Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis Zippy vežimėliai

as irgi domejausi zippio odinukais, bet pamaciau gyvai or visiskai nepatiko, net neprireike kad aprodytu issamiai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2011 08 28, 11:21)
kol kas Tutis zippy laimi savo lopsio dydziu pries visus, ir stogo dydziu, zinoma, dirzu nebuvimas lopsyje - trukumas, bet ne esminis, nes visa kita labai patogu ir praktiska.

o kodel lopsyje dirziukai butu privalumas? jei jie pritvirtinti prie lopsio tai man atrodo tik nugaryteje visokiu papildomu nelygimu sudarytu, jei aks kart uzdedint...o koks tikslas? cia didesniam? bet juk pakankamai patogi ir erdvi ir su pilnai gulima padetimi sedima dalis kurioje galima prisegti jau galinti isiridenti is lopsio maziuka. Jei migdyti kur laukia didesni lopsyje, galima uzdeti tinkliuka nuo uodu taip greit neisirops vaikiukas, o jei salia racija isgirsit. Cia tik jeigu galimybes. Man asmeniskai nekiltu i galva noreti lopsio su dirzais. Ar jus noretumete su lopsiu gabenti automobilyje?
Papildyta:
QUOTE(@leja @ 2011 09 08, 11:50)
as irgi domejausi zippio odinukais, bet pamaciau gyvai or visiskai nepatiko, net neprireike kad aprodytu issamiai  unsure.gif

Uz tai labai gerai kai yra ivairiu modeliu ir plati spalvyciu gama, nes mums odinukas ir paveiksliukuose ir gyvai tai super patinka. bet cia priklauso nuo skonio, reikalavimu, noru. Svarbiausia yra is ko rinktis. Nes siaip visos funkcijos, dydis, patogumas vienodas.
Atsakyti
Zippio vienas is privalumu mano nuomone yra butent patogi sedima dalis, ir tikrai nesutinku, kad ji lieka nenaudojama. Jei vaikas megsta miegoti daug lauke tai nepakeiciamas dalykas, nepalyginsi su kokiu mazu sketuku. Mums tai kaip reikiant atitarnaus visos dalys.
Papildyta:
QUOTE(@leja @ 2011 09 08, 11:50)
as irgi domejausi zippio odinukais, bet pamaciau gyvai or visiskai nepatiko, net neprireike kad aprodytu issamiai  unsure.gif

Kodel nepatiko? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(meduliukas @ 2011 08 22, 17:13)
O Tutis zippy lopsio dugno nugaryte pasikelia siek tiek, kaip pas kitus gamintojus ar ne g.gif
Kas odinuka turit - ar patinka?

jau minejo merginos, kad pasikelia, bet as tai naudodavau nebent tik siek tiek pakelimo padeti, nes pakelus staciau "ciuozia: leliukas i vezimelio apacia. tai mums si funkcija nelabai reikalinga buvo, bet ji yra jeigu kam jos prireiktu. Kai vaikas norejo jau viska matyti ir iskraustem i sportinuka.

Pussesere susigunde odiniu zipuku, ir as as jau apziurejau, tai man patogus kaip Zippiui ir priklauso ir stilingas vezimelis. O kas gali nepatikt?
Atsakyti
QUOTE(giedruteliux @ 2011 09 08, 12:18)
Kodel nepatiko? blush2.gif
Papildyta:

O kas gali nepatikt?

man pirmiausia tai nepatiko pati oda. Palyginus su kitu gamintoju kazkokia labai kieta ir nemaloni unsure.gif ir siaip pats vezimas neprilipo, net ir ne odinis, ne mano kaip sakoma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2011 09 08, 12:33)
man pirmiausia tai nepatiko pati oda. Palyginus su kitu gamintoju kazkokia labai kieta ir nemaloni  unsure.gif  ir siaip pats vezimas neprilipo, net ir ne odinis, ne mano kaip sakoma  ax.gif

na tuomet linkiu atrasti savaji 4u.gif nors mums priesingai Zippy mersiukas labai patinka;)
Atsakyti
QUOTE(zydrunyte @ 2011 08 26, 20:50)
Merginos o kiek dabar kainuoja automobilinė zippy kėdutė su adapteriais?  4u.gif

