Įkraunama...
Įkraunama...

Dzūkijos kraštų statybininkai

Pirmoji tema.

Antroji tema.

user posted image

Tikiuosi nesupyksite,kad leidau sau sukurti musu plepesiu temele blush2.gif
Atsakyti
Laba,
na va, kaip operatyviai jau ir nauja temelė thumbup.gif

Pas mus darbymetis. Vakar pradėjo Ia. tūliką plytelėm klijuoti, IIa. vos ne visą glaistymą nušveitė, šiandien išmėgins vieno kambario lubas dažyti (bent jau taip planuose). O aš vakar su gipsu terliojausi, išmėginau, ar gausis mano planai. Nu ką, pusiau gavosi, nes vos sustingusį savo "lapelį" padėjau ant ne visai lygaus paviršiaus ir jis, matyt galutinai džiūdamas, sulūžo bash.gif: Nu niekis, pasidarbuosiu toliau doh.gif: O tų lapelių man reikės nemažai....
Atsakyti
QUOTE(DainaM @ 2010 11 30, 07:49)
Laba,
na va, kaip operatyviai jau ir nauja temelė thumbup.gif

Pas mus darbymetis. Vakar pradėjo Ia. tūliką plytelėm klijuoti, IIa. vos ne visą glaistymą nušveitė, šiandien išmėgins vieno kambario lubas dažyti (bent jau taip planuose). O aš vakar su gipsu terliojausi, išmėginau, ar gausis mano planai. Nu ką, pusiau gavosi, nes vos sustingusį savo "lapelį" padėjau ant ne visai lygaus paviršiaus ir jis, matyt galutinai džiūdamas, sulūžo bash.gif: Nu niekis, pasidarbuosiu toliau doh.gif: O tų lapelių man reikės nemažai....

jo,darbas darba veja thumbup.gif o kada jau planuojate isikelti i naujaji nama?
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 11 30, 10:17)
jo,darbas darba veja  thumbup.gif  o kada jau planuojate isikelti i naujaji nama?

Čia jau sakoma, kaip D duos ax.gif Na, manau vasarą jau realu ten gyventi ax.gif
Atsakyti
Labas naujoje temeleje. As vakar susitariau del elektros projekto, tikekimes iki pavasario turesim sklype elektra thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinuos ir as naujoj temoj, laura81r tau 4u.gif
O pas mus dabar MB daro perdanga, puta jau sudejo ax.gif
Mes langus pirkom is Kauno, kolkas jokiu problemu smile.gif
Ingaaa, bet kiek jus problemu turejot statydami blink.gif Kiek perskaitau jusu postus, tai visur kazkas kazkur negerai ar padare, ar koks brokas ir t.t Sakyciau nelabai sekesi, ar kaip cia taip g.gif
Atsakyti
Prisiregistruoju ir aš naujoj temukėj smile.gif
Visos pasakojate kas ką darot, sakau ir aš pasigirsiu blush2.gif
Namo fasadas pagaliau pabaigtas šiltinti ir pirmas sluoksnis užtinkuotas ( dekoratyvinis tinkas su spalva kitų metų vasaros planas) - atsilikimas nuo darbų grafiko 1 mėnesis
II aukšto sienos nuglaistytos.
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2010 11 30, 11:12)
Labas naujoje temeleje. As vakar susitariau del elektros projekto, tikekimes iki pavasario turesim sklype elektra thumbup.gif

Labas visoms.Elektros atvedimo projektą suderinot ar teisingai supratau.Mes jau rugpjūčio viduryje sumokėjom elektros tinklam ,bet dar nebuvo jokio derinimo dėl elektros projekto,sakė,kad per 5 mėnesius padarys projektą,tuoj bus 4 mėn o žinių jokių.Ir per sekančius 5 mėn turi atvest elektrą .
Atsakyti
QUOTE(Rokė @ 2010 11 30, 12:28)
Labas visoms.Elektros atvedimo projektą suderinot ar teisingai supratau.Mes jau rugpjūčio viduryje sumokėjom elektros tinklam ,bet dar nebuvo jokio derinimo dėl elektros projekto,sakė,kad per 5 mėnesius padarys projektą,tuoj bus 4 mėn o žinių jokių.Ir per sekančius 5 mėn turi atvest elektrą .

Laba, kad su elektra labai ystatymai keiciasi. Dabar man aiskino taip praeita savaite(naujausios pataisos). Man paskaiciavo samata kiek kainuos elektra ir i ta suma ieina viskas ir projekto kaina, darbai, laidai viskas. Darbus jie isipareigoja atlikti per 100darbo dienu, o projeka per 300darbo dienu tai mums uzsimeta visi metai. Po ilgokos pauzes isgirdau isganinga bet. MEs patys galime ieskotis porjektuotojo tada jie is sumos minusuoja 4% projektuotojas suderina su elektros tinklais ir nuo tos dienos jie per 100d iveda mums elektra. Gal aiskiai surasiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2010 11 30, 16:41)
Laba, kad su elektra labai ystatymai keiciasi. Dabar man aiskino taip praeita savaite(naujausios pataisos). Man paskaiciavo samata kiek kainuos elektra ir i ta suma ieina viskas ir projekto kaina, darbai, laidai viskas. Darbus jie isipareigoja atlikti per 100darbo dienu, o projeka per 300darbo dienu tai mums uzsimeta visi metai. Po ilgokos pauzes isgirdau isganinga bet. MEs patys galime ieskotis porjektuotojo tada jie is sumos minusuoja 4% projektuotojas suderina su elektros tinklais ir nuo tos dienos jie per 100d iveda  mums elektra. Gal aiskiai surasiau 4u.gif

Mes taip ir darem, bet mums buvo pasakyta kad net statybu leidimo neisduos tol, kol neturesim sutarties su elektros projektuotoju. O paskui el. tinkluose nustebo, kaip mes cia jau turim ta projekta elektros blink.gif Marazmas kazkoks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke @ 2010 11 30, 15:52)
Mes taip ir darem, bet mums buvo pasakyta kad net statybu leidimo neisduos tol, kol neturesim sutarties su elektros projektuotoju. O paskui el. tinkluose nustebo, kaip mes cia jau turim ta projekta elektros blink.gif  Marazmas kazkoks doh.gif

g.gif cia tai geras. Tai kaip dabar daryti? Jie matyt patys nezino kaip ir kas. Jau kur kur bet elektros tinkluose niekada tvarkos nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2010 11 30, 17:15)
g.gif  cia tai geras. Tai kaip dabar daryti? Jie matyt patys nezino kaip ir kas. Jau kur kur bet elektros tinkluose niekada tvarkos nebuvo schmoll.gif

Apskritai visur nesamones ir betvarke doh.gif
Atsakyti