QUOTE(MonaSaule @ 2011 01 17, 15:46)
Ar gali taip būti, kad po pamaitinimo, pabandžius su pientarukiu beveik nieko nebepritrauki (na apart keletos lašų..)?
Ir dar iškilo toks klausimas, gal jums pasirodys ir kvailas, bet man neužilgo reikės kaskart paruosti MP vienam valgymui, nes paciai neišeis zuikucio pamaitinti, - kada geriausia prisitraukti pienuko vakarui? Naktį ?
Po maitinimo nieko man nelieka (nežinau ar tai gerai ir ar normalu, nes iš paskaitytų jūsų atsiliepimų, tai jums lieka MP), o prieš ar tarpuose tarp maitinimu nutraukus, tai bijau, kad kitam kartui pati neturėsiu ką duoti...
Kada jūs pasirūpinate pienuku, kai pačios negalite pamaitinti?
galiu papasakoti, kaip aš darau, nes man nuolat tenka išeiti į paskaitas....šiaip anksčiau ir man atrodė, kad jeigu nutrauksiu, nebeturėsiu ką pasiūlyti...bet tai visišaki netiesa...kuo daugiau nutrauksi/duosi žįsti- tuo daugiau pasigamins į jo vietą naujo pienuko......tai aš būna darau taip- pvz nutraukiu puse normos į buteliuką ir tada palaukiu šiek tiek ir pamaitinu krūtimi...tada palaukiu kiek laiko ir dar nutraukiu puse normos į buteliuką....
mano nuomone, sunkiausia yra pradėti, bet kai jau, kaip sakau, ,,užkuri fabriką", tai tikrai pienuko pradeda gamintis daugiau

visa tai supratau, kai pamačiau, jog paprastom dienom, kai einu į paskaitas ir nusitraukineju- pienuko padaugėja, o kai savaitgaliais būnu namie- pabandžius šiaip, juokais, nusitraukt- pienuko nėra...tiesiog jo gaminasi tiek, kiek reikia tos dienos poreikiams...

p.s keista, bandžiau naktį nusitraukt kažkada- neištraukiu nė lašo

nesuprantu kodėl