o ar pardavineja atskirai zyppy kedutes? Visas komplektas 3 in 1 ~1200
QUOTE(Tutti @ 2011 08 28, 09:34)
zipio sportinėj daly tikrai patogu miegoti, lygu, telpa ir didelis vaikas smile.gif

drinks_cheers.gif visiskai sutinku. Mes labai naudojame sportine dali del to kad lygu, patogu miegoti, telpa didelis arba vyresnis vaikas;)
Atsakyti
QUOTE(gabytesaulyte @ 2011 08 12, 19:20)
Beje va kaip tik norejau mamu paklausti , kurios jau su zippi sport dalimi wazinejo ziema- kokios firmos vokeli pirkot y wezimaiti? noeciau pirkti womar- bet nezinau ar yra tos firmos ilgu vokeliu, kiek maciau tai kazkaip tik leliukiski vokeliai yra, o mano panelei ziema bus metukai tai reiktu didesnio .. o gal tiesiog per mazai domejausi tais vokeliais y vezimaiti..

As praejusia ziema vazinejau lopsiu, i lopsi dedavau si vokeli user posted image
dabar paziurejau, jog puikiai tiks i sportini, yra skyles dirzams ir dydis tikrai pakankamas. Pirkau vaikams.eu, firma nera kazkokia garsi, tik pernai pora litu pigiau kainavo, viskas brangsta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(anileve @ 2011 09 08, 10:58)
o kodel lopsyje dirziukai butu privalumas? jei jie pritvirtinti prie lopsio tai man atrodo tik nugaryteje visokiu papildomu nelygimu sudarytu, jei aks kart uzdedint...o koks tikslas? cia didesniam? bet juk pakankamai patogi ir erdvi ir su pilnai gulima padetimi sedima dalis kurioje galima prisegti jau galinti isiridenti is lopsio maziuka. Jei migdyti kur laukia didesni lopsyje, galima uzdeti tinkliuka nuo uodu taip greit neisirops vaikiukas, o jei salia racija isgirsit. Cia tik jeigu galimybes. Man asmeniskai nekiltu i galva noreti lopsio su dirzais. Ar jus noretumete su lopsiu gabenti automobilyje?
Papildyta:

Apie dirzus pagalvojau del vaiko saugumo, nes dideleje dalyje lopsiu jie yra, kad atsitikus nenumatytam atvejui vaikas neiskristu is vezimuko lopsio, maza kas gali nutikti, kad ir labai smarkus netiketas vejo gusis. Jeigu dirzai itaisyti gerai, jokiu nelygumu nera po nugaryte.
Lopsyje vezti niekada neplanuoju net ir trumpo atstumo masinoje, niekada schmoll.gif Net ir tam pritaikytuose lopsiuose, as vaika gimdau ne tam,kad paskui uzmusciau ir per daug skaudu pvz maciau, kai zuvo 9 men mazulis, vezamas lopsyje....net mintis tokia nekiltu vezti lopsyje, nesamone kazkokia.
Tiesiog man patinka erdvus lopsiai, kur vaikas telpa beveik iki metu, gali jame net sedeti, nes taipatogu vaikui, patogiau miegoti, negu nukarusiom kojom, skandinavijos salyse jau dickiai vaikai lopsiuose vezinasi, net vaikstantys.

