Įkraunama...
Įkraunama...

Cistos

jei jau gydytojai sako operuoti tai manau tikrai reikia opertuoti, juk nesakytu siaip tokiu dalyku jei tikrai nebutina butu g.gif as tavo vietoj nieko nelaukciau, ir kuo greiciau tuo geriau manau mirksiukas.gif , aisku, tu gali su manim ir nesutikti, cia tik mano nuomone ax.gif
Atsakyti
gali pabandyt dar su kitu gydytoju pasikonsultuot, kad ir ten kur operuoja. O jeigu ir ten pasakys, kad reikia operuoti, matyt reikia doh.gif . Sėkmės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ecco @ 2007 03 27, 14:08)
mamytes!Gal kas susiduret!?Mano mazyliui 1,6 meto.Kaklo srityje jam atsirado cista (po oda ).Laukiau  puse metu ,galvojau ,isaugs-nei dideja, nei mazeja.Chirurgai liepia operuoti.

, mano pupytei, po kairiu zanduku pries tris savaites taip pat atsirado guziukas, kreipemes i daktarus:(kauno universitetinese klinikose), tai kaskos darinys, is keliu daliu su skysciu viduj(limfangiomos. vienas darinys is tu penkiu lifangiomu, ), sako reikia operuoti kitaip neisnyks. daktaras aisku ramino kad ne piktas ir kad nelabai ta operacija sudetinga, bet pilna narkoze ir vieta prie kraujagysles, balandzio 17 operuoja, tai su vyru nezinom nei kur detis atrodo baisu , mergaitei tik 2metukai.
tai mes operuosimes jei nepraeis, bet sako yra vilties kad jis issiskirstys, o kai kurie zmones us tokiais guziukais ir kelis metus gyvena, bet tik ir kalusineji saves kas ten?
Atsakyti

i 
TEMOS SKELBIMO TAISYKLĖS
® Prieš užvesdami naują temą, pasinaudokite Paieška, galbūt forume jau yra tokia tema.
® Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž).
® Nerašykite didžiosiomis raidėmis!
® Pasistenkite kuo konkrečiau įvardinti temos pavadinimą.
Atsakyti
noriu paklausti kaip tai maytei su berniuku ar pardingo ta cistele ar operavot?
mum tai ta limfangioma parejo ir operacijos nereikejo .
tikiuosi jums taip pat viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif
Pradėjom tvarkyti dukros netaisiklingą sąkandį, padarėm panoraminę nuotrauką - pamatėm,kad žandikaulyje yra gana didelė cista. Čiuopiant jaučiasi, bet dukrai neskaudėjo, tai nieko ir nesakė unsure.gif Nuvykom į Žalgirio kliniką, pas chirurgą, pasakė operuot ir geriau nedelst.
Čia paledus paiešką, neradau jokių panašių atsiliepimų schmoll.gif
Tai gal paskelbus naują temą, atsirastųtokių, kas turėjo panašią problemą ir papasakos, kaip susitvarkė g.gif
Atsakyti
Nejau niekam nieko panašaus nebuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(amadina @ 2007 07 02, 15:29)
Nejau niekam nieko panašaus nebuvo  g.gif

Siūlyčiau dar pasikonsultuoti su gydytojais ir turbūt operuotis... Nežinau, kiek negerai ta cista, bet faktas, kad negerai.
Kažkas panašaus yra man, bet tik panašu, ir neturiu laiko visiškai sutvarkyti tą problemą. Kažkada man neiškrito laiku vienas pieninis dantis (vienas iš priekinių grupės). Laukiau, tėvai irgi nekreipė dėmesio... Na, turėjau 12 m. turbūt, kai jis iškrito, nors būtent tie dantys turėtų kristi gana anksti. Pasirodo, reikėjo rauti doh.gif
Paskui ilgą laiką ten buvo tarpas, po to dantys susiglaudė ir nieko ten neliko, nuolatinis taip ir neišdygo. O prieš porą metų - va gražiausia, išlindo apačioj dantų lanko to nelemto nuolatinio viršūnėlė... doh.gif Matytis nelabai matosi, nes yra žemai ir turėčiau nerealiai išsišiept, bet nemalonu visgi.
Dantistė mano liepia kuo greičiau raut (t.y. pjaut ir tada kažkaip ten knist irgi Žalgirio ligoninėj), nes gali formuotis cista. T.y. suprask, bus negerovė didelė unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo una: 02 liepos 2007 - 15:51
Mums irgi pasakė, kad negerai, nes cista net po 3 dantimisir ten toj vietoj nėra kaulų masės, tai atseit gali lūžti žandikaulis verysad.gif Mus žiūrėjo keli gydytojai, visi sakė operuot kuo greičiau, tai dėl to abejonių neturim, tik norėčiau kad jeigu kam taip buvo, tai pasidalintų patirtim - kaip ta operacija, ar sunku po jos atsigauti ir t.t.
Atsakyti
Sveikos, na paskaiciau as cia savo protingoj knygoj apie cistas ir cia raso, kad apie 3% suaugusiuju jas turi. Dazniausiai tai yra embrionalines zandikaulio ar dantu uzuomazgos. Kodel ju bijo ir siulo operuoti? Nes jos gali komplikuotis zandikaulio uzdegimu, is ju gali vystytis augliai, kurie naikina normalia zandikaulio struktura. Tiek pas mane cia ir teparasyta. Tikiuosi neisgasdinau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(migluzele @ 2007 07 02, 20:20)
Sveikos, na paskaiciau as cia savo protingoj knygoj apie cistas ir cia raso, kad apie 3% suaugusiuju jas turi. Dazniausiai tai yra embrionalines zandikaulio ar dantu uzuomazgos. Kodel ju bijo ir siulo operuoti? Nes jos gali komplikuotis zandikaulio uzdegimu, is ju gali vystytis augliai, kurie naikina normalia zandikaulio struktura. Tiek pas mane cia ir teparasyta. Tikiuosi neisgasdinau... blush2.gif

Ačiū už informaciją 4u.gif Labai malonu,kad nepatingėjot rasti ir parašyti - tikrai nedaug žinau apie tas cistas blush2.gif
Atsakyti
sveikos mamytes esu nauja nare. 4u.gif as taip pat auginu vaikuti su cista galvyteje.didele cista jau susiformavo nestumo metu,arba apsigime.nestumo metu dariausi echoskopija bet nemate 3 kartus dare londone,o kaip grizau i lt iskart pamate.jus rasote didele ka skaitote didele? kokie ismatavimai?mano vaikui dare kompiuterine nuotrauka.dabar laukiu magnetines londone.paziuresiu ar kas pasikeite.bet galiu pasakyti tiek kad cysta kaireje puseje ,o atsiliepia desinei rankytei ir kojytei.deja pripazino cerebrini paralyziu gaunu lengva negalia.daktaru patarimai vienas sako operuokit nes vokietijoje daro gerai tas operacijas bet paskui sako jos atauga.o kitas sako pamirskit ta cista daugiau demesio skirkit desinei rankytei i kojytei.trecias sako jei nedideja tai ir nekist nagu nes vis del to smegenys gli tik blogiai dar padaryt
Atsakyti