Įkraunama...
Įkraunama...

Pontiac Trans Sport

QUOTE(avieciuks @ 2006 05 01, 00:25)

koke spalva graziausiai atrodo pontiakuj

kas geriau atrodo uz pontiako vairo vyrai ar moterys  tongue.gif

gal kas zino kas cia per liga : pas visus po desiniu ratu slapiuoja tepalu

na man asmeniškai gražiausi vyšniniai pontiakai wub.gif o jei dar langai patamsinti tai visai saldainiukas wub.gif bet jų labai daug yra.... bent jau man negražūs balti schmoll.gif na o tie jūros žalumos (kaip mūsų) tai.... nu puse bėdos... va planuojam dar langus pasitamsint tai gal pataisys situacija wink.gif

nu man išvis nekaip atrodo moteris už vairo unsure.gif nors pati jau senai vairuoju rolleyes.gif tik va kaip pati sėdziu už pontiako tai laaaabai patinka visų tokie blink.gif žvilgsniai thumbup.gif tada jaučiuos toookia nu kitokia nei visos hihihi.gif nors jau kely buvau sutikus bent 3 ar 4 moterytes su pontiakais thumbup.gif

na kas čia tai nžn, bet pastebėjau kad pas pontiakus yra kelios silpnos vietos, kurios genda daugumai pontiaku....
Atsakyti
QUOTE(avieciuks @ 2006 04 30, 23:25)
tai ka jau baiges nieks neturi ka parasyt  4u.gif
nu tai tada paklausiu  tongue.gif
koke spalva graziausiai atrodo pontiakuj
gal kas yra isidejes opelio 2l varikli keik valgo ir kaip vaziuoja
kas geriau atrodo uz pontiako vairo vyrai ar moterys  tongue.gif
gal kas zino kas cia per liga : pas visus po desiniu ratu slapiuoja tepalu
NU MAMKOS PADISKUTUOJAM  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Nu nezinau bet man atvirai tai juodi pontiacai graziausi thumbup.gif jeigu dar langai patamsinti tai tikrai super atrodo thumbup.gif kazkaip tu juodu per daug taip ir nera, arba gal tik man jie taip uz akiu neuzkliuna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sticho @ 2006 05 01, 18:43)
Nu nezinau bet man atvirai tai juodi pontiacai graziausi  thumbup.gif jeigu dar langai patamsinti tai tikrai super atrodo  thumbup.gif kazkaip tu juodu per daug taip ir nera, arba gal tik man jie taip uz akiu neuzkliuna  biggrin.gif

blink.gif aš net nemačius juodo blink.gif g.gif
Atsakyti
o kokes tu zinai ligas ir apie koki varikli kalbesi 2.3 3.1 ar 3.8
man tai sviesios spalvos daugiau tynka jiems o del langu tai tik tamsinti nes masina visai kitaip ziurisi
Atsakyti
Tik siandien uztikau sia temele- net nespejau visko paskaityti wub.gif

Mes jau beveik du metus turim sia masina ir labai ja patenkinti. Tik ziema langus gana sunku nusivalyti, bet siaip tai super. Kaina atitinka kokybe
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2006 05 01, 17:57)
Tik ziema langus gana sunku nusivalyti, bet siaip tai super. Kaina atitinka kokybe

Nu jo ziema tai juokindavau kaimynus kai atsigulusi ant kapoto valydavau priekini stikla blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sticho @ 2006 05 01, 19:01)
Nu jo ziema tai juokindavau kaimynus kai atsigulusi ant kapoto valydavau priekini stikla  blush2.gif

aš nusipirkau tą skistymėlį kur papurški, atsisėdi į mašiną, įjungi valytuvus ir važuoji thumbup.gif
Atsakyti
o nuo jo langai pastuj nepasidenge tokiu riebalu nes kazkam taip buvo

Papildyta:
QUOTE(akvilyte @ 2006 05 01, 11:50)
na kas čia tai nžn, bet pastebėjau kad pas pontiakus yra kelios silpnos vietos, kurios genda daugumai pontiaku....

tai kokiu tu zinai bedu parasyk nes norim pirkt tai zinai geriau zinot
Atsakyti
QUOTE(avieciuks @ 2006 05 01, 19:08)
o nuo jo langai pastuj nepasidenge tokiu riebalu nes kazkam taip buvo

nuuuu ne... viskas normaliai g.gif
Atsakyti
Nu nezinau merginos kaip jums, bet jau daugiau kaip puse metu vairuoju pontiaca ir vis delto perdidele masina ax.gif kazkaip kur toli vaziuoti tai liuks, bet po miesta kiekviena diena vazineti tai nezinau... smagu kai vaziuoji ir taip aukstai jautiesi ir kai vyriskiai zvilgsniu nuziuri kad tokia didele masina vairuoji, bet kartais asmeniskai as tai pavargstu nuo jos... nors kartu su nekantrumu laukiu vasaros kai galesiu prispusti ciuzini vietoj sedyniu ir dumti su draugu prie juros thumbup.gif
Atsakyti
o man kaip tik sedi aukstai (o kaip buvau niescia tai tik sikna pasuki ir jau sedi nereik nei tupt nei pasistiebt) viska matai ir gabaritus masinos gerai jauti prie to preikio reik biski poros dienu priprast bet kaip pripranti tai liuks gali milimetrofkem sustot
Papildyta:
o kas turi juos kokiu bedu jau turejot ir kokie motorai jusu
Atsakyti
QUOTE(sticho @ 2006 05 01, 19:21)
Nu nezinau merginos kaip jums, bet jau daugiau kaip puse metu vairuoju pontiaca ir vis delto perdidele masina ax.gif kazkaip kur toli vaziuoti tai liuks, bet po miesta kiekviena diena vazineti tai nezinau... , bet kartais asmeniskai as tai pavargstu nuo jos...

sutinku kad kasdien mieste važinėt ji per didelė ax.gif bet kad mes laabai dažnai važinėjam po lietuvą, tai iį mažikę netilpom.... verysad.gif dabar vyrą į darbą važinėt įkinkiau į dviratį blink.gif o prieš žiemą manau pirksim kokią mažytę dar vieną.... ax.gif

QUOTE(avieciuks @ 2006 05 01, 19:34)
o kas turi juos kokiu bedu jau turejot ir kokie motorai jusu

ai man tai nesekas su ta mašina doh.gif vyras jau žvengia kad užkeikta esu doh.gif buvo kažkas su starteriu atsitikę, tai išvažiavau ir nebeužsivedžiau, tai teko su autobusu grįžt doh.gif o vyras nuvažiavo pažiūrėt ir užsivedė blink.gif na bet sutvarkė tai apie 2 ar 300 paliko.... bet daba su užsivedimų problemų nėr, bet daba barškėt pradėjo doh.gif poryt važiuoja žiūrėt kas ten doh.gif sakė vėl 2-300bus doh.gif

dar kažkada išvažiavau toooli nuo namų, tai nuspjovė kažkokią žarnelę ir nebeužsivedžiau doh.gif vėl teko autiku grižt... nu tai va tokie nuotykiai blush2.gif
Atsakyti