Įkraunama...
Įkraunama...

Ema

QUOTE(grange @ 2007 04 22, 12:23)
Bet nieko lyg ir nesakė, šiaip tai populiarus vardas ten, reiks pasidomėti rimčiau jei jau gręs dėjimas  mirksiukas.gif

grange thumbup.gif gražus vardas, nors man labiau prie širdies ilgi vardai- taigi aš už Emanuelę 4u.gif

beje, vardą ne dedame, o vadiname vardu laugh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2007 04 22, 12:35)
grange thumbup.gif gražus vardas, nors man labiau prie širdies ilgi vardai- taigi aš už Emanuelę 4u.gif

beje, vardą ne dedame, o vadiname vardu laugh.gif mirksiukas.gif

blush2.gif blush2.gif aha va čia tai jau mano klaida,žinau,kad vadiname, bet kartais "pasisako" netyčia.. dedame blush2.gif
Atsakyti
Man - grazu:)
Atsakyti
Ir man labai grazus vardas thumbup.gif
Ir as labai norejau savo dukryte pavadinti Ema, bet vyrui pasirode per trumpas sitas vardas.
Bet vilties dar neprarandu, gal kada kita dukryte turesiu, gal ir vyra ikalbesiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilniete25 @ 2007 04 25, 00:37)
Ir man labai grazus vardas  thumbup.gif
Ir as labai norejau savo dukryte pavadinti Ema, bet vyrui pasirode per trumpas sitas vardas.
Bet vilties dar neprarandu, gal kada kita dukryte turesiu, gal ir vyra ikalbesiu  ax.gif

Emanuelė ilgesnis 4u.gif
Atsakyti
Ne, Emanuele nepatinka schmoll.gif
O Ema labai grazus man thumbup.gif
Atsakyti
O man kaip tik Emanuelė daug gražesnis vardas wub.gif Ema nelabai ax.gif
Atsakyti
Emilija grazesnis tongue.gif
Atsakyti
Man Emanuele su erotika asocijuojasi ax.gif
Ema - grazu mirksiukas.gif
Atsakyti
Man Ema labai gražus vardas wub.gif Vakar pagalvojau gal savo dukrytei tokį vardą duot, jei kada ją turėsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutė @ 2007 05 07, 13:59)
Man Ema labai gražus vardas  wub.gif Vakar pagalvojau gal savo dukrytei tokį vardą duot, jei kada ją turėsiu  smile.gif

4u.gif tai linkiu sulaukt dukriaus wub.gif
Atsakyti
EMA labai grazus vardukas jei tik gims mergyte juo ir pavadinsiu bigsmile.gif jei kitiems jis nepatinka man neidomu bus svarbu kad man patiktu thumbup.gif
Atsakyti