lentos neturejau bet buvau stala prisitaikiusi ir jis man atstodavo vystymo lenta.
Mes dar naudojame vonelę ir pervystymo stala, nors vaikutis nebemažas, bet neprieštarauja.

nezinau kaip buciau issivertus be vyrtymo stalo. cia nepamainomas dalykas

ir vonele naudojom ir vystymo lenta nors turejome ir vystymo stala, lenta ypac praverte vonioj ismaudziusi vaikuti aprengt nes musu skalbimo masina tik 45cm o kai vaikelis ilgas kojos tabaliuodavo

Mums vystymo lenta ir vonele buvo tikrai reikalingi daiktai. Kadangi vonele turime ne ta maza, bet didesne, tai mazius iki siol joje patenkintas maudosi, istatom i vonia, paleidziam krana ir turskiasi. O vystymo lenta laikiau ant skalbimo masinos, labai patogu buvo. Kai jau mazsius pradejo labai vartytis - lentos atsisakem

QUOTE(laurycius @ 2010 01 21, 11:55)
as kazkur slaiciau, kad vonele reikalinga iki 3 menesiu, po to mazylis jau gali maudytis kartu su teveliais. pati laukiu savo saulytes, jau turiu ir butiniausiu daiktu sarasa ir net nzn ar verta vonele pirkti. gal rasiu bent jau ne nauja, nes jos reikia tokiam trumpam laikui 

Nenoriu Jusu izeisti, bet pirkti naudota vonele kai nauja kokiose Senukuose vos 20lt kainuoja. .. Tai 3 menesiams i diena po pora centu iseitu. Gal jau nera tokia bloga Jusu finansine padetis:)
QUOTE(floridija @ 2009 11 26, 23:38)
Vystymo stalas, manau, tinka tiems, kas turi erdvius namus, o as kadangi nemegstu apsikraut tokiais dideliais daiktais, labai dziaugiausi vystymo lenta, kuria vyras pritvirtino ant lovytes, dabar vaikas paaugo, ja tiesiog nuemem ir nereikia sukti` galvos, kur padet didziuli vystymo stala

mes irgi naudojome vystymo lenta, dedavome ant lovyte, labai patogu buvo. nors pirma karta turejome vystymo stala, antra karta nenorejau as to stalo, nes vietos daug uzima, o kai pradejo ropoti vaikas, tai lindo i ta stala (apatine lentyna), susinervinau ir liepiau vyrui isnesti, kad vaikas nesusizalotu, todel antra karta apsiribojome tik lenta ir viskas supoer buvo.