Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių palata

Gal kas žinot, kur dingo ~*Besisypsanti*~? g.gif
Tikriausiai ją taip UŽKNISO mader-os ir edexa-os “ytin tolerantiški” pasisakymai apie jos avatarą, kad nuo tada ir nebesirodo temutėje. Ir paveikslėlį vargšelė pasikeitė, kad tik ponioms - tolerancijoms įtiktų, bet, matyt, moralinė trauma buvo per didelė…
Keista, žinot kas, kad minėtosios tolerancijos į šuns dienas dėjo jos avatarą (paveikslėlį), o vadino tai nicku (slaptavardžiu). Matyt, tolerancija ir intelektas nelabai suderinami dalykai. Gerai, kad aš netokia jau tolerantiška. bigsmile.gif
Beja, kai skaitai MADER iš kito galo, gaunasi REDA M. Cha cha. 4u.gif
Atsakyti
Baikit čia draskytis dėl šūdniekių mad.gif Temą teršiat protest.gif
Ginčykitės verčiau apie MEILENIUS mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2010 12 30, 10:15)
Beja, kai skaitai MADER iš kito galo, gaunasi REDA M. Cha cha.  4u.gif

WOW tu ir skaytyti is kito galo moki? super dar as is Kauno jei tave domina, u ir ka?

mes temoje dziaugiemes savo ziedai bei dalinames problemelem kurios iskyla juos auginant, bet kai tu pareiksi ,kad vienos ar kitos geles tokios ar anokios, tai atsiprasau... nenumuskim noro ir upo dziaugtis ziedeliais kad ir kokios rusies jie bebutu.

Linksmu jums artejanciu wink.gif

beje pas mane prazydo Red lion wub.gif tai mama ji issiveze doh.gif argumentuodama, kad pas mane per dauk zydi amariliu lotuliukas.gif ech juk sventes wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2010 12 30, 10:47)
Baikit čia draskytis dėl šūdniekių mad.gif Temą teršiat  protest.gif
Ginčykitės verčiau apie MEILENIUS  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2010 12 30, 12:51)

beje pas mane prazydo Red lion  wub.gif  tai mama ji issiveze doh.gif  argumentuodama, kad pas mane per dauk zydi amariliu  lotuliukas.gif  ech juk sventes wink.gif

Mamai pasisekė gauti žydintį amarilį šventėms lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 12 29, 15:01)
Savo su tokiais dėmėtais lapais išmečiau  von. Skaičiau kituose forumuose. Ten skaito, kad virusinė liga
Žiūrėsiu, kas bus  kitais metais. Ar nereikės dar  kitus išmesti cry.gif

Ir gerai padarei, kad išmetei. Ir dar ištrenk! Esi aptekusi tais meileniais kaip mano kaimynės Rozalijos šuo Tubis blusomis. Kur tai matyta šitiek kenksmingų sveikatai augalų 2-jų kambarių bute. Vaikui kvėpuoti nėra kuo. nail.gif
Bet kad dėl virusinės ligos? Nežinau. Nėra tekę nieko girdėti apie meilenių gripą. Pernai buvo kiaulių gripo epidemija, bet neturėjo užsikrėsti. Aš net savo užrašus perverčiau. Parašyta taip: vienintelė meilenių liga - deguliai. Bet ji grybelinė...
g.gif Na, nebent bananų žievelėmis tręšei g.gif
Atsakyti
Sveiki
Skaitau jūsų tema jau geri metai. Savo meilenių neturiu,bet juos augina mano mama,todėl vis dažnai paskaitinėju apie šias gėles.
Pasakykit prašau man iš kur šita pasišiaušus- pasipūtus Steputė ? Gal iš kokio durnyno pabėgus, ar kažkada dirbus KGB, kad taip prie visų kabinėjasi.
Eik Stepute pas psichiatrą ir pasigydyk, o Jums mielos gėlių augintojos patarčiau nekreipt į ją dėmesio. Palos, palos ir nustos
Atsakyti
QUOTE(Pukis01 @ 2010 12 30, 13:54)
o Jums mielos gėlių augintojos patarčiau nekreipt į ją dėmesio. Palos, palos ir nustos

Viskas čia gerai mirksiukas.gif Nereikia imti į širdį tongue.gif Jos pasisakymus reikia skaityti tarp eilučių mirksiukas.gif
Atsakyti
Mūsų Steputė temos puošmena,tiesiog žmogui taip smagiau bendrauti,o tai kartais taip norisi kokią nesąmonę kam pasakyti ar išgirsti,bet... kai įsisuka Steputė,temutė kaip mat viršuij 4u.gif ,tik man labai norėtūsi,kad pažertų savo patirties perliukų bent kas antrą pasisakymą thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2010 12 30, 14:23)
Bet kad dėl virusinės ligos? Nežinau. Nėra tekę nieko girdėti apie meilenių gripą. Pernai buvo kiaulių gripo epidemija, bet neturėjo užsikrėsti. Aš net savo užrašus perverčiau. Parašyta taip: vienintelė meilenių liga - deguliai. Bet ji grybelinė...
g.gif Na, nebent bananų žievelėmis tręšei

Na tai Steput apšviesk bent mane, nuo ko tokie dėmėti lapai? Aš juos trešiu (ne bananų žievėm - neturiu biggrin.gif ), kartas nuo karto nupurškiu, laikau šviesoj, bet ne "ant saulės".
P.S. O pas pačią gal yra amarilių ne tik klivijų? įdėkit foto, kad mums pavydas griaužtų mirksiukas.gif

Ice tea, įdėk į albumą mano gražuolį, bandžiau pati įkelt - prašo perinstaliuot/atnaujint kažkokias programas g.gif Su darbiniu kompu nenoriu eksperimentuot blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 31 gruodžio 2010 - 14:23
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2010 12 31, 16:13)

Ice tea, įdėk į albumą mano gražuolį, bandžiau pati įkelt - prašo perinstaliuot/atnaujint kažkokias programas g.gif Su darbiniu kompu nenoriu eksperimentuot blush2.gif

Tokių žiedų labai malonu sulaukti wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Naujametinis STEPUTĖS receptas

Nuvalytos maždaug vienodo dydžio raudonlige nesergančios amarilių roputės kiek paverdamos pasūdytame vandenyje. Kai suminkštėja, apkepti aliejuje, įbėrus truputį cukraus. Kepamos, kol pasidaro blizgančios, gelsvos spalvos. Tinka prie bet kokio kepsnio, subproduktų, geriausiai prie kepenėlių. Patiekiamos apibarstytos smulkiai pjaustytais amarilių lapais.
Skanaus ir su NAUJAISIAIS BALTOJO METALINIO KIŠKIO (KATINO) METAIS!!!
alc.gif alc.gif alc.gif alc.gif alc.gif alc.gif alc.gif
Nuoširdžiai Jūsų
Stepanija
Atsakyti
SU NAUJAIS!!! Gražių žiedų ! 4u.gif
Atsakyti