Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiška kosmetika plaukams

QUOTE(Tomy @ 2012 03 30, 16:06)
va kaip tik reik pabandyt, nes mano tookie slidūs ir palaidi tie plauka smile.gif Reik biškutį jiems drausmės  doh.gif

esu bandziusi kokosu aliejukaplaukams, patiko, plaukai glotnesni tapo
Atsakyti
QUOTE(DIA-40 @ 2012 03 29, 08:45)
http://agafya.com.ua...?id_product=335  sita naudoju. nustojo slinkti plaukai po keliu plovimu. toki pat balzama turiu. ir kauke su alaus mielemis skatinanti plauku augima. man labai patinka. ce mano asmenine nuomone clap.gif

Ir kuo čia dėta ekologija? blink.gif
Atsakyti
Recepty Babuški Agafji - tai natūralūs, liaudies receptų pagrindu pagaminti produktai. Recepty Babuški Agafji produktų sudėtyje esantys augalų ekstraktai sertifikuoti ECOCERT, ICEA sertifikatais. Produktų sudėtyje yra tik natūralios augalinės žaliavos, kurios yra gaunamos iš Sibiro ir Baikalo regionų.
Produktų sudėtyje nėra SLS, parabenų, sintetinių kvapiklių bei dažiklių, mineralinio aliejaus, naftos produktų . ar as ka ne taip supratau tada? g.gif
Atsakyti
QUOTE(DIA-40 @ 2012 04 06, 14:58)
Recepty Babuški Agafji - tai natūralūs, liaudies receptų pagrindu pagaminti produktai. Recepty Babuški Agafji produktų sudėtyje esantys augalų ekstraktai sertifikuoti ECOCERT, ICEA sertifikatais. Produktų sudėtyje yra tik natūralios augalinės žaliavos, kurios yra gaunamos iš Sibiro ir Baikalo regionų.
Produktų sudėtyje nėra SLS, parabenų, sintetinių kvapiklių bei dažiklių, mineralinio aliejaus, naftos produktų  . ar as ka ne taip supratau tada? g.gif

Natūraliame produkte gali būti viso labo 5% įvairių aliejų, ekstraktų ir pan., o likusi dalis-blogiukai. Toks produktas gali vadintis natūraliu ir niekas prie šito negali kabinėtis. Todėl reikia žiūrėti visą sudėtį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DIA-40 @ 2012 04 06, 14:58)
Produktų sudėtyje nėra SLS, parabenų, sintetinių kvapiklių bei dažiklių, mineralinio aliejaus, naftos produktų  . ar as ka ne taip supratau tada? g.gif

Aš į šuns kaką papuošiu ekologišku ramunėlės žiedeliu, bet ar kakas pasidarys ekologišku, naudingu kremu jūsų odai? Aš taip nemanau, o jūs? blush2.gif
Atsakyti
na tikriausiai kazka ne taip supratau, bet pakolkas keisti nezadu.kita karta pasidomesiu daugiau del sudeties. smile.gif
Atsakyti
ka manot del ambroozijos sampuno? konkreciai-undine gal kuri bandet?
Atsakyti
Sveikos:) jau kurį laiką bandau atrast natūralų šampūną plaukams, tačiau nežinau, ar su mano plaukais kažkas ne taip, ar šampūnai blogi.. Esu išbandžius kolkas tik Natura Siberica (kelių rūšių) bei Baikal Herbals. Na, nesu tikra, kad jie tikrai ekologiški, bet šiaip sudėtis gera, nepastebėjau jokių blogybių parašyta. Taigi esmė tame, kad man jie neišplauna plaukų. Bandžiau ir po dukart muilinti, bet vistiek tas pats. Plaukai iš pažiūros atrodo purūs ir visai gražūs, bet kai palieti, jie tarsi apsinešę riebalais g.gif toks jausmas, kad prie šaknų esantys riebalai ištirpo, bet nenusiplovė, o padengė visą plauką. na, tai nėra malonus jausmas, todėl maždaug kas antrą kartą perplaunu paprastu šampūnu... norėčiau išgirst jūsų atsiliepimų ir rekomendacijų apie ekologiškus šampūnus:)
Atsakyti
QUOTE(Linnen @ 2012 04 08, 23:11)
Sveikos:) jau kurį laiką bandau atrast natūralų šampūną plaukams, tačiau nežinau, ar su mano plaukais kažkas ne taip, ar šampūnai blogi.. Esu išbandžius kolkas tik Natura Siberica  (kelių rūšių) bei Baikal Herbals. Na, nesu tikra, kad jie tikrai ekologiški, bet šiaip sudėtis gera, nepastebėjau jokių blogybių parašyta. Taigi esmė tame, kad man jie neišplauna plaukų. Bandžiau ir po dukart muilinti, bet vistiek tas pats. Plaukai iš pažiūros atrodo purūs ir visai gražūs, bet kai palieti, jie tarsi apsinešę riebalais  g.gif  toks jausmas, kad prie šaknų esantys riebalai ištirpo, bet nenusiplovė, o padengė visą plauką. na, tai nėra malonus jausmas, todėl maždaug kas antrą kartą perplaunu paprastu šampūnu... norėčiau išgirst jūsų atsiliepimų ir rekomendacijų apie ekologiškus šampūnus:)

mažai išbandėt dar smile.gif) manau, kad renkatės netinkamus šampūnus. Gal ne pagal galvos odą renkatės?
Atsakyti
Is naturalesniu sampunus esu bandziusi Weleda baby hair and body wash. Gerai isplauna net aliejines kaukes, plaukai blizgus ir slidus, taciau kadangi mano riebios saknys, tai efektas vienai dienai. Ieskau kazko, kas islaikytu bent 2 dienas. Esu bandziusi Natura Siberica. Berods pazeistiems plaukams ( geltonas buteliukas) sampuna bei balzama, labai patiko, kai busiu Lt, planuoju nusipirkti po pora buteliuku. Siandien isigijau Jason sampuna bei balzama, gamintojas skelbia, kad sudetis 70 proc. organic, be SLS ir parabenu. Labiausiai man nepatinka, kad i visus plauku balzamus yra kisamas Stearyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, net i tuos naturalesniuis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Draugeliuke: 09 balandžio 2012 - 20:21
QUOTE(Petitgrain @ 2012 04 09, 18:54)
mažai išbandėt dar smile.gif) manau, kad renkatės netinkamus šampūnus. Gal ne pagal galvos odą renkatės?

Pritariu Petitgrain - dar mažai išbandėte.

Be to, prieš bandydama pasiskaitykite tonas literatūros, kokios sudėtinės dalys kaip veikia, kas tinka riebesnei, kas sausesnei odai.

Manau, kad ir bet kurioje ekologiškų prekių parduotuvėje su jumis mielai pabendraus ir patars wink.gif

4u.gif

Atsakyti
Natura Siberica tikrai nera ekologiskas sampunas. Skaitykite sudeti, pasitikrinkite kiekviena ingredienta. Tik nevadinkite jo ekologisku, nes klaidinate ir kitas merginas.
Atsakyti