Įkraunama...
Įkraunama...

Dzūkijos kraštų statybininkai

QUOTE(doviliuke @ 2010 11 30, 11:55)
Sveikinuos ir as naujoj temoj, laura81r tau 4u.gif
O pas mus dabar MB daro perdanga, puta jau sudejo ax.gif
Mes langus pirkom is Kauno, kolkas jokiu problemu smile.gif
Ingaaa, bet kiek jus problemu turejot statydami blink.gif Kiek perskaitau jusu postus, tai visur kazkas kazkur negerai ar padare, ar koks brokas ir t.t Sakyciau nelabai sekesi, ar kaip cia taip  g.gif

sweiki visi naujoj temukej drinks_cheers.gif Doviliuke pakomentuokite konkreciau apie savo langucius ax.gif Kaunas didelis(ten daug firmu gamina langus mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(doviliuke @ 2010 11 30, 15:52)
Mes taip ir darem, bet mums buvo pasakyta kad net statybu leidimo neisduos tol, kol neturesim sutarties su elektros projektuotoju. O paskui el. tinkluose nustebo, kaip mes cia jau turim ta projekta elektros blink.gif  Marazmas kazkoks doh.gif

Ne elektros tinklai isduoda statybos leidimą......... 4u.gif gal Jums tokia info kokioj savivaldybej suteike...?
Atsakyti
QUOTE(DainaM @ 2010 11 30, 09:49)
Laba,
na va, kaip operatyviai jau ir nauja temelė thumbup.gif

Pas mus darbymetis. Vakar pradėjo Ia. tūliką plytelėm klijuoti, IIa. vos ne visą glaistymą nušveitė, šiandien išmėgins vieno kambario lubas dažyti (bent jau taip planuose). O aš vakar su gipsu terliojausi, išmėginau, ar gausis mano planai. Nu ką, pusiau gavosi, nes vos sustingusį savo "lapelį" padėjau ant ne visai lygaus paviršiaus ir jis, matyt galutinai džiūdamas, sulūžo bash.gif: Nu niekis, pasidarbuosiu toliau doh.gif: O tų lapelių man reikės nemažai....

Gal parodysit forumo lankytojams galutinį rezultatą,įdėsit nuotrauką ? (Tiesa-o kokioje patalpoje bus šitas menas?)
Labai labai įdomu,kaip pavyks mirksiukas.gif
Esat kūrybiška ir pilna idėjų. Super!
Atsakyti
QUOTE(rimcikas @ 2010 12 01, 10:16)
Ne elektros tinklai isduoda statybos leidimą.........  4u.gif gal Jums tokia info kokioj savivaldybej suteike...?

O as sakiau kad mums el tinklai isdave statybu leidima blink.gif Pries isduodant statybu leidma, sake turi buti bent sutartis su elektr. projektuotoju, kad jie tikrai zinotu, kad tikrai tam sklype ateityje bus elektra. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jomre @ 2010 12 01, 09:53)
Gal parodysit forumo lankytojams galutinį rezultatą,įdėsit nuotrauką ? (Tiesa-o  kokioje patalpoje bus šitas menas?)
Labai labai įdomu,kaip  pavyks mirksiukas.gif
Esat kūrybiška ir pilna idėjų. Super!

Ech, iš mano meno šnipštas gausis, ta prasme su gipsu neišeis... Padariau vieną lapelį gėlės, mat aš ant lubų mergaitės kambaryje aplink šviestuvą norėjau padaryti gėlės žiedą, bet gipsas sunkus gaunasi, jį sudėtinga pritvirtint, tad teks piešti...
Atsakyti
QUOTE(doviliuke @ 2010 12 01, 10:04)
O as sakiau kad mums el tinklai isdave statybu leidima blink.gif Pries isduodant statybu leidma, sake turi buti bent sutartis su elektr. projektuotoju, kad jie tikrai zinotu, kad tikrai tam sklype ateityje bus  elektra.  4u.gif

Noriu tik paklausti, kas jums sakė?Savivaldybėje....?
Atsakyti
QUOTE(DainaM @ 2010 12 01, 10:15)
Ech, iš mano meno šnipštas gausis, ta prasme su gipsu neišeis... Padariau vieną lapelį gėlės, mat aš ant lubų mergaitės kambaryje aplink šviestuvą norėjau padaryti gėlės žiedą, bet gipsas sunkus gaunasi, jį sudėtinga pritvirtint, tad teks piešti...

