QUOTE(DainaM @ 2010 12 01, 12:58)
Oi, aš jau čia tų variantų pilną galvą turiu, kaip ir jūs sakote, tik kad ne viską man pačiai įgyvendinti pavyks, o kiti, tai suprantat, nelabai nori imtis arba aš nemoku perteikti to, ko noriu

: MB ne tam sutvertas, darbininkai gi kaip visada, nori kuo lengvesnio darbo... Kaip ir dabar, nelabai jie patenkinti, kad lubos ir sienos ne tos pačios spalvos. Ši idėja mergaitės kambary, ten gi jie mansardiniai, ant lubų būtų ta gėlė, po to nupieščiau kotą iki žemės, lapelius, lapeliuose gal kokią lentyną įdėčiau, na vizija tokia... Pradžiai... Lubas dažome švelniai melsva, sienas švelniai žalsva (mergaitės mylimiausios spalvos), na o gėlę svarstau tokią tamsiau mėlyną daryt...
Berniuko kambary numatyta mašina daryt....
O kokia jūsų nuomonė apie vienodą sienų ir lubų spalvą? Nu man nelabai... Norisi, kad lubos būtų na kad ir ne baltos, bet šviesesnės nei sienos....
Gali būti ir toks variantas,kad vienodos tos spalvos.Kai tai yra mansardiniame kambaryje, tai o kodėl gi ir ne?Savotiškai atrodytų, gal net ir įdomiai

Bet erdvės pojūčio daugiausia išgaunama,kai lubos yra šviesios .Jūsų idėjai įgyvendinti tuomet reiktų šiek tiek intensyvesnę žalsvą sienos spalvą daryt,o luboms tuomet panaudoti tą melsvą tokią "vos vos",kad tik truputį atspalvis būtų.
Tada ir kambarys aukštesnis atrodys, ir gėlė puikiai išryškės
P.S. Kartojuosi jau, bet nepakenks :
DainaM mane tiesiog žavi tuo, kad ji pati kuria savo namučius-su didele meile ir jautriai.Aš manau, kad jos šeima labai darniai ir laimingai gyvens tuose namuose;)
Kodėl mes puošiame Kalėdų eglę visa šeima kartu? Atsakymas visiems aiškus.Tad štai ir namus kurkime kartu-vyras gal daugiau techninėje srityje kur "nagus prikiša"

,žmona -kūrybinę dalį :tai labai suvienija .. O vaikučiams ,jiems padedama, leisčiau pvz.: kad dukrytė irgi vieną kokį mažą mažą lapelį ar ar taškelį ant tos sienos nupieštų o sūnus- ant mašinos kokią detalę
Įsivaizduokite,kaip jūsų vaikai džiūgaus !!!