Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių palata

QUOTE(nila_ks @ 2010 12 17, 13:05)
Antras dublis, tai yra žiedstiebis  thumbup.gif Spalva labiau į bordavumą, neina pagauti realios  rolleyes.gif

user posted image

Gerai nors,kad šito gražuolio lėliukas man rezervuotas-spogčiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,šendien jau man per daug,nuotrauka,kaip ir visada labai labai wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 12 17, 11:05)
Antras dublis, tai yra žiedstiebis  thumbup.gif

Čia tas pats nežiniukas bigsmile.gif Nu nerealus wub.gif
Atsakyti
Antras dublis, tai yra žiedstiebis  thumbup.gif Spalva labiau į bordavumą, neina pagauti realios  rolleyes.gif

Spalva tai wub.gif
Atsakyti

Pamėgink iš priekio be blykstės nufotografuoti, kad gerai matytūsi viduriukas. Pamėginsiu kitam forume pasikonsultuoti dėl veislės
Atsakyti
QUOTE(6666 @ 2010 12 17, 11:31)
Fantastika net seile nutysta beziurint toki grozi  thumbup.gif  thumbup.gif

4u.gif
QUOTE(GIZZI5 @ 2010 12 17, 11:33)
Gerai nors,kad šito gražuolio lėliukas man rezervuotas-spogčiau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ,šendien jau man per daug,nuotrauka,kaip ir visada labai labai wub.gif  wub.gif

mirksiukas.gif 4u.gif Ačiū, dėl foto, nėr jėgų ką geriau nufotografuot blush2.gif Kai pasveiksiu, geresnių bandysiu parodyt blush2.gif
QUOTE(Ice tea @ 2010 12 17, 11:35)
Čia tas pats nežiniukas bigsmile.gif Nu nerealus  wub.gif

Aha, tas pats thumbup.gif 4u.gif
QUOTE(jediara @ 2010 12 17, 11:42)
Spalva tai  wub.gif

4u.gif
QUOTE(Lutpede @ 2010 12 17, 11:44)
Pamėgink iš priekio be blykstės nufotografuoti, kad gerai matytūsi viduriukas. Pamėginsiu kitam forume pasikonsultuoti dėl veislės

Šiandien sveikatos nelabai yra fotografavimui, pabandžiau iš naujo blush2.gif Spalva, jau arti tiesos rolleyes.gif

user posted image
Ar gerai?
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 12 17, 13:24)
Spalva, jau arti tiesos  rolleyes.gif

Nerealiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 12 17, 14:24)

Ne tik spalva reikalinga nustatymui, bei ir pats viduriukas, kuris iš akies panašioms gėlėms skiriasi
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 12 17, 12:39)

Realiai realiai mirksiukas.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2010 12 16, 09:47)
Mergikės, kuom paskatint žiedstiebio augimą g.gif  Pink Surprise pirmasis pradėjo kišt snapukus, kiti sėdėjo tyliai, dabar visi kiti jau lenkia pink'a, o tas kaip išleido apie 3cm. taip ir sustojo, gal beaugindamas sugalvojo pamiegot? user posted image

Man yra taip buvę, tai aš atsargiai su mediniu neaštriu pagaliuku pajudindavau aplink esančius lukštus.
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 12 17, 12:39)
QUOTE(nila_ks @ 2010 12 17, 14:24)

Ne tik spalva reikalinga nustatymui, bei ir pats viduriukas, kuris iš akies panašioms gėlėms skiriasi

O tai ar tinka, ar gerai matosi viduriukas? Gal dar vieną kadrą įdėti unsure.gif ?
Papildyta:
Na dar vieną įdėsiu, dėl viduriuko rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 12 17, 14:51)
Na dar vieną įdėsiu,  dėl viduriuko  rolleyes.gif

nu mergos su tokiom foto tik barstot ir barstot druskos ant žaizdos doh.gif Kol kas neturiu žydinčių, tai dar su tooookio grožio visai nusprogdint iš pavydo norit g.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif
pasaka kokie žiedai wub.gif

aš jau kas kelias valandas šokinėju apie savus kišančius nosis rolleyes.gif
Atsakyti