Esu tik naujoke...nu visai nesiseka ikelti gerai nuotrauku...Labai visu atsiprasau..ir nemoku net istrinti
QUOTE(Revera @ 2010 12 07, 18:49)
Kaip gražu
Koks čia grožis vazonėlyje? Pati darėte ar pirkote?
Papildyta:
Aš šiandien per 4 valandas 4 miniukus sukurpiau

Tikrai mažiukai, su vazonėliu gal ~ 20 cm, iš arti fotkinau, tai keistai kažkaip gavosi
QUOTE(barbarux @ 2010 12 07, 19:08)
ta prasme dekoracijos?
QUOTE(barbarux @ 2010 12 07, 19:24)
rutuliukas iš tų naturaliu dziovintu augalu kaip buna pirkti tik dar padaziau dazais, uz jo sluotele, irgi is dziovintu augalu serijos, na o karoliukai klijuoti
Merginos, maximoje rafaelo po 5,99
QUOTE(sarah- @ 2010 12 07, 14:10)
Esu tik naujoke...nu visai nesiseka ikelti gerai nuotrauku...Labai visu atsiprasau..ir nemoku net istrinti
Viskas gerai su ta nuotrauka
Revera o vazonėlis kuom aptaisytas, man atrodo kaip ir nudažytas būtų
Labas rytas, merginos,
Smagu, gražių darbelių čia
eglutės fantastiškos , rafaelo
atvirai pasakius tuoj Valentino šventė netruks ir ačiū visoms už idėjas ir praktiškus patarimus kaip galima pigiai ir greitai pasidaryti
čia mano

Smagu, gražių darbelių čia
čia mano

Merginos, kaip dar galima vazonėlio viršų papuošti, ta prasme, kaip užmaskuoti tą statybinį daiktą, kuris kotą laiko
. Iki šiol ant viršaus dėdavau iškirptą krepinio popieriaus lapiuką, ant viršaus tų siūliukų (sezaliu?) apsukdavau. Gal yra koks greitesnis būdas? Net nežinau - užpilt kažkuo, užpurkšt, užklijuot...
QUOTE(barbarux @ 2010 12 08, 10:06)
Merginos, kaip dar galima vazonėlio viršų papuošti, ta prasme, kaip užmaskuoti tą statybinį daiktą, kuris kotą laiko
. Iki šiol ant viršaus dėdavau iškirptą krepinio popieriaus lapiuką, ant viršaus tų siūliukų (sezaliu?) apsukdavau. Gal yra koks greitesnis būdas? Net nežinau - užpilt kažkuo, užpurkšt, užklijuot... 
aš pilu skaldele ir karoliukiu ar stiklinių akmenuku