Gal tada ne gipso pagalba darykite ? Tūriniai, o ne plokštuminiai (piešti)įdomiau atrodytų. Pvz.-gal kas išpjautų iš medinės lentelės tuos lapelius:nušveistumėte ,nudažytumėte baltai-labai originalu ir skoninga.Ir pritvirtinti paprasta wink.gif O jeigu norite žaismingiau,gal švelnią spalvą panaudoti nudažymui? Tik reiktų jau iškart numatyti, koks bus šviestuvas, kad lapeliai tiktų.
Pati idėja tai visai liuks thumbup.gif
O ir šiaip-smagu paskui bus gyventi name, kuriame daug jūsų rankų darbo ..Jauku ir gera ...
Atsakyti
QUOTE(jomre @ 2010 12 01, 11:36)
Gal tada ne gipso pagalba darykite ? Tūriniai, o ne plokštuminiai (piešti)įdomiau atrodytų. Pvz.-gal kas išpjautų iš medinės lentelės tuos lapelius:nušveistumėte ,nudažytumėte baltai-labai originalu ir skoninga.Ir pritvirtinti paprasta wink.gif  O jeigu norite žaismingiau,gal  švelnią spalvą panaudoti  nudažymui? Tik reiktų jau iškart numatyti, koks bus šviestuvas, kad lapeliai tiktų.
Pati idėja tai visai liuks  thumbup.gif
O ir šiaip-smagu paskui bus gyventi name, kuriame daug jūsų rankų darbo ..Jauku ir gera ...

Oi, aš jau čia tų variantų pilną galvą turiu, kaip ir jūs sakote, tik kad ne viską man pačiai įgyvendinti pavyks, o kiti, tai suprantat, nelabai nori imtis arba aš nemoku perteikti to, ko noriu doh.gif: MB ne tam sutvertas, darbininkai gi kaip visada, nori kuo lengvesnio darbo... Kaip ir dabar, nelabai jie patenkinti, kad lubos ir sienos ne tos pačios spalvos. Ši idėja mergaitės kambary, ten gi jie mansardiniai, ant lubų būtų ta gėlė, po to nupieščiau kotą iki žemės, lapelius, lapeliuose gal kokią lentyną įdėčiau, na vizija tokia... Pradžiai... Lubas dažome švelniai melsva, sienas švelniai žalsva (mergaitės mylimiausios spalvos), na o gėlę svarstau tokią tamsiau mėlyną daryt...

Berniuko kambary numatyta mašina daryt....

O kokia jūsų nuomonė apie vienodą sienų ir lubų spalvą? Nu man nelabai... Norisi, kad lubos būtų na kad ir ne baltos, bet šviesesnės nei sienos....
Atsakyti
QUOTE(DainaM @ 2010 12 01, 12:58)
Oi, aš jau čia tų variantų pilną galvą turiu, kaip ir jūs sakote, tik kad ne viską man pačiai įgyvendinti pavyks, o kiti, tai suprantat, nelabai nori imtis arba aš nemoku perteikti to, ko noriu doh.gif: MB ne tam sutvertas, darbininkai gi kaip visada, nori kuo lengvesnio darbo... Kaip ir dabar, nelabai jie patenkinti, kad lubos ir sienos ne tos pačios spalvos. Ši idėja mergaitės kambary, ten gi jie mansardiniai, ant lubų būtų ta gėlė, po to nupieščiau kotą iki žemės, lapelius, lapeliuose gal kokią lentyną įdėčiau, na vizija tokia... Pradžiai... Lubas dažome švelniai melsva, sienas švelniai žalsva (mergaitės mylimiausios spalvos), na o gėlę svarstau tokią tamsiau mėlyną daryt...

O kokia jūsų nuomonė apie vienodą sienų ir lubų spalvą? Nu man nelabai... Norisi, kad lubos būtų na kad ir ne baltos, bet šviesesnės nei sienos....

