sveikutes, prisijungiu prie jusu/musu burelio

tiek daug noriu pasakyt, net nezinau nuo ko pradet

pirmiausia, tai pastebejimas, kad visi/didzioji dauguma skorpionu didziuojasi buvimu skorpionais, nors dauguma zmoniu isgirde si zodiako zenkla susiraukia

labai man idomus sitas reiskinys - kodel didziuojames? ar del to, kad musu ne tiek daug, kiek kokiu avinuku ar jautuku, ar laikom dovana buvima tokiais, kokiu dauguma nemegsta? ar cia kazkoks visai nepaaiskinamas reiskinys..

dar klausimelis - ar jus, skorpionukes, grauziat save del ydu? nes as buna kuo daugiau skaitau ir domiuos ir juo labiau stebiu save gyvenime, tuo man baisiau - kas per zmogus as sutvertas

atrodo lyg viduj zinau, kad esu gera, gal galiu tokia but, bet kur einu, ten kazka blogo padarau, palieku.. taip noretusi visus pakeist, tik ne save

arba tiksliau nera tokio uzsispyrimo imt ir pasikeist..
ir vat dar idomu: ar jauciat, kad zmones jusu vengia? na gal ne visos tokios bjaurios kaip as, bet is tikro pastebejau kad daznai, net jei as bunu puikios nuotaikos su 0 neigiamu minciu ir su sypsena, zmones vis tiek stengiasi su manimi kuo maziau kalbet, net visiskai nepazistami.. (lygi ir is burnos nesmirda

) is tikro baisu jau tai darosi..
atleiskit kad su tokia liudnoka nuotaika cia iejau, tikiuos padesit man issiaiskint kas ir kaip