Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis Zippy vežimėliai

QUOTE(Killing_me_softly @ 2011 02 21, 11:56)
Krepšys tikrai didelis. Tačiau bent jau senesnės gamybos Zipiuose prie jo beveik neįmanoma prieiti. Na kol uždėtas lopšys, tai situacija dar pakenčiama, bet su sportine dalimi lieka labai siauras tarpelis ir net norint kojyčių užklotą ten sukišti, reikia labai daug pastangų. Naujesniuose vežimėliuose lyg ir patvarkyta šita problema. Gal parašys mamytės, neseniai pirkusios vežimėlį g.gif

na as vezimeli pirkau rugsejo men ir kol kas naudojau tik lopsi, bet krepsys tikrai liuks thumbup.gif ir didelis ir visokiausias smutkes ten susikraunu is parduotuves, nes dideli vandens bambali kazkada igrudau, bo buvo labai salta ir pagailo ranku tist blush2.gif Apskritai man Zippis labai patinka, ypac mano zieminukei merginai tokiam giliam lopsy niekada jokie vejai neuzpucia, pro visas pusnis kaip su tanku vazineju thumbup.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif zippy thumbup.gif laaabai jo patenkinta thumbup.gif lopsi naudojom ilgai beveik iki 8 men. dabar jau naudojames kaip sportinuku irgi liuks, aisku yra kai kuriu nepotogumu,pvz. man nepatogu nuleisti ar pakelti nugarele, buomelis nesireguliuoja, bet nekreipiu didelio demesio. del krepsio daigtams sudeti drinks_cheers.gif su sportine dalim nepatogu, mazas tarpas. musu zipukas is paciu pirmu. bet kaip bebutu, vezimukas superinis, manevringas, visur pravaziuoja, labai gerai apsaugo nuo vejo thumbup.gif
Atsakyti
Priimsit neigiama nuomone be pykciu? Nesu nei platintoja kitokiu vezimu, nei savaji pardavineju, tiesiog nuosirdziai patariu nepirkti sito vezimo.

Turi mano sesuo toki - prasikeike verysad.gif Kadangi priziuriu kartais jos sunu ir teko pastumdyt - jau susidariau nuomone. Net nepalyginsi su manuoju (turiu Peg Perego), kuri naudoju ir naudosiu dar ilgai.

Sesuo pirko Zippy pries metus kazkur, kai tik atsirade visi buvo. Dabar su Zippiu kas antras vaiksto,o skelbimuose pilna pardaveju kurie net nenaudojo sportines dalies. Todel kad visiskas sh**** atsiprasant sis vezimas.

Pirmas ispudys - lopsis didelis, gerai apsaugo nuo vejo, pritaikytas musu klimatui. Rieda puse velnio, tiek to, sakykim gerai, nors stumdziau ir geriau riedanti.
Viskas, tuo visas geris pasibaigia.

QUOTE(pati22 @ 2011 01 20, 16:13)
O kai persikelem i sportine dali, prasidejo nesamones  doh.gif Labai nekokybiskai padaryta: gaubto medziagos atkerusios, vejai pucia, kazkoks kreivas, dirzai grubus, reguliuojasi sunkiai... Zodziu, su sportine dalimi Tutuciui dar yra kur padirbeti. Reziume: vezimelio kaina atitinka kokybe. Zipuka iskeitem i brangesni uzsienietiska vezimeli, nes sportine dalimi buvome nepatenkinti  schmoll.gif O lopsiukas ir kedute tarnavo puikiai.

Visiskai pritariu, butent taip ir yra, del to pardavinetojai ir nenaudoja sportiniu daliu. Beje, sis sportinukas neturi vaizdo, atrodo kazkaip kaip is atskiru vezimu daliu surinktas, negrazus. Bet cia mano nuomone, gal kazkam patinka. Vaikas slysta i prieki, matosi kad nepatogu.

QUOTE(rozine_svajone @ 2011 02 15, 12:50)
mes irgi nusipirkom savaitgali zipuka thumbup.gif ir mum sake kad jau greit dings nuolaida, db jo kaina 1150lt  ax.gif

Pirkom pries metus su sese, sake ta pati lotuliukas.gif Bando prastumt greiciau ir tiek, kad zmones griebtu kol pigu.

QUOTE(Slonik @ 2011 02 22, 15:49)
drinks_cheers.gif  zippy  thumbup.gif  laaabai jo patenkinta thumbup.gif  lopsi naudojom ilgai beveik iki 8 men. dabar jau naudojames kaip sportinuku irgi liuks, aisku yra kai kuriu nepotogumu,pvz. man nepatogu nuleisti ar pakelti nugarele, buomelis nesireguliuoja, bet nekreipiu didelio demesio. del krepsio daigtams sudeti  drinks_cheers.gif  su sportine dalim nepatogu, mazas tarpas. musu zipukas is paciu pirmu. bet kaip bebutu, vezimukas superinis, manevringas, visur pravaziuoja, labai gerai apsaugo nuo vejo  thumbup.gif

Esat labai patenkinta, nors pati ivardijot pilna trukumu, gal bandot pateisinti nevykusi pirkini? biggrin.gif

Dar pridursiu - vezimas ziauriai nestabilus, virsta, neimanoma pravaziuot kalniuka - nei uzvaziuot nei nusileist. Kas is didelio lopsio, jei bandant vaikui sestis, vezimas virsta? Dar misusas - lopsi nepatogu nesti.