Bet cia kaip kam patogiau.
Atsakyti
Mum Zippy nepatiko... Jie tada vos tik pasirodė, važiavom tiesiai į tą jų sandėlį kaune. Žiūrinėjom, galvojam lietuviškas, savas... Pasirodo, vistiek lenkai gamina (vyras kažkokiu būdu išsiaiškino, deja per vėlai).
Nepatiko, nes per tą medžiagytę vaiko oda nekvėpuodavo (nuolat prakaito lašai), nuolat varžtai byrėdavo, detalės išlinkdavo... Kartą į garantinį važiavom, bet po to numetėm. Vat dabar stovi sau, žadu kažkada fotografuot ir gal kam simboliškai perduot.
Dar dėl to kauno sandėlio (ar kas ten raudondvario plente). Atvažiavom mes jau kaip ir pirkti vežimėlio, klausiu kodėl ratai ne tokie kaip nuotraukose. Aij sako, tokių ratų nėra, čia tik dėl nuotraukų. Nusistebėjau, dar su ja pasišnekėjau, galų gale pasakė, kad gal vėliau kada tie ratai ir bus. smile.gif Sumokėjom 1200lt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(temporary @ 2011 09 11, 20:58)
Mum Zippy nepatiko... Jie tada vos tik pasirodė, važiavom tiesiai į tą jų sandėlį kaune. Žiūrinėjom, galvojam lietuviškas, savas... Pasirodo, vistiek lenkai gamina (vyras kažkokiu būdu išsiaiškino, deja per vėlai).
Nepatiko, nes per tą medžiagytę vaiko oda nekvėpuodavo (nuolat prakaito lašai), nuolat varžtai byrėdavo, detalės išlinkdavo... Kartą į garantinį važiavom, bet po to numetėm. Vat dabar stovi sau, žadu kažkada fotografuot ir gal kam simboliškai perduot.
Dar dėl to kauno sandėlio (ar kas ten raudondvario plente). Atvažiavom mes jau kaip ir pirkti vežimėlio, klausiu kodėl ratai ne tokie kaip nuotraukose. Aij sako, tokių ratų nėra, čia tik dėl nuotraukų. Nusistebėjau, dar su ja pasišnekėjau, galų gale pasakė, kad gal vėliau kada tie ratai ir bus. smile.gif Sumokėjom 1200lt. smile.gif

Sutinku su jumis drinks_cheers.gif mes pirkom Zippy bazeje ,mokejom 1250lt ,irgi galvojom lietuviskas ,grazus... tai tik dizainas cia ir privalumas daugiau nieko schmoll.gif vaikas vasara prakaitavo nuo tu tipo ''naturaliu'' ciuzinuku,lopsi kazkokiu kietu grioviu pridaryta ,isivaizduoju ka kudikis jaucia guledamas,tiesem i tuos griovius paminkstinima....perejom i sportini ir jis mums nepatiko ,dirzai kazkaip cia idomiai pritvirtinti ,tas kur per juosmeni tai isvis kazkokia nesamone ,jis vis atsilaisvina,ciuzinukas nepritvirtintas sedimoj dali ,tai vaikas kojas ant remo uzsikelia ,kuris beja yra labai toli,ir sedi susikuprines ,sukrites ...nu zodziu pastoviai turi taisyti.. negalejo padaryti arciau ta lanka ,kad kojyciu negaletu uzsikelti ,kam taip toli ,kokia jo funkcija isvis? sakyciau apsaugai ,bet pasirodo tik dizainui ...dar nepatiko ,kad su lopsiu ant ratu pasupt negalima ,nes lingiu nera ,kaip pirkom net minties nebuvo ,kad tokio dalyko gali nebuti schmoll.gif doh.gif dabar kazkas su ratais netvarkoj darosi ,kazkaip isiklaipe jie ,vyras taise ziurejo nieko nepadare ,vesim i garantini ...nu zodziu nieko gero .. nepirkciau daugiau tikrai schmoll.gif kokybe neatitinka kainos,kopijavo nuo uzsienietisku ,bet tik dizaina islauze ,o vaiko konfortui demesio nulis schmoll.gif
Atsakyti
Oho kaip Jums nepasisekė doh.gif Aš priešingai, nei vieno Jūsų išvardinto trūkumo nepastebėjau/nesusidūriau rolleyes.gif Nei vaikas prakaitavo, nei kokių griovių lopšy buvo, nei diržai trukdo ar atsilaisvina ir net pasupt sugebėdavom biggrin.gif Ir kaip tik, pirkčiau ir dar kartą tokį ir visoms savo draugėms rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bellina: 20 rugsėjo 2011 - 09:42
Mes taip pat turim Zippy, bet jis mums schmoll.gif Daugiau niekada sio vezimo nepirkciau. Ratus siam vezimui taisem jau po menesio, ir po to kas pusmeti, sportines dalies nugarele karts nuo karto uzsikerta (dazniausiai paciu netinkamiausiu laiku), visi esantys mygtukai gremezdiski ir viena ranka sunkiai paspaudziami. Kaip jau buvo mineta sportineje dalyje esantis buomelis be paskirties - pirmiausiai yra labai zemai ir labai toli nuo vaiko, jis ten pastoviai kojas uzsikelia ir sedi susmukes. Na zodziu, kas iesko naujo vezimo siulyciau labai gerai pagalvoti ir issibandyti ji parduotuveje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo medlina: 21 rugsėjo 2011 - 16:57