Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios pašalpos UK, problemos, sprendimai

QUOTE(numanreik @ 2010 12 10, 13:31)
4u.gif sveiki visoms zodziu as dabar tokiu klausimu ax.gif  lapkricio menesi isiunciau tax credit forma ir pokolkas jokiu ziniu blush2.gif  g.gif  sakykit ar toliau laukti ar butu galima pasiteirauti kaip kas vyktsa g.gif  o gal as skubu g.gif  blush2.gif

mes liepos pradzioj issiuntem taxams ir dar vis tebesitvarkom.pirma atsakyma gavom tik kazkur po 2men.
Atsakyti
QUOTE(Fegari @ 2010 12 09, 20:33)
Jei turi teises, pasikeisk jas i angliskas ir nurodyk adresa, bus geriausias patvirtinimas, veliau kai persikraustysi, nusiusi teises atgal ir paprasysi kad pakeistu adresa.

O kur ir kaip galima pasikeist teises? g.gif
Atsakyti
Nueik i pasta ir ten paprasyk formos i DVLA del teisiu keitimo, ten viska turetu paaiskinti.
Atsakyti
sveikutes smile.gif as susipainiojau gal galit atpainioti mane biggrin.gif mano seima gaunam child tax credit (turim 3 vaikiukus) ir family tax credit .bet man dekretines baigiasi jau sy men ir pajamos labai sumazes.y darba ne;abai norisi sugrysti nes vienam vaikiukui 1 metai 6 menesiai ir kitam sesi menesiukai tai noreciau pabuti su vaikiukais iki jiems sueis 2 metukai.tai mano klausimas toks taxus su vyru daremes kaip seimos ar jeigu as nedirbu nenumus mums pasalpos ? ir ar reikia viska pildyti is naujo ?irseip pinigus siunte ant mano saskaitos db gal ant vyro prades siusti?aciu uz pasisakymus ir patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeine99 @ 2010 12 12, 20:30)
sveikutes smile.gif as susipainiojau gal galit atpainioti mane biggrin.gif mano seima gaunam child tax credit (turim 3 vaikiukus) ir family tax credit .bet man dekretines baigiasi jau sy men ir pajamos labai sumazes.y darba ne;abai norisi sugrysti nes vienam vaikiukui 1 metai 6 menesiai ir kitam sesi menesiukai tai noreciau pabuti su vaikiukais iki jiems sueis 2 metukai.tai mano klausimas toks taxus su vyru daremes kaip seimos ar jeigu as nedirbu nenumus mums pasalpos ? ir ar reikia viska pildyti is naujo ?irseip pinigus siunte ant mano saskaitos db gal ant vyro prades siusti?aciu uz pasisakymus ir patarimus 4u.gif

Visai nesvarbu kieno saskaita,tai,kad nedirbi valdisko darbo dar nereikisa,kad nedirbi.Auginti 3 vaikiukus daug didesnis darbas nei kitiems gali pasirodyti.Paskambink i Tax credit'us ir pranesk,kad i darba nebegrisi.Sumazejus pajamoms,turetu tc padideti.
Atsakyti
Sveikos as vis laukiu kol man atsius arba paskambins kada ateit pasiimti P45 forma.(jie sake laukti) tai dabar nezinau ,as isiunciau vaiko pasa i working tax ir laukiu jau ju ats,bet kiek as suprantu jai as nedyrbu tai jie man ir nepriklauso? Ir vistiena jie mato viska kad as paskutines trys savaites nedyrbau?
Atsakyti
QUOTE(camelia1525 @ 2010 12 12, 21:08)
Sveikos as vis laukiu kol man atsius arba paskambins kada ateit pasiimti P45 forma.(jie sake laukti) tai dabar nezinau ,as isiunciau vaiko pasa i working tax ir laukiu jau ju ats,bet kiek as suprantu jai as nedyrbu tai jie man ir nepriklauso? Ir vistiena jie mato viska kad as paskutines trys savaites nedyrbau?

Oficialiai ta diena,kuri bus parasyta ant p45 formos ir bus isejimo is darbo diena,nuo jos per menesi reikia pranesti i wtc.Jei tai agentura tai gal darbo dar bus ateityje?Seip tai nedirbant priklauso Child Tax Credit'ai bet ne Working tax credit'ai.
Papildyta:
Be to,jei dirba vyras,tai jums skaiciuos kaip seimai,o ne kaip kiekvienam asmeniui atskirai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maybe24: 12 gruodžio 2010 - 22:18
QUOTE(maybe24 @ 2010 12 13, 00:20)
Oficialiai ta diena,kuri bus parasyta ant p45 formos ir bus isejimo is darbo diena,nuo jos per menesi reikia pranesti i wtc.Jei tai agentura tai gal darbo dar bus ateityje?Seip tai nedirbant priklauso Child Tax Credit'ai bet ne Working tax credit'ai.
Papildyta:
Be to,jei  dirba vyras,tai jums skaiciuos kaip seimai,o ne kaip kiekvienam asmeniui atskirai.

Tai jie man ir sake gal gali bet kada dar paskambinti iskviesti i darba,bet jau nekviecia 3 sav.tai del to ir jaudinuosi nes man reik Working tax perspeti? tai jai man jie dar zada duoti ateity darbo tai man nieko working tax sakyti ir nereik?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo camelia1525: 12 gruodžio 2010 - 22:30
QUOTE(maybe24 @ 2010 12 12, 20:54)
Visai nesvarbu kieno saskaita,tai,kad nedirbi  valdisko darbo dar nereikisa,kad nedirbi.Auginti 3 vaikiukus daug didesnis darbas nei kitiems gali pasirodyti.Paskambink i Tax credit'us ir pranesk,kad i darba nebegrisi.Sumazejus pajamoms,turetu tc padideti.

aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes.Siandien gavom vel is revenue laiska su forma, bet del WTC.sakykit tai ar reikai ten rasyti man savopajamas kurias gaunu LT uz vaiko prieziuros atostogas? Cia jau rasete kad liktai ne, bet tikslaus atsakymo kaipir nebuvo.Aciu labai ir nepykit kad pasikartojo mano klausimas.
Atsakyti
QUOTE(liniukas01 @ 2010 12 13, 16:08)
Sveikutes.Siandien gavom vel is revenue laiska su forma, bet del WTC.sakykit tai ar reikai ten rasyti man savopajamas kurias gaunu LT uz vaiko prieziuros atostogas? Cia jau rasete kad liktai ne, bet tikslaus atsakymo kaipir nebuvo.Aciu labai ir nepykit kad pasikartojo mano klausimas.

as cia niekam nesakiau kad gaunu motinystes pasalpa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Apsimetele @ 2010 12 14, 16:52)
as cia niekam nesakiau kad gaunu motinystes pasalpa  4u.gif

Tai kur reikia rasyti praeitu metu pajamas tvarkantis WTC tai rasyti tik vyto pajamas ir viskas, o sakykit i sodra niekas nesiuncia uzklausu ar tikrai niekas nieko negauna.

ir turiu dar viena klausima.Taip pat tvarkantis CTC praso parasyti kiek valandu dirba per savaite.pagal istatymus juk galima dirbti tik 48val.per savaite(o siaip maziausiai isdirba 55val.), ojeigu dirbi daugiau tai tiek ir rasyti kad daugiau, ar ne, nes tai jau nesilaikai istatymo ir dirbi daugiau.Aciu uz atsakyma.
Atsakyti