Naudoju Live Clean sampunus, gal jie nera 100proc ekologiski bet man tinka ir patinka
cattier turiu sampuna su zaliu moliu, nepatinka nes po jo plaukai atrodo kaip riebaluoti, sukrite, vyro trumpi plaukai irgi jam tas pats efektas kaip man
o gal yra bandziusiu sampunus nuo slinkimo? ir balzamus taip pat. Aplamai, kiek iesko nuo slinkimo kazko ekologisko - nelabai randu..
QUOTE(bonza @ 2011 02 09, 22:20)
o gal yra bandziusiu sampunus nuo slinkimo? ir balzamus taip pat. Aplamai, kiek iesko nuo slinkimo kazko ekologisko - nelabai randu..

tai galit nusipirkti kokį ekologišką šampūną (pvz. Urtekram) ir įlašinti eterinių aliejų- rozmarinų, bazilikų, arbatmedžio ir kt. Manau, ir taupiau taip ir efektyviau, nes kasdien galite kaitalioti- daryti naujus mišinius.
O šiaip nete buvau daug kur užtikus ekologiškų šampūnų nuo plaukų slinkimo http://www.ecoland.l...?id_product=130 ten ir kondicionierius turi būti.
o koki gera ekologiska sampuna patartumete stipriai linkusiems riebaluotis plaukams?
QUOTE(bonza @ 2011 02 09, 21:20)

actigener plauku priemones ekologiskos ir nuo plauku slinkimo bei pleiskanu. isbandziau man patiko, tik nezinau ar lt ju yra va cia ju oficialus saitas http://www.actigener...age1/page1.html
Man reikia drekinancio naturalaus sampuno, mano plaukai naturaliai garbanoti, sviesinti
Galvoju apie Lavera su mangu pieneliu, ar jis gerai drekina, nebuna siurkstus plaukai po jo ?
QUOTE(lelyte99 @ 2011 02 16, 11:35)
Man reikia drekinancio naturalaus sampuno, mano plaukai naturaliai garbanoti, sviesinti
Galvoju apie Lavera su mangu pieneliu, ar jis gerai drekina, nebuna siurkstus plaukai po jo ? 
šampūno paskirtis nėra drėkinti, jo paskirtis - išplauti nešvarumus. Drėkinimą duoda kondicionierius, tai pat galima pamaitinti natūraliais aliejais
O KA DARYTI JEI PLAUKAI PERMAITINTI:)
QUOTE(pilveliukas @ 2011 02 16, 18:37)
kaip suprasti permaitinti ? apsunke , greit susiriebaluoja ?
QUOTE(pilveliukas @ 2011 02 16, 18:37)
daugiau nemaitinti
NES PASIRODO TOKIA SITUACIJA KAD NUO VISU KAUKIU MEDAUS+CINAMONAS, MANO PLAUKAI LABAI APSUNKO PABUNA ISPALUTI IKI VAKARO PO TO SUSIRIEBALUOJA NORS VISADA TUREJAU SAUSUS PLAUKUS:) O VA GALAI SAUSOKI, NAUDOTI PRADEJAU NATURDEM SAMPUNA GALAMS TIK BALZAMA SANTE BRILIJANT , BET JAUCIU KAD IR NETINKA
KOKI SAMPUNA GERIAU NAUDOTI
O NUO DILGELIU NUOVIRO NUSAUSEJA MAN PUCIASI
KOKI SAMPUNA GERIAU NAUDOTI
O NUO DILGELIU NUOVIRO NUSAUSEJA MAN PUCIASI