Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip svečių paprašyti būtent vokelio...

QUOTE(Mikė @ 2008 02 28, 15:37)
PRAšAU PATARIMO  labai seniai buvau vestuvėse, o jaunavedžiai užsiminė, kad vokeliais nešti, suprantu, kad kiekvienas neša pagal savo galimybėes , bet gal maždaug (100 litų ten ar ten) galit pasakyti kokiom dabar sumom dovanoja, nes pinigai dabar taip nuvertėjo, neturiu supratimo kiek dovanoti.

musu vestuves buvo pries puse metu,mes visus ispepejom dovanot vokelius,bet kurie isidraso paklaust KIEK?,musu atsakymas buvo:Oohhhhooo.Vestuves brangios,tad is jusu minimum tukstantukas.Aisku isvyde ju reakcijas nerealiai juokemes,ir tada sakeme:dar klausimu yra?Nes visus kvieteme pabut su mumis ta pasakiska diena ne del to kiek padovanos,o kad dziauktusi su mumis.Ir nesvarbu kiek vokelyje bus.Bet jei nori kad isimintu tave tai idek kad ir 50 lt po lita,na kuo smulkiau nes mums su vyru tai labiau isimine negu elementariausias stolnikas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mikė @ 2008 02 28, 15:37)
PRAšAU PATARIMO  labai seniai buvau vestuvėse, o jaunavedžiai užsiminė, kad vokeliais nešti, suprantu, kad kiekvienas neša pagal savo galimybėes , bet gal maždaug (100 litų ten ar ten) galit pasakyti kokiom dabar sumom dovanoja, nes pinigai dabar taip nuvertėjo, neturiu supratimo kiek dovanoti.

Nezinau koks tavo rysys su jaunaisiais, gal jie tik tolimi giminaiciai, kaip as isivaizduoju, turbut dar nuo to priklauso dovanos dydis ax.gif
Bet mes pusseseres vestuvese pries pora metu dovanojome 500lt, ir tai dar galvojau, ar ne per mazai... Kiek girdejau, is artimesniu giminiu gavo daugiau biggrin.gif
P.S. Tiek mes, tiek pussesere tikrai nesam turtuoliai!
Atsakyti
na nezinau ar visiems yra galimybe dovanot jauniesiems minimum po 500 lt g.gif
aisku ziurint kokie artimi rysiai sieja... rolleyes.gif
aisku dar ir nuo vestuviu priklauso.... jei veselia prabangi labai tai juk su kokiu 100 labai jau nekaip atrodys... nors juk istikruju pagal galimybes arba su humoru, puse tikru puse netikru rolleyes.gif (ta prasme valgomu, saldziu ar su jusu atvaizdais)
Atsakyti
na musu irgi klause ko noretumem dovanu tai tiesiai sviesiai visiems pasakem kad pinigais butu geriausiai,o uz tuos pinigus patys nusipirksim ka noresim! ir tu vokeliu kruva susirinkom vieni idejo 100,kiti 200,500lt,kiti 100euru,ir 500euru buvo. na bet as manau kad maziausiai jau 100lt reik dovanot tai tikrai,juk cia vestuve! kiti gimtadieniui tiek dovanoja.
pvz; as jau dovanoju po 50lt gimtadieniui,tai jau vestuvei tai jau butu tikrai negrazu tiek dovanoti ir aisku nuo zm.skaiciaus priklauso jei eini su seima tai 200 ir daugiau,jei viena eini tai ir 100gana. na cia kas kiek isgali tiek ir mirksiukas.gif dovanoja.
Atsakyti
Kvietime parašėme:

P.S. Būtų patogu, jeigu dovanėlė tilptų į vokelį.
Atsakyti
O man taaaip nepatogu rasyti kad pinigais dovanotu.. blush2.gif
siais laikais manau ir taip visi supranta kad pinigais geriau,tad nieko nerasysim ko gero smile.gif
Atsakyti
Aš taip pat bijau, kad neįsižeistų, jeigu kvietime paprašysiu. Todėl tyliai agituoju per tėvus ir supratingesnę pusseserę, kuri žadėjo daliai giminaičių mandagiai patarti dovanoti pinigėlius. blush2.gif Ką aš be jos daryčiau?

