Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga

Apklausa: Be savo mylimiausio, kurį sagos herojų mėgstate? (51 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Džeikobėlis @ 2010 11 29, 14:37)
Pupa, atvirksciai, tai tu irodyk, kad as ne vyras user posted image

Cia nesipupink.. nes i mane tuoj kreipisiesi Ponia Prancuzyte biggrin.gif
Man nieko niekam irodyt nereikia.. cool.gif ne as cia vaizduoju kalnu ereli.. jei toks esi tai prasom su sertifikatais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeikobėlis @ 2010 11 29, 14:56)
Sakai pabliuskes jau user posted image user posted image
Blee, o pas ji tai isvis nieko nera. Jis toks kudas, kad matyti ka valge pietums. Uz ka ji tada mylit?

Na kūdas ar lieknas, bet Renesmė - Edvardo dukra, taip kad yra už ką mylėti, nes turi ką tikras vyras turi turėti...o tau lieka tik vilku po miškus lakioti ir liekno uošvio dukrą merginti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 11 29, 14:02)

Nu nors viena normalias akis turi ir skoni user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 29, 14:04)
Na kūdas ar lieknas, bet Renesmė -  Edvardo dukra, taip kad yra už ką mylėti, nes  turi ką tikras vyras turi turėti...o tau lieka tik vilku po miškus lakioti ir liekno uošvio dukrą merginti tongue.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 11 29, 14:00)
irnesakyk.gif  irnesakyk.gif susitikt su tavim?  hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif nejuokink

tai tu gal leizbijanka, kad grazus vyrai tau nepatinka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 29, 15:04)
Na kūdas ar lieknas, bet Renesmė -  Edvardo dukra, taip kad yra už ką mylėti, nes  turi ką tikras vyras turi turėti...o tau lieka tik vilku po miškus lakioti ir liekno uošvio dukrą merginti tongue.gif

clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2010 11 29, 14:03)
Cia nesipupink.. nes i mane tuoj kreipisiesi Ponia Prancuzyte  biggrin.gif 
Man nieko niekam irodyt nereikia..  cool.gif ne as cia vaizduoju kalnu ereli.. jei toks esi tai prasom su sertifikatais  mirksiukas.gif

Zodziu "Ponia" kreipiamasi i ponias mirksiukas.gif O siaip tai eile, kurioms gerai ir be sertifikato. Siaip tai tu prarandi ne as, pupa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeikobėlis @ 2010 11 29, 15:11)
tai tu gal leizbijanka, kad grazus vyrai tau nepatinka? g.gif

nu pagaliau dasiprotejai, man Kristen patinka, o tavo grozis man da lampacki
Atsakyti
Ziuu kazkokios nesveikos cia susirinkusios. Kiba man mergu maza. Vsio adjos, grauzkites nagus dabar, slyvos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 11 29, 15:16)

friends.gif

Tiek kartu pabreze, kad yra Krisbianka... o jai Dzeikoba kisa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 11 29, 14:16)

Man zinok ji irgi visai nieko. Turi stipru konkurenta, aukseli mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeikobėlis @ 2010 11 29, 15:14)
Zodziu "Ponia" kreipiamasi i ponias mirksiukas.gif O siaip tai eile, kurioms gerai ir be sertifikato. Siaip tai tu prarandi ne as, pupa mirksiukas.gif

Nu kad jau taip sakai lotuliukas.gif
QUOTE(Džeikobėlis @ 2010 11 29, 15:16)
Ziuu kazkokios nesveikos cia susirinkusios. Kiba man mergu maza. Vsio adjos, grauzkites nagus dabar, slyvos cool.gif

Klausyk.. atejo Dzeikobelis.. pagarbintas nebuvo, kaip planavo.. ir bega lotuliukas.gif
Atsakyti