Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip svečių paprašyti būtent vokelio...

Mūsų kai klaus tiesiog pasakysim, kad būtų geriausia pinigai, ar vokelis, nusipirksim ko reikia
kai kurie svečiai per tėvus klausia ko jaunimui reikia, tėvai irgi informuoti kad pinigais, tai ir pasako, ir mum biškį atkrenta ax.gif
Atsakyti
Mudu irgi galvojam juoko formoje parasyti, kad pagrobta musu povestuvine kelione ir uz ja reikalaujama ispirkos, todel prasome visu draugiskos pagalbos tame reikale ar pan smile.gif
Atsakyti
Mes kvietime parašėm prierašą:

Dovanas ketiname išsirinkti patys – taip sumažinsime rūpesčius Jums.

thumbup.gif
Atsakyti
O mes planuojame nerasyti is viso apie vokelius ir dovanas - zmones ir taip susipras, ka atnes, tas gerai.
Nes prierasas apie "vokeli" tikrai ipareigoja. Taip parodoma, kad is svecio tikimasi gauti tam tikra suma. O jeigu zmogus neturi atliekamu pinigu vestuvems? Tada ir buna toks didelis skaicius zmoniu, kurie atsisako dalyvauti. Ir pasakymas :"oi, jus tik ateikite, ne dovanose esme" skamba juokingai, nes pakvietime JAU buvo irasyta, ko tikimasi is svecio.
Atsakyti
As manau, kad reik rasyt ka nori dovanu....nuo senu laiku visi rase o ir kitose salyse sudaro net dovanu sarasus kas ka turi pirkti....ir nemanau kad zmones buna ipareigoti butinai tau tiek ir tiek atnesti, juk neparasai kokia suma turi buti ax.gif

O kai vaikai buna sventese yra labi grazu...kaip viena minejo jog kaip budavo gaila kai tevai negaledavo veztis nes tipo be vaiku....man kazkokia nesamone cia yra....mano pacios dukryte bus 1, 4 metu ...man atrodo kad labai grazu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 08 21, 22:58)
O mes planuojame nerasyti is viso apie vokelius ir dovanas - zmones ir taip susipras, ka atnes, tas gerai.
Nes prierasas apie "vokeli" tikrai ipareigoja. Taip parodoma, kad is svecio tikimasi gauti tam tikra suma. O jeigu zmogus neturi atliekamu pinigu vestuvems? Tada ir buna toks didelis skaicius zmoniu, kurie atsisako dalyvauti. Ir pasakymas :"oi, jus tik ateikite, ne dovanose esme" skamba juokingai, nes pakvietime JAU buvo irasyta, ko tikimasi is svecio.

būtinai rašykite, nes paskui po vestuvių, kad netektų pardavinėti dovanų kaip mums (dar nepardavinėjam kol kas, bet jau pradeda užknisti dėžės svetainėje) doh.gif nes jos tau absoliučiai nereikalingos arba neturi kur dėti...
Geriau jau šeima 50 LT atneštų, o ne puodą, kuriuo niekada nepasinaudosi už 200 LT doh.gif
o dalyvauti ir taip atsisakė, kad pinigų neturi, nors nerašėm, kvietime apie jas. Paprasčiausiai žmonės Lietuvoje neina tuščiomis rankomis (na, būna ir taip, bet...)
Atsakyti
QUOTE(astarte12 @ 2010 08 24, 13:37)
būtinai rašykite, nes paskui po vestuvių, kad netektų pardavinėti dovanų

Rimtai? blink.gif Niu negi dar buna tokiu, kad geriau atnes puoda negu 50 Lt voke unsure.gif
Man daiktu nereikia, o pinigu dovanai prasyti irgi nesinori unsure.gif Gal tiesiog palikti viska likimo ir sveciu supratimo valioje unsure.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey/Tea: 25 rugpjūčio 2010 - 19:53
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 08 21, 22:58)
Nes prierasas apie "vokeli" tikrai ipareigoja. Taip parodoma, kad is svecio tikimasi gauti tam tikra suma. O jeigu zmogus neturi atliekamu pinigu vestuvems?

drinks_cheers.gif
Mes taip pat nerašėm, o gavom nuo visų vokelius, tik nuo mano šeimos gavom dovaną, kurios norėjom ir patys nebūtume įpirkę 4u.gif

QUOTE(astarte12 @ 2010 08 24, 12:37)
būtinai rašykite, nes paskui po vestuvių, kad netektų pardavinėti dovanų kaip mums  (dar nepardavinėjam kol kas, bet jau pradeda užknisti dėžės svetainėje) doh.gif nes jos tau absoliučiai nereikalingos arba neturi kur dėti...

O galiu paklausti, ką gavot tokio, kad dėžėse dulka ir pardavinėt ruošiatės?
Aš pvz. labai norėčiau puodo už 200 lt, nes pati tokio kol kas neįperku - yra ir kitų išlaidų jaunai šeimai 4u.gif
Atsakyti
Mes kvietimo gale tiesiog parašėme:

„P.S. Būtų džiugu, jei vestuvine dovana prisidėtumėte prie mūsų medaus mėnesio kelionės“

Paprasta ir aišku:) Beje visi svečiai labai apsidžiaugė, kad jiems nereikės sukti galvos dėl dovanų 4u.gif
Atsakyti
mes rasysim:
"Taupydami Jūsų laiką, džiaugsimės priimdami nedūžtančias, nesunkias,
vokeliuose supakuotas dovanas"
smile.gif
Atsakyti
Mes parašėme šitaip:

Kad kelionė Jums būtų lengvesnė - neapsunkinkite savęs dovanomis. Maži balti vokeliai mums bus pati puikiausia dovana!
Gal kam pravers mirksiukas.gif
Atsakyti
O pas mus vestuvių tinklapyje bus "dovanų gidas" smile.gif
Tai bus tiesiog rekomendacinis dovanų sąrašas, nes mums, kaip bebūtų keista, reikia ir peilių-šakučių, ir patalynės, ir didelio puodo, ir kai kurių buitinės technikos reikmenų... Taip kad geriau jau mes nurodysime ir patalynių matmenis, ir puodo talpą, ir visa kita. Pinigai - gera dovana, bet kad jų nelieka paskui... Juk vestuvės - ne verslo projektas koks nors. Aš nesitikiu susigrąžinti nei kiek išleistų pinigų, tegu tai būna tiesiog šventė. Ir daiktus gauti per vestuves man atrodo smagu: gi vėliau naudosies ir prisiminsi tą, kuris dovanojo... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vylabusle: 29 kovo 2011 - 22:55