Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės

Man čia iškilo toks klausimiukas
suprantu, kad žmogaus saugą integruoti į įv. mokomuosius dalykus. O kaip su prevencijom: alkoholio, narkotikų, prieš smurtą, sveiką mitybą... Ar reikia kur fiksuot, kad apie tai buvo kalbėta, ar yra kokios temos, kur nors parašytos
[/quote]

Mes alkoholio, tabako ir kt. prevencijas fiksuojam klasės auklėtojo darbo plane (tokį rašom). Turi būti 5 užsiėmimai per metus. Po to dar įrašom į dienyną tą temą (prie darbas su klase). temos yra duotos.
Papildyta:
QUOTE(studija @ 2011 01 03, 19:44)
Sveikos,poilsiaujancios ,bet jau apie darbeli galvojancios 4u.gif
Sakykit kokiu budu demonstruojate piesinius klaseje?
Ant kamstines lentos su smeigtukais?

Aš - ant kamštinės lentos su smeigtukais.
Atsakyti
4u.gif Sveikos. Su NAUJAIS ir nauja darbo pradžia. Del vertinimo bandžiau pas vieną prašyti, bet......, o šiaaip medžiagos ieškoti reikia švietimo ministerijos dokumnetuose. Tiek gavau informacijos, nors neseniai buvo metodinis kaip tik apie vertinimą.
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2011 01 03, 19:44)
Sveikos,poilsiaujancios ,bet jau apie darbeli galvojancios 4u.gif
Sakykit kokiu budu demonstruojate piesinius klaseje?
Ant kamstines lentos su smeigtukais?
Ant sienos su lipniu plastiku?
Darot remelius kiekvienam piesinukui?
Kabinat prie virvutes su segtukais?Kaip dar?
Kad butu patogu,piesiniai nekristu,na ir atrodytu estetiskai? g.gif

pas mane iki puses siena iskalta skiedru plokste, tai lipinam ir lipnia juosta, ir plastilininiais klijais thumbup.gif
Atsakyti

Papildyta:
[/quote]
Ar kamštines lentas nuperka mokykla?
Atsakyti
[quote=b.s,2011 01 03, 21:30]
Papildyta:
[/quote]
[/quote]

Taip, mokykla mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=domassss,2011 01 03, 20:35]
[/quote]
Taip, mokykla mirksiukas.gif
[/quote]
Aš turiu stenduką medinį, bet man mažai vietos, norisi daugiau g.gif Ne tik piešiniams, bet ir šiaip kokią vertingą info pasikabinti smile.gif Reikės jaučiu savo tėčio prašyt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vai2: 03 sausio 2011 - 20:42
QUOTE(b.s @ 2011 01 03, 19:50)
Sveika, mes integruojame taip pat ir į mokomuosius dalykus, ir į klasės valandėles. ATPP temas turiu, jei reiks atsiųsiu. Galima rinktis į kurį dalyką integruosi. Viską fiksuojam, nes reikia pravesti po 5 užsiėmimus.

temų labai reikėtų. Ačiū

o piešinius prismeigiu smeigtukais prie medžiagos. Ji per visą klasės ilgį kaip stendas tęsiasi vaikų akių aukštyje. anksčiau buvau prismeigus įmautes, didelius kaip rėmelis iškirptus vokus ir užrašius kokio tai vaiko piešiniai. ten kišdavau visus jo piešinius (kiek tilpdavo), bet db tik po vieną mokinio piešinį pakabinu
Atsakyti
Sveikutės,
Gal teko vesti renginį LIK-as pradinukams ir turite idėjų, užduočių? Jei galėtumėte pasidalinti, būčiau dėkinga.
Atsakyti
Sveikutės, nusiunčiau į paštą parengtą pranešimą "Mokymosi mokytis programos integravimas pradinėse klasėse". Gal kuriai pravers.
Įdedu ir savo klasėje papuoštos eglutės nuotraukos nuorodą - http://www.elektroma...ge.aspx?id=1013 Balsavusioms 5 balais būsiu labai dėkinga. O kurios balsuoti nenorite, būtinai bent pasižvalgykite, kiek daug šiame tinklapyje idėjų kitoms Kalėdoms. Gal kuri dar dalyvaujate šiame konkurse?
Atsakyti
[quote=agė-melagė,2011 01 03, 22:25]
temų labai reikėtų. Ačiū

Ką tik nusiunčiau. Pasirinkite reikiamas.
Atsakyti
[quote=b.s,2011 01 03, 23:47]
[quote=agė-melagė,2011 01 03, 22:25]
temų labai reikėtų. Ačiū

Ką tik nusiunčiau. Pasirinkite reikiamas.
[/quote]
aciuks.gif
Papildyta:
QUOTE(nengute @ 2011 01 03, 23:25)
Balsavusioms 5 balais būsiu labai dėkinga. O kurios balsuoti nenorite, būtinai bent pasižvalgykite, kiek daug šiame tinklapyje idėjų kitoms Kalėdoms.

ok.gif
Atsakyti
wink_3.gif Sveikutės smile.gif wink_3.gif
000059.gif Tylos, kada skęsite triukšme...
000059.gif Jaukumo, kada vėjas nerims....
000059.gif Juoko, kada ašaros birs ....
000059.gif Šilumos, jei vienatvė kuždės ...
000059.gif Su šventėmis smile.gif newyear.gif

http://post.kards.qi...973/1997267.swf - jums praskaidrinti nuotaiką smile.gif
Atsakyti