Oi Kaip pas jus viskas turetu buti grazu wub.gif As irgi uz lubas vienokios spalvos sienas kitokios, jeigu visos viena spalva tai nera jokio kontrasto ir bent jau man nesiziuri rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2010 11 30, 15:41)
Laba, kad su elektra labai ystatymai keiciasi. Dabar man aiskino taip praeita savaite(naujausios pataisos). Man paskaiciavo samata kiek kainuos elektra ir i ta suma ieina viskas ir projekto kaina, darbai, laidai viskas. Darbus jie isipareigoja atlikti per 100darbo dienu, o projeka per 300darbo dienu tai mums uzsimeta visi metai. Po ilgokos pauzes isgirdau isganinga bet. MEs patys galime ieskotis porjektuotojo tada jie is sumos minusuoja 4% projektuotojas suderina su elektros tinklais ir nuo tos dienos jie per 100d iveda  mums elektra. Gal aiskiai surasiau 4u.gif

Mums per 100 darbo dienu turi padaryt el.projekta(as ju klausiu kiek bus mėnesiais,sakė 5mėn.),o plius dar 100 darbo dienų atvedimui elektros.Mums irgi galima buvo viską sutvarkyt greičiau,jei susirasim savo projektuotoją.Bet kai susiradau ir pasakė ,kad už elektros projektą kažkur 3000 lt .Kada elektros tinklai daro projektą ir už jį mokėt nereikia.Tik už kilovatus ir už metrus atvedimo mokėsim.Tiksliau jau sumokėta beveik visa suma,nes kol nepervedi pinigų jie nepradeda nieko daryt.
Atsakyti
QUOTE(DainaM @ 2010 12 01, 12:58)

Gali būti ir toks variantas,kad vienodos tos spalvos.Kai tai yra mansardiniame kambaryje, tai o kodėl gi ir ne?Savotiškai atrodytų, gal net ir įdomiai smile.gif
Bet erdvės pojūčio daugiausia išgaunama,kai lubos yra šviesios .Jūsų idėjai įgyvendinti tuomet reiktų šiek tiek intensyvesnę žalsvą sienos spalvą daryt,o luboms tuomet panaudoti tą melsvą tokią "vos vos",kad tik truputį atspalvis būtų.
Tada ir kambarys aukštesnis atrodys, ir gėlė puikiai išryškės wink.gif

P.S. Kartojuosi jau, bet nepakenks :
DainaM mane tiesiog žavi tuo, kad ji pati kuria savo namučius-su didele meile ir jautriai.Aš manau, kad jos šeima labai darniai ir laimingai gyvens tuose namuose;)
Kodėl mes puošiame Kalėdų eglę visa šeima kartu? Atsakymas visiems aiškus.Tad štai ir namus kurkime kartu-vyras gal daugiau techninėje srityje kur "nagus prikiša" smile.gif ,žmona -kūrybinę dalį :tai labai suvienija .. O vaikučiams ,jiems padedama, leisčiau pvz.: kad dukrytė irgi vieną kokį mažą mažą lapelį ar ar taškelį ant tos sienos nupieštų o sūnus- ant mašinos kokią detalę thumbup.gif
Įsivaizduokite,kaip jūsų vaikai džiūgaus !!!
Atsakyti
QUOTE(jomre @ 2010 12 01, 15:44)
1. .Jūsų idėjai įgyvendinti tuomet reiktų šiek tiek intensyvesnę  žalsvą sienos spalvą daryt,o luboms tuomet panaudoti tą melsvą tokią "vos vos",kad tik truputį atspalvis būtų.

2.      DainaM  mane tiesiog žavi tuo, kad ji pati kuria savo namučius-su didele meile ir jautriai.

1. Tas kambarys jau kaip ir išdažytas mirksiukas.gif Sienos žalia, tokia į salotinę, bet nerėkiančia, švelnia. Lubos pačio šviesiausio tono melsva, žydra, na kiek užmačiau, tai gražiai atrodo, bet tik viena eilė dar buvo išdažyta ax.gif

2. aciuks.gif wub.gif
Atsakyti