QUOTE(barbarux @ 2010 11 30, 10:15)
Graži rožių puokštė

O tas žalias apačioje ir toks išsiplaikstęs kas toks? Aš manau, kad čia tie tokie siūliukai (nepamenu pavadinimo

, parduodami maišelyje kukuliais

), medelių vazonėlius meginos puošia, bet kaip tada tą puokštę apvyniojot

. Esu bandžiusi, bet man nepavyko, pilnas stalas tų siūlų prisipurtė, o ten kur reikia tai skystai atrodė, teko ardyti...
Taip, naudojau tuos siūlus kur parduodami maišelyje kukuliais. Sudėjau dvi spalvas ir susukau mažą kamuoliuką, kad spalvos susimaišytų, paskui praskleidžiau kaip blyną ir užmoviau ant smeigtuko iki pat rožės žiedo, dar truputi patampiau į visas puses, kai kur truputi pakaišiojau už žiedlapių kad geriau laikytusi ir viskas. Taip dariau su kiekviena rože. Na ir viskas, gal aiškiai parašiau.
Papildyta:
QUOTE(knielita @ 2010 11 30, 21:47)
Vaidosee, man grazus medeliai, nors ir pati tokiu nedaryciau, bet sudeliota tikrai ypac tvarkingai, graziai

Tai ir rodo, kad zmoniu daug ir skirtingu tas butent ir zavi, kad medeliai nera vienodi, kad ir visi daryti vazonelyje, vieno burbulo ir su sadainiais
Tiesa, del koto slepimo, radau pasisalyma

o man nera graziau uz naturalia saka

Vieno vientelio medelio saka slepiau nes buvo defektuota, o kitos net nebandytos slept. Kiek pastebejau yra zmoniu tokiu kaip as kuriems patinka neapsuktos, nesleptos naturalios tokios kokios rastos gamtoj

Bet vel cia mano asmenine nuomone. Todel ir zavu, kad tiek daug medziu ir tokiu skirtingu

Pasisakiau
100%

.
Vaidose ąčiū už pastebėjimus, bet man labiau patinka naturalumas ir mažiau spalvų