O jau parodijos Zippio juoka kelia - Lipo, Milly Way, Cipo lotuliukas.gif

Reziume - uz tokia kaina galima nupirkti daug geresni deveta ar net nauja.
Atsakyti
...visi vežimai turi ir pliusų ir minusų, bet bent jau aš kolkas ir sportinuku džiaugiuosi, pas mane zippy sport - kolkas nenuvylė ir nesiruošiu parduot mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiko mamytės, 4u.gif

parduodu beveik nauja "tutis trio comfort" lauke buvom su juo tik kelis kartus sportinė dalis visiškai nenaudota, mašininė kedutė tik porą kartų, lopsys naudotas tik tiek kiek buvom lauke, parduodu dėl to, kad turiu kitą. Už jį norėčiau gauti 750LT (dviejų spalvų: šviesesnė ir tamsesnė ruda.) jei reikės - galėsiu atsiųsti nuotraukas. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(ikikuki @ 2011 02 25, 18:25)
...
Esat labai patenkinta, nors pati ivardijot pilna trukumu, gal bandot pateisinti nevykusi pirkini?  biggrin.gif

nera idealaus vezimo
net nebandau teisinti kaip sakot nevykusi pirkini, nes taip nemanau.jei reiketu dar karta rinktis tai pirkciau vel zippuka. VISUR pravaziuoja (per smeli pajuryje, miske, per pusnynus)sakot, kad nestabilus... g.gif na mes lengvai uzvaziuojam i kalniuka ir nuo jo. Manevringas vezimas, lengvai vaziuoja.
Sportinukas erdvus kaip ir lopsys. Net gulimoj padetyj vaikas visiskai apsaugotas nuo vejo is sonu, deja taip yra ne visose vezimukose (pvz. ANMAR)

QUOTE(...sara... @ 2011 02 25, 22:44)
...visi vežimai turi ir pliusų ir minusų, bet bent jau aš kolkas ir sportinuku džiaugiuosi, pas mane zippy sport - kolkas nenuvylė ir nesiruošiu parduot  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

pasikartosi, bet TUTIS ZIPPY vezimuku patenkinta thumbup.gif

daug vezimuku, daug mamu ir kiekvienos nuomone ir patirtis skirtinga, visiems visada neitiksi mirksiukas.gif

4u.gif

Atsakyti
Sveikos mergaites kaip tik planuoju pirkt vezima ir butent sita visokiu nuomoniu prisiklausiau bet kazkaip apsisprendus esu ir noriu butent tokio noreciau paklausti kaip su ta automobiline kedute iki kokio amziaus leliukas i ji telpa. I is kur geriausiai pirkti si vezimeli.
Atsakyti
prasom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2011 03 02, 22:38)
Sveikos mergaites kaip tik planuoju pirkt vezima ir butent sita visokiu nuomoniu prisiklausiau bet kazkaip apsisprendus esu ir noriu butent tokio noreciau paklausti kaip su ta automobiline kedute iki kokio amziaus leliukas i ji telpa. I is kur geriausiai pirkti si vezimeli.

mes pirkom baby city vilniuje. o del kedutes, tai manau nuo kiekvieno vaiko priklauso. ten raso man rodos iki 11 kg. mums kai buvo 11 men dar joje sedejom. tik gavom dovanu kita kedute tai persedom i ja. siaip vezimukas tikrai thumbup.gif . jei reiktu vel pirkti tai tikrai pirkciau toki pati.
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2011 03 02, 22:38)

mes pirkom turguj (Klaipedoje) atveze net namo iki buto thumbup.gif , o del kedutes, tai dukryte sveria ~10 kg ir dar telpa
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2011 03 02, 23:38)

Manau geriausia jy pirkti arba is firminiu Tutis parduotuviu ( kiek zinau viena is ju yra kaune ''urmo'' miesteli , arba is tutis vezimeliu gamyklos , ji taip pat yra kaune) . Esme tame kad neapsimoka pirkti parduotuvese, pvz tokiose kaip ''Kotryna'' ar pan. , kadangi tos parduotuves dar sau pinigeliu uzsimeta kad liktu nuo pardawimo. Pvz mes kai savo zippio ieskojom, tai buwom apsiziureti akropolyje , ten neatsimenu kokioje vaiku prekiu parduotuveje, zippy 3in1 jau su nuolaidom ten kazkokiom mums butu kainaves apie 1350 (cia jau tipo su tos parduotuves nuolaida).. o nuvaziavus y tutis firmine ju parduotuve urme , zippio kaina buvo 1150! tai wa.. bet seip mes po to nusprendem pirkti is zmoniu ta vezimely smile.gif ir dabar esam patenkinti sawo sprendimu smile.gif
Atsakyti
aciu mergaites jau susiskambinau siandien su zippy gamykla kaune ir susitariau kada pasiimsim ir suma bus 1150 Lt
Atsakyti