Kokios cia visos ankstyvos... As tai viska paskutine minute... Ir dovanas superku ir puosimu uzsiiimu... Kiekvienais metai prisizadu,kad taip nebebus, bet....
QUOTE(petrike @ 2010 11 28, 20:35)
Kokios cia visos ankstyvos... As tai viska paskutine minute... Ir dovanas superku ir puosimu uzsiiimu... Kiekvienais metai prisizadu,kad taip nebebus, bet....

Aš lygiai taip pat
Ruošiuos ruošiuos nuo rudens, o žiūrėk jau Kalėdos, o dar nė šakelė nepapuošta
nu ir pas mannepapuošta, sakoma reik puoštis sulyg advento pradžia
aš jaučiu traukiu eglutę savo dirbtinę ir puošiu jau gruodžio pirmą, nors paprastai eglutę puošiu tik Kūčių dieną, o visokie vainikėliai, langų lempelės tai iš anksto... o daba ta dičkė jau tokia supratinga, stovi kaip užburta prie eglučių ir kaifuoja
žodžiu, ji į mane, aš gulėdavau vaikystėj po egle ir spoksodavau valandą...
aš jaučiu traukiu eglutę savo dirbtinę ir puošiu jau gruodžio pirmą, nors paprastai eglutę puošiu tik Kūčių dieną, o visokie vainikėliai, langų lempelės tai iš anksto... o daba ta dičkė jau tokia supratinga, stovi kaip užburta prie eglučių ir kaifuoja
Labu vakaru.Ziuriu cia yra kalba apie Kalėdų papuošimus.Pas mus puošema tada kai prasideda kelėdinė nuotaika,o jos kaškodėl visiškai nėra:(.
QUOTE(Žanė @ 2010 11 28, 21:41)

Gerai kad Kristen tokia kūda, o tai perlūžtų Robukas. Na, akivaizdu, jo sexovumas kažkama kitkame
Nu per kudas per kudas... bet tai stori irgi fee.. jam reiktu biski pasportuot ir viskas oke butu
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 11 28, 21:44)
QUOTE(Nika89 @ 2010 11 28, 21:59)
Nu per kudas per kudas... bet tai stori irgi fee.. jam reiktu biski pasportuot ir viskas oke butu 
Robui reiktų apsirengti
ot grazi merga ta Kristen...
ne v temu. gal kas esat susidurusios su spausdinimu ant kompaktu? naujam laptope yra tokia funkcija, tik nezinau ar galiu paprasta kompakta paisyt
ne v temu. gal kas esat susidurusios su spausdinimu ant kompaktu? naujam laptope yra tokia funkcija, tik nezinau ar galiu paprasta kompakta paisyt