Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios pašalpos UK, problemos, sprendimai

QUOTE(Niurzgike @ 2010 12 23, 14:41)
Aciu!
Na vis papuolu ant jos antra karta: pirma karta, kai nebuvo svarbus dokumentai, man laiska ipakavo i siuntiniu voka su paminkstinimais ir sumokejau apie 4 svarus, nors tai buvo visiskai nebutina, o dabar kai svarbu, tai ji man sitaip...zodziu tikiuosi viskas bus tvarkoje, tikiuos atsiras...

Na matyt ant jusu akies neturi g.gif Ar mato, kad angliskai nieko nepasakysit ar neprasysit, taigi ir issidirbineja taip.
Atsakyti
QUOTE(Pumma78 @ 2010 12 23, 16:43)
Na matyt ant jusu akies neturi  g.gif  Ar mato, kad angliskai nieko nepasakysit ar neprasysit, taigi ir issidirbineja taip.

Tai jau matyt tiesa...
Atsakyti
Apie kredito paemima ir as pagalvojus buvau...Jums reikia pilnai issaiskinti ar jie tikrai negavo doku...o tada skelbti dingusiais.
Nu kad sekmingai jums viskas baigtusi!
Papildyta:
Prarasti dokumentai
Jeigu praradote (pametėte, pavogė ar kitaip netekote) savo Lietuvos Respublikos pasą ar asmens tapatybės kortelę, ją paskelbti negaliojančia galite tik asmeniškai atvykus į Lietuvos Respublikos ambasadą darbo dienomis 9.00 iki 12.30 val.

Ambasadoje užpildomas Pranešimas apie Lietuvos Respublikos pilietybę patvirtinančio dokumento praradimą (jeigu praradote ir pasą ir asmens tapatybės kortelę, pildomi du pranešimai, už kiekvieną dokumentą atskirai ).

Jūsų dokumentas paskelbiamas negaliojančiu tą pačią dieną.

Jeigu po paskelbimo negaliojančiu rasite savo dokumentą, jo paskelbti vėl galiojančiu nėra galimybių, net ir jį atradus jis vis tiek bus negaliojantis.

Atsakyti
Sukaupiau drasa ir pati paskambinau, mano laiskas velavo, tai jie automatiskai isiunte laiska, kad negavo viskas gerai GAVO, kaip palengvejo thumbup.gif
Dabar gavau pamoka, visad reikalausiu cekio smile.gif
Atleiskit, kad subalamutinau....
Atsakyti
QUOTE(Niurzgike @ 2010 12 23, 18:14)
Sukaupiau drasa ir pati paskambinau, mano laiskas velavo, tai jie automatiskai isiunte laiska, kad negavo viskas gerai GAVO, kaip palengvejo thumbup.gif
Dabar gavau pamoka, visad reikalausiu cekio smile.gif
Atleiskit, kad subalamutinau....

Tai labai gerai tada. smile.gif
Taip, kita karta butinai reikalaukit cekio, ir turi duoti...!
Linksmu svenciu!!!
Atsakyti
4u.gif Saunu, ir nieks per galva neduoda. 4u.gif Viskas gerai, kas gerai baigiasi. Geru svenciu!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Samojinga @ 2010 12 23, 17:16)
Tai labai gerai tada. smile.gif
Taip, kita karta butinai reikalaukit cekio, ir turi duoti...!
Linksmu svenciu!!!

Aciu jums taip pat linksmu svenciu 4u.gif
Atsakyti
Nuo balandzio keiciasi HB tvarka
http://england.shelt...using_allowance
Atsakyti
Sveikinu visas su sventem! newyear.gif
Atsakyti
Su Šventėmis visas!!
Atsakyti
Sveikos. Norejau pasiteirauti tu, kurios jau gauna Tax Credit'us. Ar gavote siandien mokejima? Kai jiems skambini, tai atsakiklis sako, kad mokejimus gausite siandien.
Atsakyti
as visadagaunu antradieniais
Atsakyti