Įkraunama...
Įkraunama...

Vonelės, vystymo lentos ir stalai

Pradžioje mes turėjome mažą vonelę, bet greitai išaugome doh.gif , tad teko pirkti didesnę. Pirmą mėnesį maudydavome vonelę pasidėję ant stalo kambaryje. Vėliau vonioje ant taburečių ar tiesiog paprastai padėję vonelę vonioje. Na, jei skauda nugara, tai geriau, kad vonelė būtų auksčiau.
Vystymo lentos neprireikė, perrenginėju pasitiesus klijonkytę ir palutę ant lovos ar ant sofos, na čia nesvarbu. Bet jei skauda nugarą, geriau turėti vystymo lentą, nes ji labai patogiai užsideda ant lovytės.
Atsakyti
Mes vonelę pirkom didžiausią kokia tik buvo, nes vaikučiai labai jau greitai auga. Nors šiame forume skaičiau, kad kūdikėlius visai patogu ir didelėj vonioj maudyt. O vystymo lentą tai patys susimeistravom. Vyras suveikė plokštės, kad ji tilptų ant vonios uždėti, užtiesiau dekiu, kad vaikučiui minkščiau būtų ir viskas, problema išspręsta. Tiesa mes nuo pat sūnaus gimimo jį maudėm ir vystėm vonioje, nes mums taip buvo patogiausia, nes buvau užtikrinta kad vaikas negaus jokio skersvėjo.
Atsakyti
QUOTE(maman @ 2006 02 06, 19:32)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif o mes ant tu paciu dvieju tabureciu tik pacioje vonioje stateme  ax.gif Voneles dydis priklauso nuoto, kiek ilgai planuojate savo maziuka joje turksti  ax.gif Mes jau nuo 7 men. kartu maudomes (t. y. visi trys i dusa sulendam  blush2.gif). Aisku, tam reikia truputi daugiau vietos, bet uztad koks malonumas maziui, kai abu tevai kartu maudosi ir dar pazaidzia  lotuliukas.gif Nuo to karto, kai pradejome maudytis kartu ( t.y. kai pragejom ""grupini"  lotuliukas.gif ), musu lialia daug linksmiau ir su didesniu noru maudytis eina  ax.gif O maudomas voneleje neretai buna issigandes, nerimsta, nori greiciau viska baigti  unsure.gif

Čia tikriausiai iš taupumo lotuliukas.gif kiek vandens susitaupo, maudantis visiems trims kartu lotuliukas.gif

O mes maudomės vonelėje, įdėtoje vonioje. Nėra labai patogu, bet ištverti galima.
O draugai padovanojo vystymo lentą-tikrai patogu pervystyti, pasidėjus ją ant komodos. Bet patys kažin ar būtume pirkę, nes galima ir be jos apsieiti.
Atsakyti
Omes maudom kambary vonele ant kėdžiu pastatom,gal ir nelabai patogu,bet per tiek laiko ipratom tongue.gif
perrengem ant lovos,patiese klijuote tongue.gif
Atsakyti
Maudom vaikiškoj vonelėj, ją užsidedam ant vystymo lentos, kuri uždėta ant vonios (vyras iš lentos apačios padarė paaukštinimus, kad nereikėtų žemai lenktis prie vaikiuko) ax.gif
Atsakyti
aš maudydavau kambaryje iki kokių 2mėnesių,o jau vėliau vonioje ir perrengdavau ant skalbimo mašinos padėtoj vystimo lentoj
Atsakyti
Mes maudomės vonioje, vaikiškoje vonelėje, bet pradedam nebetilpti, reiks kažką galvoti. g.gif
Atsakyti
Mes tai iškart pirkome didesnę vonelę - tai lialiui greit 10 mėn., ir iki šiol kas antrą dieną ten maudome. Į ją įtiesti nupirkome tokį didelį paraolinį čužinį-meškiną, ant jo 2.gif guldai, ranką po galva pakišęs (jaukiau, saugiau, ypač kol mažas krapas). Mūsų vonios kambarys didelis, tai jame ir pastatome vonelę, kai maudome (ant specialių metalinių kojų, kad nereikėtų lenktis).
O vystymui turime tokią spec. lentą, paralonu aptrauktą - ji atseit skirta ant lovytės dėti, bet kai mažius paaugo ir aukštai nesaugu vystyti tapo, tai aš ją laikau 2.gif kambary, ant grindų - ten ir nušluostau, ir perrengiu. Jei vėsiau bute - tada lentą nešuosi į vonią, ir ten susitvarkau. Gal nelabai patogu, kad klūpeti reikia, bet nieko baisaus. : cool.gif
Atsakyti
Vonelej maudem tik pirma menesi, veliau maudynes perkeleme i didelia vonia, paguldom ant to paraloninio zuikucio, liux thumbup.gif
o del vystymo, tai taip pat vystymo lenta laikom vonioje, labai patogu - apiprausi, aprengi, ne salta bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siracusa: 18 kovo 2006 - 22:38
Mes nupirkome visa komplektuka; stovas, jame vonele, o ant virsaus uzsideda vystimo lenta. Labai patogu, tik deja vonele maza, kadangi maziukas gime 4650kg, ax.gif tai tilpom tik viena menesi, o po to persikelem i vonia, bet vystimosi lenta naudojames ir dabar thumbup.gif
Atsakyti
Aš išpradžių maudydavau mažoje vonelėje,o dabar jau didelėje vonioje ir perrengiu ant skalbimo mašinos padėtoje vystimo lentoje thumbup.gif
Atsakyti
Pirmą mėn. maudėmes tokio nedidelėj vonelėje kuri yra komodoje, o ant viršaus užsidėdavo vystimo lenta, buvo labai patogu, bet jau i tą vonytę nebetelpam smile.gif Tai teko nusipirkti didesne, nes savoj maudyti man kažkaip schmoll.gif per maža mažoji
O vystimo lenta tai man labai patinka, kur užsidėjus ar ant komodos, ar skalbimo mašinos labai patogu vaikuti perrengti ir mamytei nereik susirietus tupineti tongue.gif O jei dar ką ir sugalvoja mažiukas padaryti, tai tik nuvaliai skudurėliu ir švaru thumbup.gif
Atsakyti