Ačiū mergaitės

ačiū neringa už palaikymą ,tik aš žinau, jei negausiu vietos ten kur noriu ir kut tikrai bus klientų ,tai nieko ir kol kas nedarysiu,nes pinigų tikri daug neturiu,o sudėti viską į vietą kur nebus žmonių sąžinė neleidžia
Tik žinot ką pajaučiau

kaip ir kažkur skaičiau,tik pradėk kažką daryti ir aplink tave pradės burtis žmonės kurių tau reikia,per šias kelias savaites tiek kamiškų situacijų turėjau

Trumpai apie vieną:kažkada senai,prieš kokius 10 metų mano vyras gavo užsakymą iš kito vyro kuris norėjo pastatyti savo žmonai gėlių kioską,mano vyras priiėmė jo pasiūlymą ir pastatė tai žmonai kioską,kuris ir db veikia,db aš ieškau patalpų nieko nėra ,aš nervuojuos,vyras sako:"Nuvažiuojam pas tą moterį,gal jau ji sugalvojus jį parduoti",kyla ginčas ,nes aš sakau jam ,kad tai kvaila mintis.
Kitą dieną darbo reikalais lankausi pas pažystamą ,kuri žino mano planus ir mes apie juos kalbamės,pokalbio metu ji man papasakoja,kad to kiosko kurį mano vyras statė savininkė,emigravus su visa šeima į Vokietiją ir šiuo metu tas kioskas išnuomotas ,bet galvoja jį parduoti

db laukiu žinių kiek užsiprašys ir ar tikrai parduoda,jei ne tada viskas ,pasiduodu
Pagyvėjo