QUOTE(rimas19 @ 2011 05 01, 19:01)
Dar pasikartosiu, nieko tokio kad luzta svarbu kad pastebejus defekta toliau nebegaminama , cia kazkaip to nesimato.
1. Del stabdziu - taip ir maniau, kad jums pliusas. Na jei ikalnese vezimo nepaliekat, ar stipresnio vejo nebuna gal ir vieno rato stabdymo uztenka..
2. Teisingai -remas lengvas ir kad vezimas butu stabilesnis tikrai nepamaisytu lopsi tvirtint nors 5cm zemiau. Jus to net nepajustumet pasilenkdama.
3. Rankenos tvirtinimas tragiskas tuo kad iki kniedziu yra koks 5cm atstumas, gaunasi petis ir keliant ar nesant metalas lankstosi, juda.
Kas liecia mane tai zinoma kad vieni vezimukai labiau patinka kiti ne, naturalu, savo puslapio neturiu gal ir verta apie tai pagalvot..... Ziniu turiu nesamoniu nerasau. Be manes zymiai liudniau cia butu uzsigirtumet
4. O man kazkaip atvirksciai atrodo, kad jus zipukais prekiaujat
1. Del stabdziu - taip ir maniau, kad jums pliusas. Na jei ikalnese vezimo nepaliekat, ar stipresnio vejo nebuna gal ir vieno rato stabdymo uztenka..
2. Teisingai -remas lengvas ir kad vezimas butu stabilesnis tikrai nepamaisytu lopsi tvirtint nors 5cm zemiau. Jus to net nepajustumet pasilenkdama.
3. Rankenos tvirtinimas tragiskas tuo kad iki kniedziu yra koks 5cm atstumas, gaunasi petis ir keliant ar nesant metalas lankstosi, juda.
Kas liecia mane tai zinoma kad vieni vezimukai labiau patinka kiti ne, naturalu, savo puslapio neturiu gal ir verta apie tai pagalvot..... Ziniu turiu nesamoniu nerasau. Be manes zymiai liudniau cia butu uzsigirtumet
4. O man kazkaip atvirksciai atrodo, kad jus zipukais prekiaujat
1. As vezimo su savo didziausiu turtu nesaugiose salygose niekur nepalieku, nepalikciau ir visus 4 ratus uzfiksavus ir dar spyna prirakinus

2. 5 cm lenkiantis su 6.5 kg (tiek siuo metu) vaiku labai jauciasi ant nugaros apkrovimo

3. Iki tu kniedziu / nekniedziu nuo rankenos lenkimo yra 1.5 cm, paskui eina jau lenktas metalas, o lenkimuose siek tiek kitaip apkrovos pasiskirsto, kitaip ir tas metalas apdirbtas yra.
4. Neprekiauju

Apie prekyba galiu minusu prisakyti nemazai, teko susidurti perkant, isigijimas vezimo buvo siaubingas, norejau trekti ir vaziuoti i turgu lenkiska koki pirkti, bet ta vieninteli nesklanduma isigijant tikrai kompensuoja patogus naudojimas.