Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės

QUOTE(viga @ 2010 12 12, 20:25)

Pagal Balčytį klausimus rašom tik 4 kl., bet aš pradedu 3 kl. pavasarį, kažkaip paskui lengviau įsivažiuoja. Uždaviniai nelengvi, o vaikų visas dėmesys kaip klausimą užrašyti, todėl pradedu anksčiau.

Aš dirbu pagal Kiseliovą ir niekada klausimų neliepiu rašyti. Manau, tai tuščias laiko gaišinimas. Kai noriu sužinot ar suprato spręsdami, tai paklausiu, ką kiekvienu veiksmu skaičiavo...
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2010 12 12, 20:20)
Labutis, praėjo tėvų susirinkimas, išsiunčiau į paštą skaidres ,,Nenoras mokytis", gal kam pravers. Geros darbo savaitės  smile.gif
Na ir tikiuosi nepasirodysiu įkyri ir paklausiu, gal ir aš jau užsitarnavau tą slaptažodį, labai jau norisi ir jūsų idėjas pamatyti  ax.gif

LABUTIS
Radau jūsų skaidres, bet jūs jas patalpinot į seną paštą. Bus įdomu peržiūrėti
O dėl slaptažodžio g.gif , tai jūs dar vis priminkit, kaip aš "pazyskit" lotuliukas.gif
tas, kas jį praneša, gal nepastebi, kad ir jūs norit prisijungti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2010 12 12, 21:39)
LABUTIS
O dėl slaptažodžio  g.gif  , tai jūs dar vis priminkit, kaip aš "pazyskit" lotuliukas.gif

jeigu as neklystu g.gif pas mus slaptazodzio dalintoja yra Arden. Parasykite jai asmenine zinute mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2010 12 12, 20:39)
LABUTIS
O dėl slaptažodžio  g.gif  , tai jūs dar vis priminkit, kaip aš "pazyskit" lotuliukas.gif

O kaip suprast blink.gif aš turiu vieną adresą ir ten viską siunčiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2010 12 12, 22:13)
O kaip suprast  blink.gif  aš turiu vieną adresą ir ten viską siunčiu  g.gif

dabar naujas pradinukeirmama1@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2010 12 12, 22:18)
dabar naujas pradinukeirmama1@gmail.com

Nežinojau, pirmam puslapiuke tikrai be vienetuko
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2010 12 12, 21:21)
Nežinojau, pirmam puslapiuke tikrai be vienetuko

Matyt praleidai skaitydama kai kurias žinutes smile.gif

Pirmasis paštas taip smarkai buvo pildomas, kad jame ėmė trūkti vietos.... Tad viena iš mūsų merginų sukūrė dar vieną paštą... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2010 12 12, 22:21)

viskas gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės, kur visos prapuolę g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

norejau paklausti, ar atostogu metu zadat eiti kur nors i kokius nors kursus?
Laikas lyg ir patogus kur nors apsilankyti, bet kiek ziurinejau, ieskojau, tai bent jau Vilniaus kraste nieko neradau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2010 12 13, 18:10)
Sveikutes smile.gif

norejau paklausti, ar atostogu metu zadat eiti kur nors i kokius nors kursus?
Laikas lyg ir patogus kur nors apsilankyti, bet kiek ziurinejau, ieskojau, tai bent jau Vilniaus kraste nieko neradau verysad.gif

Kadangi mes rajono mokykla, tai visi seminarus organizuoja rajone arba mokykloje. Nereikia kvaršinti sau galvos dėl kelionių kitur. Rudenį peržiūrime katalogus r užsirašome, kur pageidaujame dalyvauti. Per metus dalyvaujame pakankamai ir įvairiuose užsiėmimuose. O dar ir mokykloje užsako administracija, tai būna thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2010 12 13, 18:17)
Kadangi mes rajono mokykla, tai visi seminarus organizuoja rajone arba mokykloje. Nereikia kvaršinti sau galvos dėl kelionių kitur. Rudenį peržiūrime katalogus r užsirašome, kur pageidaujame dalyvauti. Per metus dalyvaujame pakankamai ir įvairiuose užsiėmimuose. O dar ir mokykloje užsako administracija, tai būna  thumbup.gif .

Labutis visoms
pas mus taip pat. Nereikia pačioms specialiai teirautis. Kas mėnesį švietimo centras savo renginius atsiunčia. Tada užsiregistruojam, jei pageidaujam. Ir mokykla savo ruoštu kviečia lektorius
Atsakyti