Aciu, Linius , uz nuoroda
issiunciau viena naudinga nuoroda i pasta 
QUOTE(agė-melagė @ 2010 12 07, 21:22)
Na pvz., mūsų viena klasė (jie jau nebepradinukai) švenčia klasės gimtadienį ir visada tą dieną miega mokykloj. Prie jų jungiasi ir tėvai. Tą dieną vadina "beržinės košės diena"
Jie turi begalę tradicijų ir įvairiausios veiklos.
Aš su klase miegu, kai baigiam ketvirtą klasę.
Vidurinių klasių mokiniai mėgsta miegoti prieš kokį nors renginį, kurį jie turės organizuoti. Tai miegojimo metu sukuria scenarijų, pasiruošia dekoracijų. O kartais pamiega dėl klasės "cementofkės", pažiūri filmą, aptaria.
Vienais metais mane pasikvietė nakvot mano buvę vaikai, tada jau aštuntokai - virėm valgykloj cepelinus
Aš su klase miegu, kai baigiam ketvirtą klasę.
Vidurinių klasių mokiniai mėgsta miegoti prieš kokį nors renginį, kurį jie turės organizuoti. Tai miegojimo metu sukuria scenarijų, pasiruošia dekoracijų. O kartais pamiega dėl klasės "cementofkės", pažiūri filmą, aptaria.
Vienais metais mane pasikvietė nakvot mano buvę vaikai, tada jau aštuntokai - virėm valgykloj cepelinus
Kaip įdomu
Išsiunčiau apie eksperimentą pamokose, jei reikės pagalbinės medžiagos ar paaiškinimo, visada [rašom. Mano vaikams tai patinka
QUOTE(domassss @ 2010 12 07, 19:27)
mes taip darėme, ėjome į mišką, vežėm roges, pilnas maisto žvėreliams. Labai smagu buvo... Nors miškas mums buvo už 2 km.

Reikės bandyt
QUOTE(viga @ 2010 12 07, 23:26)
Išsiunčiau apie eksperimentą pamokose, jei reikės pagalbinės medžiagos ar paaiškinimo, visada [rašom. Mano vaikams tai patinka 
Va čia tai man patiko
Labutis
esu sužavėta
Jei dar kuri turi tokių darbo pavyzdžių, prašau pasidalinkit
aišku, tokios pamokos sunkiai telpa į mūsų įprastus rėmus, bet tikrai turi ryškiai įstrigt vaikams ir duot žymiai didesnį gyvenimo supratimą
aš dar nemoku taip dirbt
dabar žinau, koks bus mano pačios kito pusmečio tobulėjimo tikslas
QUOTE(auglina @ 2010 12 06, 20:09)
Visi susitarimai vyksta tėvų susirinkime. Visi išsako savo norus, pageidavimus, aptariame galimybes, o tada .... Tėvai pasiūlė puošti gyvą eglę. Patys pasisiūlė ją atvežti ir pastatyti. Viena mama padarė labai gražų besmegenį, kita dėžę dovanėlėms, dar kitos nupynė Advento vainiką, o kiti ... ir t.t. Žodžiu, visi pasiskirsto darbus ir prisideda kuo gali, kad švenčių laukimas būtų džiugus. Ir taip kasmet, ir visos šventės......
Eglutės , tikiuosi, vaikų akivaizdoje išmesti nereikės, nes jie tuo metu atostogaus
Eglutės , tikiuosi, vaikų akivaizdoje išmesti nereikės, nes jie tuo metu atostogaus
Sveikos, o mums šiandien atnešė gražių šakų į klasę pasipuošti vietoj eglutės (būtų gal ir nieko, ...
Sveikutės
Mes jau pasipuošėm pušies šaką. Pagabinom ant sienos. Tokia didelė
Turiu prašymą. Gal kas dirbat su "PUPA" 3 klasės? Kažkur pasimetė diskai, tai taip liūdna be jų. Dar ieškojom, bet niekur neberandam. Matyt, kas turėjo, tai kažkur ir nukeliavo. Gal galit pagelbėt? Reikia 2 ir 3 knygos įrašų
Mes jau pasipuošėm pušies šaką. Pagabinom ant sienos. Tokia didelė
Turiu prašymą. Gal kas dirbat su "PUPA" 3 klasės? Kažkur pasimetė diskai, tai taip liūdna be jų. Dar ieškojom, bet niekur neberandam. Matyt, kas turėjo, tai kažkur ir nukeliavo. Gal galit pagelbėt? Reikia 2 ir 3 knygos įrašų
Mokėmės Advento ir Kalėdų dainų. Gal kam reikia?
