Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės

Šilto, ramaus ir jaukaus Kūčių vakaro. Džiaugsmingo Kalėdų ryto.
Tegu šventinių žvakių liepsnose sudega visos nuoskaudos, nusivylimai, nesėkmės ir vargai, o ugnies šiluma teatneša meilės, laimės, vilties, jaukumo ir džiaugsmo. Su Šventėmis! 000054.gif 000059.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ir aš prisidedu prie sveikinimų.

Būkit laimingos šeimose, kantrios ir ramios darbuose. Ramybės visoms ! 4u.gif 4u.gif

Gražių švenčių !
Atsakyti
Artėjančioms šventėms - aplinkinių šilumos,
Metams - prasmingos veiklos,
Darbams - neblėstančio ryžto,
Keliui - tvirto žingsnio,
Kūrybai - sparnuotos minties,
Nuoširdžiai Jums - visokeriopos sėkmės!
Linksmų švenčių ir gerų ateinančių Naujųjų metų newyear.gif 000054.gif megalol.gif megalol.gif santa2.gif
Atsakyti
Tai metas, kai sušyla širdys,kai namuose jaukiai dega žvakelės ir švelniai kvepia eglės šakos,o žmonės dalinasi gerumu ir meile...
Lai džiaugsmas jūsų akyse nedingsta...
Linkiu kažko nepaprasto ir stebuklingo...
Linksmų Jums švenčių!
newyear.gif newyear.gif 000059.gif wink_3.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo r.vytaute: 25 gruodžio 2010 - 12:10
Su šventėm, mielosios biggrin.gif
Atsakyti
Su jau praeinančiomis šventėmis, mielos kolegės newyear.gif
Te būna ateinatys metai - stebuklų metai wub.gif

Ačiū už sveikinimus, kurių dalelę pasiimu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Labux, ačiū visoms už sveikinimus ir linkėjimus, savo dalį pasiėmiau ir aš. thumbup.gif Labai smagu po viso šurmulio juos ramiai skaitinėti ax.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
QUOTE(viga @ 2010 12 27, 12:18)
Labux, ačiū visoms už sveikinimus ir linkėjimus, savo dalį pasiėmiau ir aš. thumbup.gif  Labai smagu po viso šurmulio juos ramiai skaitinėti ax.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(vai2 @ 2010 12 23, 10:51)
Kaip kas sugalvoja, taip tą raidę padaro g.gif Prašom nesijuokti, aš dirbu dar tik mėnesį ir oi kaip trūksta patirties doh.gif

Labaipuikiai yra pavaizduotos raidės „Kūno kultūros "knygose
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2010 12 28, 00:41)
drinks_cheers.gif
drinks_cheers.gif
Papildyta:
Labaipuikiai yra pavaizduotos raidės „Kūno kultūros "knygose

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Su šventėm , mielos kolegės newyear.gif kūrybingų Jums metų smile.gif
Atsakyti
ir as sveikinu visas koleges su sventemis newyear.gif linkiu ramesniu vaiku, neikyriu tevu ir daug kurybisku minciu wub.gif
mes atostogaujam, tiksliau vaikai atostogauja, iki sausio 10d. o mes i darbeli zygiuojam kiekviena diena. yra proga susitvarkyt spintas, pabendraut su kolegemis prie kavos puodelio, nes taip nerandam laiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VAMI @ 2010 12 28, 14:25)
yra proga susitvarkyt spintas, pabendraut su kolegemis prie kavos puodelio, nes taip nerandam laiko doh.gif

Taip, labai geras laikas pabendravimui... smile.gif Niekas netrukdo, galim neskubėdamos aptart visus reikaliukus... smile.gif Smagu.
Atsakyti