Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai

QUOTE(mrs.ieva @ 2010 12 19, 15:02)
o tai gydyti daktarin geliu tepant speneli ir vaiko burnyte?? nors as nesu isitikinusi kad tai pienlige  unsure.gif  vis dar maitinu ir is skaudamo spenelio tik ilgai zysti is jo neduodu, na kai pavalgo tai jau nebelaikau jo prie tos kruties, nes megsta vietoj soskytes paciulpt. tiesiog su mazuoju pirsteliu istraukiu speneli ir duodu soskyte.
jo, as galiu nusitraukti piena, bet nenoriu duoti is buteliuko  unsure.gif

Jei pienlige, tai tas skausmas toks kaip ir einantis gilyn. Skaua ne tik pati speneli.
Paziurek atiziai vaiko burnyte ar nera baltu pusleliu.
kai pas mus buvo pienlige, pamenu, tie gerieji kompresiukai multu mum ne tik, ka negelbejo, o pabuvus su jais ilgeliau buvo ar blogiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luttuke: 19 gruodžio 2010 - 14:40
QUOTE(mrs.ieva @ 2010 12 19, 12:02)
o tai gydyti daktarin geliu tepant speneli ir vaiko burnyte?? nors as nesu isitikinusi kad tai pienlige  unsure.gif  vis dar maitinu ir is skaudamo spenelio tik ilgai zysti is jo neduodu, na kai pavalgo tai jau nebelaikau jo prie tos kruties, nes megsta vietoj soskytes paciulpt. tiesiog su mazuoju pirsteliu istraukiu speneli ir duodu soskyte.
jo, as galiu nusitraukti piena, bet nenoriu duoti is buteliuko  unsure.gif

as jusu vietoj kreipciausi i daktara, o tik tada, kai patvirtins, kad tai tikrai pienlige, tik tada gydyciausi. Nepirkit daktarin, kuris nera pigus schmoll.gif

QUOTE(Luttuke @ 2010 12 19, 12:38)
kai pas mus buvo pienlige, pamenu, tie gerieji kompresiukai multu mum ne tik, ka negelbejo, o pabuvus su jais ilgeliau buvo ar blogiau

sie kompresiukai negydo pienliges, jie skirti itrukusiu speneliu gydymui wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2010 12 19, 13:38)
Jei pienlige, tai tas skausmas toks kaip ir einantis gilyn. Skaua ne tik pati speneli.
Paziurek atiziai vaiko burnyte ar nera baltu pusleliu.

liezuviukas pabales truputi bet niekad nekreipiau i tai demesio, bet ziuriu ant vienos danteneles lyg baltas taskiukas yra g.gif
QUOTE(Dolyte @ 2010 12 19, 14:19)
as jusu vietoj kreipciausi i daktara, o tik tada, kai patvirtins, kad tai tikrai pienlige, tik tada gydyciausi. Nepirkit daktarin, kuris nera pigus  schmoll.gif
sie kompresiukai negydo pienliges, jie skirti itrukusiu speneliu gydymui wink.gif

kad musu daktare tik treciad dirbs, as jau nebezinau ar tiek ilgai islauksiu. ir vaikas visa diena labai neramus ir as su baime laukiu kol atsibus ir vel ta kruti reiks duot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs.ieva @ 2010 12 19, 14:02)

taip, daktarinu reikia tepti ir spenelius, ir vaiko burnytę, ten, kur baltos dėmelės..Dakarin'ą pirkau kovo mėnesį, kainavo iki trisdešimt litų, gal kokie dvidešimt septyni.. g.gif Dar daktarė patarė vaiko vidinuj žandukus tiesiog su marle užvyniota at piršto valyti, tas baltas dėmeles, bet mums nepadėjo toks valymas be nieko..Taip pat naudojau sodos tirpalą, ir vaikui burnytę prabraukdavau, ir sau spenelius su juo nuplaudavau, bet irgi nebuvo jokio rezultato..O skaudėjo tai nepakeliamai, tikrai iki ašarų, vyrui jau gaila būdavo žiūrėt, kokia kančia, vos ne nutraukėm maitinimo.. doh.gif Galų gale nusipirkau to Daktarino ir viskas susitvarkė per kelias dienas, akys nušvito.. bigsmile.gif

QUOTE(mrs.ieva @ 2010 12 19, 16:59)
liezuviukas pabales truputi bet niekad nekreipiau i tai demesio, bet ziuriu ant vienos danteneles lyg baltas taskiukas yra  g.gif

kad musu daktare tik treciad dirbs, as jau nebezinau ar tiek ilgai islauksiu. ir vaikas visa diena labai neramus ir as su baime laukiu kol atsibus ir vel ta kruti reiks duot  unsure.gif

