Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių kalbos mokytojos

Į medžiagos rinkimą įeina ir planavimas, kaip supratau, dar šiam etape reiks įvertint, ar tinkamą medžiagą pasirinko, po to įvertint jau parašytą kalbą ir tik galiausiai -patį kalbėjimą ( aš gerai supratau? blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2011 01 29, 14:13)
Čia kai mano auklėtinė pastojo, o josios motina per visą mokyklą rėkė - kur auklėtoja žiūrėjo doh.gif lotuliukas.gif

na tikrai apsileidimas auklėtojos biggrin.gif

QUOTE(vienatvėje @ 2011 01 29, 22:32)
-medžiagos rinkimas
-kalbėjimo potemės raštu įvertinimas (ala parašė kalbą, o mes ją įvertinam)
-kalbėjimas

1. Medžiagos rinkimas ir planavimas
2. viešosios kalbos kūrimas
3. Viešosios kalbos sakymas

Mokinys susirenka medžiagą ir parašo planą. Tai, kaip suprantu, Nr.1 vertinimas.
Kaip suprantate, ką reikia vertinti Nr2? ir pagal kokius kriterijus vertinti Nr1 ir Nr2????
Atsakyti
QUOTE(Aaukse @ 2011 01 30, 18:24)
na tikrai apsileidimas auklėtojos biggrin.gif
1. Medžiagos rinkimas ir planavimas
2. viešosios kalbos kūrimas
3. Viešosios kalbos sakymas

Mokinys susirenka medžiagą ir parašo planą. Tai, kaip suprantu, Nr.1 vertinimas.
Kaip suprantate, ką reikia vertinti Nr2?  ir pagal kokius kriterijus vertinti Nr1 ir Nr2????

Nuo vasario 10 dienos Kelte pasirodys vertinimo lentelės, ten bus viskas aiškiau apibrėžta, ką ir kaip vertinti. Pas mus mokykloje iki ketvirtadienio karantinas, tai nežinau, nei kiek laikys, nei kas laikys. Su pavaduotoja pasirinkom, kad dešimtokai šiemet įskaitą laikys atskirai paskyrus dieną, o tos dvi pirmos dalys (medžiagos rinkimas ir planavimas bei viešosios kalbos kūrimas) bus vertinamos per pamokas. Ir iš 5 skirtų pamokų viena pamoka bus IT kabinete ax.gif
Atsakyti
Labas,kolegės 4u.gif
Ir man prireikė Jūsų pagalbos blush2.gif
kaip taisytumėte šiuos sakinius?
Kūnai pasislenka vienas kito atžvilgiu.
Teisėjas aikštėje buvo belgas, o šoniniai teisėjai - iš Lietuvos.
Atsakyti
Bijau pasirodyt iškirtusia iš medžio, bet ar egzistuoja kokia a la Kengūra lietuvių kalbai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2011 02 01, 14:38)
Bijau pasirodyt iškirtusia iš medžio, bet ar egzistuoja kokia a la Kengūra lietuvių kalbai?  g.gif

pernai tikrai buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2011 02 01, 14:38)
Bijau pasirodyt iškirtusia iš medžio, bet ar egzistuoja kokia a la Kengūra lietuvių kalbai?  g.gif

Kalbų kengūra, jau keli metai
Atsakyti
Laba diena. Labai reikia patarimo mano mokiniui.
Ar žodžiuose sudėtis, atimtis, šauktukas, klaustukas t raidė yra priesaga? Kaip čia žinoti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mure @ 2011 02 01, 17:22)
Laba diena. Labai reikia patarimo mano mokiniui.
Ar žodžiuose sudėtis, atimtis, šauktukas, klaustukas t raidė yra priesaga? Kaip čia žinoti? blush2.gif

Sudėtis - -t- priesaga
atimtis - -t- priesga
Šauktukas - priesaga -tuk-
Klaustukas - priesga -tuk-
Atsakyti
Aš dabar kaip tas piktšašis dėl Kengūros blush2.gif Mokykla turėtų žinot, kada, kas , kur ir kaip... g.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2011 02 02, 07:08)
Aš dabar kaip tas piktšašis dėl Kengūros  blush2.gif Mokykla turėtų žinot, kada, kas , kur ir kaip...  g.gif

Taip, nes mokykla raštą gauna, kada ir kaip ir kur vyksta kalbų kengūra bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasike @ 2011 02 02, 07:52)
Taip, nes mokykla raštą gauna, kada ir kaip ir kur vyksta kalbų kengūra bigsmile.gif

Mūsų mokykla negauna, gauna dalyvavę mokytojai asmeniškai į emeilus. blush2.gif
O kalbų kengūra bus ko gero balandžio mėnesį.
Atsakyti