Man kai kurioms tetoms kažkaip gėda sakyti. O klausti jos neklausia.
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2008 03 13, 21:19)
Aš taip pat bijau, kad neįsižeistų, jeigu kvietime paprašysiu. Todėl tyliai agituoju per tėvus ir supratingesnę pusseserę, kuri žadėjo daliai giminaičių mandagiai patarti dovanoti pinigėlius.  blush2.gif Ką aš be jos daryčiau?

Man kai kurioms tetoms kažkaip gėda sakyti. O klausti jos neklausia.

tai jei geda pasakyti i akis,gi visada kvietime gali mandagiai parasyti.........man patiko INGELEEEs "butu patogu,jei dovana tilptu i vokeli"..i akis paprasyti as irgi gal neisdrsiciau,bet kvietime taip blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 14 kovo 2008 - 13:36
Sveikos. O mes pakvietimo apačioje ir parašėme: "Būtų labai malonu, jei Jūsų dovana tilptų vokelyje". Pakvietimus jau išdalinom ir iš svečių, kurie su mumis susisiekė (nes prašėme pranešti apie dalyvavimą) sulaukėm pritarimo dėl šio sprendimo. Tipo, ačiū, kad išgebėjot nuo dovanų ieškojimo biggrin.gif
Tad, visiems gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Magreco @ 2008 04 13, 20:16)
Sveikos. O mes pakvietimo apačioje ir parašėme: "Būtų labai malonu, jei Jūsų dovana tilptų vokelyje". Pakvietimus jau išdalinom ir iš svečių, kurie su mumis susisiekė (nes prašėme pranešti apie dalyvavimą) sulaukėm pritarimo dėl šio sprendimo. Tipo, ačiū, kad išgebėjot nuo dovanų ieškojimo biggrin.gif
Tad, visiems gerai ax.gif

Dovanokite atvirutes, kalendoriukus, šventųjų paveikslėlius, brošiūras, lankstinukus, nosines, servetėles, etc. lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Sorius smile.gif

----
Na nemandagu rašyti pakvietimuose ko nori 4u.gif Subtiliai ar tiesmukiškai nesvarbu:)

Atsakyti
Na nemandagu rašyti pakvietimuose ko nori 4u.gif Subtiliai ar tiesmukiškai nesvarbu:)
[/quote]

Nu čia žinoma kiekvieno asmeninė nuomonė, tačiau kai jaunavedžiai gauna tris lygintuvus, 3 gruzdintuves ir "perdovanotą" servyzą tai ką aš žinau... Paklausinėkit tų, kurie ženyjosi ir ką "senimas" jiems dovanų atnešė (jaunimas savaime supranta, kad pinigai - geriausias varijantas, tad dažniausiai dovanoja pinigais ar čekiais). Jei norit - smerkit, bet manau, jei žinai ko nori - gali paprašyti. ax.gif
Atsakyti
[quote=Magreco,2008 04 15, 20:28]
[/quote]

Nu čia žinoma kiekvieno asmeninė nuomonė, tačiau kai jaunavedžiai gauna tris lygintuvus, 3 gruzdintuves ir "perdovanotą" servyzą tai ką aš žinau... Paklausinėkit tų, kurie ženyjosi ir ką "senimas" jiems dovanų atnešė (jaunimas savaime supranta, kad pinigai - geriausias varijantas, tad dažniausiai dovanoja pinigais ar čekiais). Jei norit - smerkit, bet manau, jei žinai ko nori - gali paprašyti. ax.gif
[/quote]

Nu čia ne nuomonė, čia etikėto normos... Jei bijai dėl senimo gali tėvų paprašyt. kad užsimintų senimui smile.gif
Atsakyti