Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiška kosmetika plaukams

QUOTE(pilveliukas @ 2011 12 28, 15:56)
o bandet kitus sante sampunus apart HEENA

dabar atkeliavo su liepziedziais, dar nebandziau. kai pabandysiu parasysiu atsiliepimus
patiko Logona visu tipu plauku balzamas su kvieciais- neapsunkino plauku thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(panama @ 2011 12 28, 16:42)
gal biski as ne i tema...
o gal ir i tema...nes cia kaip ir is tu sveikuju sampunas...bet man asmeniskai geriau chemijos ant plauku, nei ekologiski dalykai

25 lt.
user posted image
ir visgi-atsiprasau uz sutrukdyma  tongue.gif

nesupratau sito posto. jeigu nedomina ekologiska plauku kosmetika tai rasyk prie kitos bendresnes temos.
Atsakyti
QUOTE(panama @ 2011 12 28, 17:42)
gal biski as ne i tema...
o gal ir i tema...nes cia kaip ir is tu sveikuju sampunas...bet man asmeniskai geriau chemijos ant plauku, nei ekologiski dalykai

25 lt.

Šampūnai pardavinėjami šioje temoje.

4u.gif
Atsakyti
kaip po ilgesnio naudojimo sante hena?
Atsakyti
Nauja italiska profesionali REGENE plauku kosmetika, yra 90% naturali, is eteriniu alieju. Prekiauja tik vaistines
Atsakyti
Bet ir kaina nemaza REGAINE produktu, o kaip naudojimas kaip kokybe?skalsumas.
Atsakyti
QUOTE(kinju @ 2012 01 25, 00:43)
Nauja italiska profesionali REGENE plauku kosmetika, yra 90% naturali, is eteriniu alieju. Prekiauja tik vaistines

Visu pirma-beveik net neabejoju, kad ji nera ekologiska, o sioje temoje kalbame apie ekologiska kosmetika plaukams. Idekite bent vienos priemones sudeti, tada paziuresime kiek ji 'ekologiska'. O kad 90% naturali, tai nieko nereiskia, jei likes 10% yra nafta ir jos produktai.
Visu antra-uzteks cia reklamuoti, cia jums ne skelbimu lenta, nezinau-platinat/parduot sias priemones, bet jau pastebejau, kad einate per visas temas ir jas giriate. Nesunku suprasti kodel cool.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2012 01 25, 13:10)
Visu pirma-beveik net neabejoju, kad ji nera ekologiska, o sioje temoje kalbame apie ekologiska kosmetika plaukams. Idekite bent vienos priemones sudeti, tada paziuresime kiek ji 'ekologiska'. O kad 90% naturali, tai nieko nereiskia, jei likes 10% yra nafta ir jos produktai. 
Visu antra-uzteks cia reklamuoti, cia jums ne skelbimu lenta, nezinau-platinat/parduot sias priemones, bet jau pastebejau, kad einate per visas temas ir jas giriate. Nesunku suprasti kodel cool.gif

Na, ar ekologiska ar ne - tai dar galima gincytis... ir cia ne apie Regaine visai kalbama. Kadangi naudoju pati - tai ir sakau ka zinau is pacios patirties, man ji patinka ir tinka.
Atsakyti
QUOTE(kinju @ 2012 01 26, 01:19)
Na, ar ekologiska ar ne - tai dar galima gincytis... ir cia ne apie Regaine visai kalbama. Kadangi naudoju pati - tai ir sakau ka zinau is pacios patirties, man ji patinka ir tinka.

O ar as kalbejau apie Regaine? blink.gif Tikrai gerai perskaitete mano posta?
Tai idekite bent vienos priemones sudeti ir pamatysime kokia ji ekologiska biggrin.gif Jei tikrai ekologiska-atsiprasysiu ax.gif Bet, manau, kad jus tiesiog platinate sia kosmetika, nes SM forume tik apie ja snekate ir sudeti bijote ideti tongue.gif
Atsakyti
Man šis kodicionierius labai patinka smile.gif plaukai palieka labai švelnūs, glotnūs ir galiukuose pagerėjima matau thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Young: 26 sausio 2012 - 15:21
QUOTE(Young @ 2012 01 26, 16:20)
Man šis kodicionierius labai patinka smile.gif plaukai palieka labai švelnūs, glotnūs ir galiukuose pagerėjima matau  thumbup.gif
user posted image

Kur perkate, kokia kaina? Ar jis pakankamai riebus, drėkinantis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adera777: 27 sausio 2012 - 10:06
Naudojau šį Urtekram maitinantį šampūną http://www.tik-ekolo...KRAM-500ml.html
Labai išsausino galvos odą, ji siaubingai pradėjo pleiskanoti.. Maniau, kad netiko maitinamasis šampūnas, todėl pakeičiau į šį drėkinantį http://www.tik-ekolo...KRAM-250ml.html. Bet niekas nesikeičia, niežti galvą, ji pleiskanoja.. Gal galite patarti kokį ekologišką šampūną pasirinkti, kuris tiktų sausai, jautriai galvos odai? Mano plaukai ploni, iš sausesnių, dažyti..
Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurmart: 02 vasario 2012 - 23:00
QUOTE(Aurmart @ 2012 02 02, 22:59)
Naudojau šį Urtekram maitinantį šampūną http://www.tik-ekolo...KRAM-500ml.html
Labai išsausino galvos odą, ji siaubingai pradėjo pleiskanoti.. Maniau, kad netiko maitinamasis šampūnas, todėl pakeičiau į šį drėkinantį http://www.tik-ekolo...KRAM-250ml.html. Bet niekas nesikeičia, niežti galvą, ji pleiskanoja.. Gal galite patarti kokį ekologišką šampūną pasirinkti, kuris tiktų sausai, jautriai galvos odai? Mano plaukai ploni, iš sausesnių, dažyti..
Būčiau labai dėkinga  4u.gif

tai matyt netinka Jums šios kompanijos šampūnai, bandykit kokį kitą gamintoją kol rasit savo ax.gif
Atsakyti