Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiška kosmetika plaukams

Naudoju Live Clean sampunus, gal jie nera 100proc ekologiski bet man tinka ir patinka ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 09 vasario 2011 - 08:25
cattier turiu sampuna su zaliu moliu, nepatinka nes po jo plaukai atrodo kaip riebaluoti, sukrite, vyro trumpi plaukai irgi jam tas pats efektas kaip man
Atsakyti
o gal yra bandziusiu sampunus nuo slinkimo? ir balzamus taip pat. Aplamai, kiek iesko nuo slinkimo kazko ekologisko - nelabai randu..
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2011 02 09, 22:20)
o gal yra bandziusiu sampunus nuo slinkimo? ir balzamus taip pat. Aplamai, kiek iesko nuo slinkimo kazko ekologisko - nelabai randu..
4u.gif

tai galit nusipirkti kokį ekologišką šampūną (pvz. Urtekram) ir įlašinti eterinių aliejų- rozmarinų, bazilikų, arbatmedžio ir kt. Manau, ir taupiau taip ir efektyviau, nes kasdien galite kaitalioti- daryti naujus mišinius. 4u.gif
O šiaip nete buvau daug kur užtikus ekologiškų šampūnų nuo plaukų slinkimo http://www.ecoland.l...?id_product=130 ten ir kondicionierius turi būti. 4u.gif Bet pati nebandžiau.. blush2.gif
Atsakyti
o koki gera ekologiska sampuna patartumete stipriai linkusiems riebaluotis plaukams? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2011 02 09, 21:20)
4u.gif

actigener plauku priemones ekologiskos ir nuo plauku slinkimo bei pleiskanu. isbandziau man patiko, tik nezinau ar lt ju yra va cia ju oficialus saitas http://www.actigener...age1/page1.html
Atsakyti
Man reikia drekinancio naturalaus sampuno, mano plaukai naturaliai garbanoti, sviesinti smile.gif Galvoju apie Lavera su mangu pieneliu, ar jis gerai drekina, nebuna siurkstus plaukai po jo ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lelyte99 @ 2011 02 16, 11:35)
Man reikia drekinancio naturalaus sampuno, mano plaukai naturaliai garbanoti, sviesinti  smile.gif  Galvoju apie Lavera su mangu pieneliu, ar jis gerai drekina, nebuna siurkstus plaukai po jo ?  smile.gif

šampūno paskirtis nėra drėkinti, jo paskirtis - išplauti nešvarumus. Drėkinimą duoda kondicionierius, tai pat galima pamaitinti natūraliais aliejais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gutte: 16 vasario 2011 - 13:27
O KA DARYTI JEI PLAUKAI PERMAITINTI:)
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2011 02 16, 18:37)

kaip suprasti permaitinti ? apsunke , greit susiriebaluoja ? g.gif As kai LT budavau profilaktiskai tam reikalui naudodavau dilgeliu sampunus , nuovira , labai padedavo pravalyti galvos oda, atgaivinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2011 02 16, 18:37)

daugiau nemaitinti smile.gif plauti su šampūnu, reikalui esant dar kondicionieriaus uždėti galams ir viskas smile.gif
Atsakyti
NES PASIRODO TOKIA SITUACIJA KAD NUO VISU KAUKIU MEDAUS+CINAMONAS, MANO PLAUKAI LABAI APSUNKO PABUNA ISPALUTI IKI VAKARO PO TO SUSIRIEBALUOJA NORS VISADA TUREJAU SAUSUS PLAUKUS:) O VA GALAI SAUSOKI, NAUDOTI PRADEJAU NATURDEM SAMPUNA GALAMS TIK BALZAMA SANTE BRILIJANT , BET JAUCIU KAD IR NETINKA g.gif
KOKI SAMPUNA GERIAU NAUDOTI
O NUO DILGELIU NUOVIRO NUSAUSEJA MAN PUCIASI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pilveliukas: 16 vasario 2011 - 18:27