Jei ant dantenų yra baltų dėmelių, drįstu spėti, kad tikrai pienligė..Dar apžiūrėkit žandukų vidines puses..
Jei norit išlaukti, kol dirbs gydytoja, pabandykit sodos tirpalu pasiplovinėti, nepakens, gal padės.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ledoksne @ 2010 12 17, 15:09)
Tikiuosi sulaukti patarimų. Dukrai 2 mėn. Yra taip, kad palietus skauda vieną (.) ir būtent apačioj, pažasties link. Jau antra diena taip. Atrodo, lyg pienas būtų susikaupęs ten, bet neišeina jo iš ten ištraukti, ir masažuoju prieš kiekvieną maitinimą, kitą krūtį masažuojant, pienas bėga, o šią masažuojant - ne. Traukiant pieną rankomis, jis normaliai bėga. Ir toks jausmas, lyg spenelis būtų stipriai skausmingai sutrauktas, kaip nuo šalčio. Tiesa, pamiršau paminėti, vakar krūtis buvo labai karšta, tiesiog degė, vienu metu jau jaučiau, kad ir temperatūra kyla, bet kažkaip išsisukau gerdama daug vandens ir dėdama šviežią bulvę ant krūties, temperatūra ir raudonas plėmas ant krūties dingo. Liko tik krūties skausmas, sunkumas ir jausmas, kad toje vietoje neištraukiamas pienas. Prieš maitinimą bandžiau oksitocino į nosį kišti, bet nepadėjo, taip pat ir maitinimo pozą bandžiau tokią, kad dukros smakras būtų nukreipta į tą skausmingą vietą unsure.gif Nežinau, ką daryti, dukrai pavalgyt lyg ir užtenka, tvarkingai apžioja,  su speneliais viskas tvarkoj, nu bet skausmas apžiojus, negera ir pagalvoti  verysad.gif

šita situacija baigėsi gerai, įtariu, nuo nervų man ten buvo užsiblokavę. bet net oksitocinas įdėtas į nosį nepadėjo atleisti to latako g.gif galvojau, nusprogs man krūtinė doh.gif bet dingo įtampa, atsileido ir išbėgo

QUOTE(ast_alaus @ 2010 12 18, 19:13)
Mamytes, nemetykit pinigeliu vejais  mirksiukas.gif Kuo puikiausiai galima ir be pientraukio issiversti. 
Daznas zindymas ir padeties pasirinkimas, kad smakras butu ties sukietejimu problema isspres p[er 24-48 valandas.  4u.gif

nepadėjo smakriukas, gal tik truputį atleisdavo tą vietą, po maitinimo praėjus kelioms minutėms, vėl tas pats. o pientraukį pirkau, nes gali tekti jį panaudoti, išėjus į mokslus cool.gif

Atsakyti
Man suketėjimo atveju kai buvo temperatūra pientraukio kažkaip neprireikė, nusitraukinėjau rankomis ir dažniau dėjau vaiką prie krutinės. mano vyrukas visus guzus iščiulpė biggrin.gif
Atsakyti
O jums nebuna, kad po maitinimo niezti krutine? g.gif As jau ne pirma karta pastebiu,kad man vis panyzta blink.gif

Kadangi as Kuciu neisivaizduoju be aguonu pieno, kaip manot, jei as viena puodeli aguonu pieno isgersiu kartu su kuciukais, ar vaikas nebus apsimiegojes paskui? Nes mane labai labai ant miego patraukia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2010 12 20, 13:29)
O jums nebuna, kad po maitinimo niezti krutine?  g.gif  As jau ne pirma karta pastebiu,kad man vis panyzta  blink.gif

Kadangi as Kuciu neisivaizduoju be aguonu pieno, kaip manot, jei as viena puodeli aguonu pieno isgersiu kartu su kuciukais, ar vaikas nebus apsimiegojes paskui? Nes mane labai labai ant miego patraukia  blush2.gif

ir man aktualus klausimas, nes dievinu aguonpieni, bet manes jis ant miego netraukia g.gif

o kaip zindyves gydotes gripa?? as jauciu kad mane puola gripas, skaudamas guzas gerkelj negaliu nieko praryt, jau hexoral skalavimas nepadeda unsure.gif ir visa diena galva labai sunki, raumenis lauzo..uij kaip nenoriu sirgti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs.ieva @ 2010 12 20, 16:00)
ir man aktualus klausimas, nes dievinu aguonpieni, bet manes jis ant miego netraukia  g.gif

o kaip zindyves gydotes gripa?? as jauciu kad mane puola gripas, skaudamas guzas gerkelj negaliu nieko praryt, jau hexoral skalavimas nepadeda  unsure.gif  ir visa diena galva labai sunki, raumenis lauzo..uij kaip nenoriu sirgti  verysad.gif

Laukiam palaiminimo,kad aguonpienis nepakenks bigsmile.gif

Paskaityk cia vaistai zindyvems
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2010 12 20, 20:18)
Laukiam palaiminimo,kad aguonpienis nepakenks  bigsmile.gif

Galit ir du puodelius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Košė-Malošė @ 2010 12 20, 19:04)
Galit ir du puodelius  mirksiukas.gif

labai liuks thumbup.gif tik as galvoju ar aguonos nepucia pilvuko ar neraizo, jeigu leliukui dar tik trys savaites , bet tikekimes ka ne ax.gif

as isgeriau paracetamolio nes tempa buvo virs 38, bijau kad leliukas neuzsikrestu, bet neciaudau, nesloguoju, nekosciu..tacciau ir MB ir vyresnioji dukryte irgi bacila pasigave doh.gif
Atsakyti
noriu paklausti vieno dalyko, kuris cia turbut ne i tema bet..
ar nei viena mamyte neturi tokios problemos, kad pastoviai, kasdien pucia pilva? blush2.gif man tai dabar pastovus galvosukis, ka besuvalgyciau, nuo visko ir todel vaikiukui vis kaupiasi dujos. gal kas zinot kaip man su tuo kovoti?
Atsakyti