QUOTE(Dolyte @ 2011 01 05, 00:06)
Situacija tokia: nuo vasario men grysiu i mokslus, viena diena per savaite, kelios valandos. Mazylis kaip tik tuo metu valgys ir ne viena karta.
jau mastau, ka reikes daryti
1. ar jau pirkti pientrauki ir nusitraukineti pieneli ar tiesiog ryte, pries mokslus, dar kai mazylis miegos, nusitraukti ir palikti jam?
2. kiek jis isgers to pienelio? kiek reikes stengtis?
3.ar MB turetu girdyti is buteliuko su soskyte ar tik is buteliuko? nenoriu kad priprastu prie buteliuko

1. ar jau pirkti pientrauki ir nusitraukineti pieneli ar tiesiog ryte, pries mokslus, dar kai mazylis miegos, nusitraukti ir palikti jam?
2. kiek jis isgers to pienelio? kiek reikes stengtis?

3.ar MB turetu girdyti is buteliuko su soskyte ar tik is buteliuko? nenoriu kad priprastu prie buteliuko

bandau atsakyti, nes pradėjau mokytis (dieninės studijos) kai mažyliui buvo 2,5 mėn

1. iki šiol ir tada kai mažesnis buvo dariau taip- pamaitindavau prieš išeinant ir palikdavau pientraukiu nusitraukus, kad gautųsi ilgesnis intervalas, tarkim pavalgydinu, tada po 3/4 val pamaitina vyras iš buteliuko, tada grįžusi maitinu, tai summa sumarum, galiu išeiti į paskaitas apytiksliai 6/8 val...nusitraukdavau įvairu laiku, kada galiu, kada turiu, kada įmanoma.
2. kiek išgers, pasibandyk anksčiau, o ne pirmą išėjimo dieną...taip apytikriai žinosi kiek reikia...mums buvo, kad daugiau palikdavau, bet ponaičiui nereikėjo, tai išpylėm lauk...kažkada palikau per mažai- būtų dar gėręs...įvairiai būna

3. Girdom iš buteliuko, esu bandžiusi šaukšteliu, bet nekaip ėjosi

Tiesa, yra buvę atvejų, kai tarpuose tarp paskaitų važiuodavau namo- pamaitinu ir atgal, yra buvę, kad vyras atveža man vaikelį, pamaitinu mašinoje ir į paskaitas...visko buvo...o namie visada kuo dažnaiu glaudžiu prie krūties...pakolkas viskas gerai...šiuo metu esu praktikoje taigi vėl taip pat darau