Įkraunama...
Įkraunama...

"Šilo" pradinė mokykla

QUOTE(egliene @ 2014 01 07, 17:29)
man toks vienas minusas yra sioje mokykloje, aisku kitiems gal pliusas tai

nuo pirmos klases tikibos pamokos>labai sureiksminama Dievo itaka gyvenime. Nemanau, kad pirmokui to reikia. Kyla labai daug klausymu???
Tikybos mokymasi turetu itakoti tevai o ne mokykla. Arba bent turetu to mokyti nuo kokios 4 klases, o ne nuo pirmos, kai dar vaiko pasauleziura tik formuojasi... ax.gif

manau galima pervesti į etiką g.gif

maniškė pradėjo eiti į tikybą nuo trečios klasės. Ir tai manau, kad galėjau leisti tik nuo ketvirtos. Būtų ir taip užtekę laiko pasiruošti I komunijai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2014 01 07, 18:57)
manau galima pervesti į etiką g.gif

maniškė pradėjo eiti į tikybą nuo trečios klasės. Ir tai manau, kad galėjau leisti tik nuo ketvirtos. Būtų ir taip užtekę laiko pasiruošti I komunijai wink.gif

mielai buciau leidus>bet tik 2 vaikai buvo uzsirase ir privalejom eit i tikyba unsure.gif
Atsakyti
Be reikalo nusileidot. turejo sudaryt galimybes:o gal jus kito tikejimo?o gal visai netikt. galejo jungti kelias klases i viena etikos pamoka. be reikalo nusileidot
Atsakyti
Laba,
Ir mes ieškome mokyklos/mokytojos (iš tiesų labiau mokytojos) savo būsimam pirmokėliui. Gal galite, kad ir trumpai papasakoti apie Renatą Žutautienę, Renata Aleksynnienę ir Aida Lukminienę.
Atsakyti
QUOTE(vazile @ 2014 01 07, 16:20)
Laba,
Ir mes ieškome mokyklos/mokytojos (iš tiesų labiau mokytojos) savo būsimam pirmokėliui. Gal galite, kad ir trumpai papasakoti apie Renatą Žutautienę, Renata Aleksynnienę ir Aida Lukminienę.

Mane irgi domintu atiliepimiai apie sias mokytojas?
QUOTE(egliene @ 2014 01 07, 17:29)

nuo pirmos klases tikibos pamokos>labai sureiksminama Dievo itaka gyvenime. Nemanau, kad pirmokui to reikia. Kyla labai daug klausymu???
Tikybos mokymasi turetu itakoti tevai o ne mokykla. Arba bent turetu to mokyti nuo kokios 4 klases, o ne nuo pirmos, kai dar vaiko pasauleziura tik formuojasi... ax.gif

nuo pirmos klases destoma ne tik tikyba ir ji nera privaloma. Savo dukrai parinkom etikos pamokas, o tikyba gales mokytis kaip ruosis pirmai komunijai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vazile @ 2014 01 10, 14:19)
Laba,

Ar negasdina sios mokyklos labai dideles klases?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Llaume: 10 sausio 2014 - 20:28
QUOTE(Llaume @ 2014 01 10, 20:28)
Ar negasdina sios mokyklos labai dideles klases?

Ir čia nieko nepakeisi schmoll.gif visais metais taip buvo. Jeigu norisi mažesnės, tuomet Rokų mokykla lieka. Ten klasės nedidelės, tik asmeniškai aš ten nenorėčiau. Bet žinau bent pora mamų, kurios leidžia ir džiaugiasi ax.gif

Iš trijų išvardintų mokytojų žinau tik Aidą.
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2014 01 11, 18:13)
Ir čia nieko nepakeisi schmoll.gif  visais metais taip buvo. Jeigu norisi mažesnės, tuomet Rokų mokykla lieka. Ten klasės nedidelės, tik asmeniškai aš ten nenorėčiau. Bet žinau bent pora mamų, kurios leidžia ir džiaugiasi ax.gif

Rokuose dar yra pradine mokyklele - darzelis.
Atsakyti
O tai kiek klasėje yra vaikų? Kauno humanitarinėje po 25, 26 vaikus yra. Ką galite pasakyti apie Aida?
Atsakyti
QUOTE(vazile @ 2014 01 13, 09:43)
O tai kiek klasėje yra vaikų? Kauno humanitarinėje po  25, 26 vaikus yra. Ką galite pasakyti apie Aida?

Mano paminetame darzelyje - mokykloje klasese tik iki 14 vaiku.
Atsakyti
QUOTE(egliene @ 2014 01 07, 18:29)

O kas liepia vesti į tikybą? Mokykloje sėkmingai vyksta etikos pamokos.
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2014 01 11, 17:13)
Ir čia nieko nepakeisi schmoll.gif  visais metais taip buvo. Jeigu norisi mažesnės, tuomet Rokų mokykla lieka. Ten klasės nedidelės, tik asmeniškai aš ten nenorėčiau. Bet žinau bent pora mamų, kurios leidžia ir džiaugiasi ax.gif

O gal plačiau papasakosit kodėl nenorėtumėt į Rokų mokyklą? Aš svarstau šį variantą dėl to, kad važiuoja geltonas autobusiukas. Iš Šilo pati nepareitų namo, nors realiai ji arčiau namų.
Atsakyti