Sveikutės
Mes su pirmokėliais šią savaitę kadangi kalbėjome apie draugus ir draugystę, tai žaidžiame "Slaptą draugą". Kiek azarto klasėje, nuotaika
Tik vaikai pasigedo mokytojos kojinės
, tai ant stalo radau piešinuką
Šaunuoliai mažučiai
Mes ir kolektyve žaidžiame tokį " ale slaptą gerbėją" Angelas sargas vadinasi. Per adventą išsitraukiame lapelį su vardu ir tą mokytoją nematant šefuojame. Visai smagu sulaukti per pertrauką kavos puodelio su saldainiu neaišku nuo ko ir iš kur
Ir pan...Paskui prieš kalėdas prisipažinsim kas kieno angelas buvom ir įteiksim simbolinę dovanėlę savo angelui
Ar darote kokias kalėdines popietes ar ką panašaus kolektyve?
Mes su pirmokėliais šią savaitę kadangi kalbėjome apie draugus ir draugystę, tai žaidžiame "Slaptą draugą". Kiek azarto klasėje, nuotaika
Mes ir kolektyve žaidžiame tokį " ale slaptą gerbėją" Angelas sargas vadinasi. Per adventą išsitraukiame lapelį su vardu ir tą mokytoją nematant šefuojame. Visai smagu sulaukti per pertrauką kavos puodelio su saldainiu neaišku nuo ko ir iš kur
QUOTE(Betukas @ 2010 12 08, 16:52)
Mes ir kolektyve žaidžiame tokį " ale slaptą gerbėją" Angelas sargas vadinasi. Per adventą išsitraukiame lapelį su vardu ir tą mokytoją nematant šefuojame. Ar darote kokias kalėdines popietes ar ką panašaus kolektyve?
PERNAI MŪSŲ MOKYKLOJ ŽAIDĖ, BET AŠ DAR ATOSTOGAVAU. BUVO JOMS SMAGU, ATEIDAVĘ Į SVEČIUS DAUG APIE TAI KALBĖDAVO...KOL VIENA SUGALVOJO PERDUOT DOVANĖLĘ - PASILEPINIMĄ GROŽIO SALONE UŽ 50LT. TAI TA , KURI GAVO ĮSIŽEIDĖ IR KAIP VISADA PRASIDĖJO NEGRAŽŪS DALYKAI.ŠIEMET DAR TYLI, BET GRUPELIŲ NORINČIŲ ŠIANDIEN Į VILNIŲ IŠVAŽIAVO, TAI KELIONĖJE TIKRAI, KĄ NORS FAINO MUMS SUGALVOS. MŪSŲ IDĖJŲ GENERATORĖ PAVADUOTOJA-PUIKI MOTERIS IR DRAUGĖ (KAD TIK NEPRASIKALBĖJUS), O MES "PATAIKŪNĖS"
O ADVENTINIŲ DAINELIŲ NORĖČIAU
QUOTE(Betukas @ 2010 12 08, 16:52)
Sveikutės
Tik vaikai pasigedo mokytojos kojinės
, tai ant stalo radau piešinuką
Šaunuoliai mažučiai
Ir pan...Paskui prieš kalėdas prisipažinsim kas kieno angelas buvom ir įteiksim simbolinę dovanėlę savo angelui
Ar darote kokias kalėdines popietes ar ką panašaus kolektyve?
Labutis visoms
QUOTE(agė-melagė @ 2010 12 08, 16:11)
PERNAI MŪSŲ MOKYKLOJ ŽAIDĖ, BET AŠ DAR ATOSTOGAVAU. BUVO JOMS SMAGU, ATEIDAVĘ Į SVEČIUS DAUG APIE TAI KALBĖDAVO...KOL VIENA SUGALVOJO PERDUOT DOVANĖLĘ - PASILEPINIMĄ GROŽIO SALONE UŽ 50LT. TAI TA , KURI GAVO ĮSIŽEIDĖ IR KAIP VISADA PRASIDĖJO NEGRAŽŪS DALYKAI.ŠIEMET DAR TYLI, BET GRUPELIŲ NORINČIŲ ŠIANDIEN Į VILNIŲ IŠVAŽIAVO, TAI KELIONĖJE TIKRAI, KĄ NORS FAINO MUMS SUGALVOS. MŪSŲ IDĖJŲ GENERATORĖ PAVADUOTOJA-PUIKI MOTERIS IR DRAUGĖ (KAD TIK NEPRASIKALBĖJUS), O MES "PATAIKŪNĖS"
JUOKAUJU, MES VISADA TAIP ŠVELNIAI ŠAIPOMĖS.
Šiandien berepetuojant žaislų paradą mano viena mergytė "negriukė" sako - "o pas jus taip balta balta, ŽIAURIAI šalta, ŽIAURIAI šalta "
Arba vakar darželio auklėtoja sako, šiandien vienas berniukas sako - mano tėtis iš kompo grįžo
Atsiprašau, klin klin, aš ne į temą čia
Aš pasiėmiau iš jūsų idėją ir paprašiau parašyti Dievui laišką. Tai vienas berniukas parašė, Dieve Dieve, padaryk taip, kad mokytoja man leistų per pamokas kvailioti